2.8.2019 14:00 - 2.8.2019 18:00

JAMK on mukana Business Rallyn City Special Stagella

Jyväskylän kaupunki ja Keski-Suomen liitto järjestävät yrityksille ja päättäjille tapahtuman, jossa esitellään jyväskyläläistä huippuosaamista. JAMKilta tapahtumassa ovat mukana automaation ja robotiikan asiantuntijat sekä mm. AR-teknologiaa, UR- ja MIR-robotiikkaa ja Exoskeleton. Tilaisuus on kutsuvieraille.

Aika: 2.8.2019 14:00 - 2.8.2019 18:00
Paikka: Jyväskylän kaupungintalo Vapaudenkatu 32, 40200 Jyväskylä
Kieli: Suomi

Business Rallyn City Special Stage perjantaina 2.8. huipentaa Jyväskylän kaupungin yrityksille ja päättäjille suunnatun ralliviikon ohjelman. Tilaisuuden teemana on tulevaisuuden menestystekijät ja suorituskyky. Tilaisuudessa esitellään jyväskyläläistä huippuosaamista ja yrityksiä sekä verkostoidutaan vapaammissa merkeissä teeman aiheiden äärellä. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Keski-Suomen liiton kanssa. Tilaisuuteen on ilmoittautunut lähes 150 kutsuvierasta, jotka edustavat muun muassa yrityselämän, liikunnan ja hyvinvoinnin, saavutettavuuden ja digitalisaation aloja valtakunnallisella tasolla.

Tilaisuuden alustuspuheenvuoron pitää tulevaisuustutkija Ilkka Halava. Suorituskyvyn eri osa-alueisiin luovat katsausta Sami Kalaja EduFuturasta sekä Kare Norvapalo ja Matti Kurki Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. City Special Stagella jyväskyläiset kasvuyritykset esittäytyvät omilla esittelypisteillään.

Lähde: Jyväskylän kaupungin nettisivut

Lue lisää automaatiosta ja robotiikasta JAMKissa

Lisätietoja

Kurki Matti

Kurki Matti

Johtava tutkija, Principal Researcher
Teollisuustekniikka, Industrial Engineering
Teknologia, School of Technology
+358405482230