18.1.2021 14:00

Luovuutta. Läpi elämän. -aikuiskoulutustapahtuma

JAMKin aikuiskoulutarjontaa esitellään messutyyliin verkossa ma 18.1.2021 klo 14 - 16. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille aikuisopiskelusta, uralla etenemisestä, itsensä kehittämisestä tai vaikkapa alan vaihtamisesta kiinnostuneille.

Aika: 18.1.2021 14:00
Kieli: Suomi

Oman osaamisen jatkuva kehittäminen on tänä päivänä tärkeämpää kuin koskaan. Huippuosaamisella on kysyntää ja oppiminen elinikäistä. Tunnetko JAMKin monet mahdollisuudet aikuisopiskeluun?

Tule mukaan aikuiskoulutustapahtumaamme verkossa 18.1.2021 klo 14 alkaen. Saat tietoa ajankohtaisesta koulutustarjonnasta kaikilta koulutusaloiltamme ja kuulet, millaista on opiskelu aikuisena. Askarruttaako verkko-opiskelu? Haluatko vaihtaa sanasen hakijapalveluiden tai koulutusalan edustajien kanssa? Tiedätkö, mitä vaihtoehtoja on opintojen rahoittamiseen? 

Tavoitteenamme on antaa sinulle käytännön näkökulmia jatkuvaan oppimiseen sekä ajatuksia siitä, miten voit päästä urallasi eteenpäin.

Ole aina parempi, mutta älä koskaan valmis. Valitse JAMK ja nosta asiantuntemuksesi uudelle tasolle.

Ohjelma

Luovuutta. Läpi elämän. -tapahtuma toteutetaan verkossa messumaisesti, eli voit piipahtaa linjoille sinulle sopivana hetkenä. Tapahtumassa on päälava, jonka ohjelmaa voit seurata. Koulutusalojen huoneissa piipahtamalla voit tutustua kunkin alan tarjontaan avoimista opinnoista tutkinto- ja täydennyskoulutukseen.

Päälavan ohjelma

14.00   Tervetuloa linjoille!
14.05   Ajankohtaista asiaa aikuisopiskelusta JAMKissa
14.20   Aikuisen opintojen rahoitus
14.45   Tarinoita tosielämästä - aikuisopiskelijamme kertovat kokemuksiaan
 - 16.00   Tilaisuus päättyy

Ohjelman lomassa voit poiketa virtuaaliständeillä tutustumassa alakohtaiseen tarjontaan ja kysymässä askarruttavista asioista.