25.9.2019 11:00

€AMK – CampusOnlinen talousvaikutukset ammattikorkeakouluille

Onko CampusOnlinesta taloudellista hyötyä ammattikorkeakouluille? Miten paljon ristiinopiskelu tuottaa valtionrahoitusta nyt ja tulevaisuudessa? Mitkä ammattikorkeakoulut ovat hyötyneet taloudellisesti eniten? Entä voiko suunnitelmallisella osallistumisella saada säästöjä? Näiden kysymysten ympärillä pyöritään, kun Jukka Jonninen Viivain Oy:stä tulee kertomaan CampusOnlinen talousselvityksen tuloksia. Webinaariin ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet.

Aika: 25.9.2019 11:00
Kieli: Suomi

Jukka Jonninen Viivain Oy:stä toteuttaa eAMK:lle syksyn 2019 aikana analyysiraportin eAMK-hankkeen ja ammattikorkeakoulujen kasvavan ristiinopiskelun ja laajentuvan avoimen ammattikorkeakoulun verkkotarjonnan vaikutuksista. Analyysin keskiössä on CampusOnline. Webinaarissa keskitytään analyysin ensimmäiseen osaan eli CampusOnline -palvelun talousvaikutuksiin ammattikorkeakoulukentälle.

Webinaarin kesto on 1 tunti.

Huomasithan, että maanantaina 23.9. klo 14-15:00 järjestetään myös webinaari CampusOnlinen kevään 2019 opintotarjonnan tilastoista ja palautteista. Lue lisää täältä ja tule kuulolle!

Missä?

Webinaari järjestetään ZOOM-verkkokokouspalvelussa.

Tule ajoissa paikalle testaamaan, varsinkin, jos et ennen ole osallistunut Zoom-webinaariin. Voit asentaa valmiiksi Zoomin työpöytäapplikaation, mutta osallistuminen onnistuu myös selaimella. Firefoxissa on ollut ääniongelmaa, Chromella toimii parhaiten. Avaamme ovet klo 10:30.

Tallenne

Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa jälkikäteen eAMKin YouTube-kanavalla sekä verkkosivuilla.

eAMK webinaari Huom! Avaamme Zoom-kokoushuoneen 25.9. klo 10:30 alkaen Liity Zoomiin!