7.3.2019 15:00 - 7.3.2019 18:00

Digivalmennus: Digitaalisten riskien hallinta

Tiedätkö minkälainen on yritystoimintasi digitaalinen uhkakenttä? Entä mitä toimenpiteitä digimaailman riskienhallinta yritystoiminnassa pitää sisällään? Yrittäjä, ilmoittaudu mukaan maksuttomaan digivalmennukseen!

Aika: 7.3.2019 15:00 - 7.3.2019 18:00
Paikka: Keulink Oy Keskusaukio 3, Keuruu
Koulutustyyppi: Yrittäjyys
Tapahtuman tyyppi: Seminaari
Kieli: Suomi

Tietokoneeseen tai kännykkään pesiytyvä haittaohjelma voi pahimmillaan todella ikävällä tavalla haitata yritystoimintaasi. Lukkiutunut tai hidastunut tietokone, yrityksesi tietojen urkinta tai identiteettivarkaus – ei kuulosta yrittäjän korvaan hyvältä? 

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan, miten voit mahdollisimman pienin vahingoin selvitä digilaitteisiisi kohdistuneista hyökkäyksistä sekä erilaisista vika- ja häiriötilanteista. 

Digimaailman liikenteessä törmäyksiä sattuu ja onnettomuus voi tapahtua kenelle tahansa. Hanki tietoa ja osaamista, jonka avulla voit säilyttää vahinkotilanteessa malttisi. Paniikki ei auta! Opit käytännön esimerkkien pohjalta mitä riskit voivat olla, minkälaisia ne ovat luonteeltaan ja miten niiden pohjalta toimitaan. 

Kouluttajana toimii Kirsi Heiskanen, Jyväskylän ammattikorkeakoulu/ JYVSECTEC  

Yrittäjille suunnattu maksuton valmennus on osa Digijohtajaksi! Digijohtaminen ja työhyvinvointi pk-yrityksissä (ESR) -hankkeen digivalmennuksia. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa digitalisaation osaamista ja johtamista sekä rohkaista uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Hanke tarjoaa ohjausta ja tukea digitalisaation hyödyntämisessä ja työhyvinvoinnin ylläpitämisessä. Kohderyhmänä ovat Keski-Suomen mikro- ja pk-yritykset.

Lisätietoja valmennuksesta

Tuukka Laava
Digijohtajaksi –hanke
050 437 0488, tuukka.laava@jamk.fi