Nyt ajankohtaista:  Ilmoittaudu  JAMKin Harjoitusmusiikkiopistoon!

Musiikkia ja kulttuuria

Ammattikorkeakoulun musiikin koulutus tarjoaa yleisölle musiikkia monessa muodossa. Opiskelijat ja opettajat konsertoivat konserttisarjoissa ja keikoilla, harjoitusmusiikkiopistossa kuka tahansa voi hioa soittotaitoaan ja Muskaristudiossa vauvat ja vanhemmat sekä leikki-ikäiset lapset pääsevät tutustumaan musiikin rikkaaseen maailmaan.

Harjoitusmusiikkiopisto

Löydä uusi harrastus tai verestä vanhoja taitoja JAMKin Harjoitusmusiikkiopistossa.

Kulttuurielämyksiä konserteista

JAMKin musiikin koulutusohjelman konsertit tarjoavat musiikillisia elämyksiä kaikenikäisille sekä monenlaisesta musiikista pitäville aina lasten joulumatineoista lied-konsertteihin.

Esiintyjiä tapahtumiin ja tilaisuuksiin

Opiskelijamme esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa. Kokoonpanot vaihtelevat solisteista bändeihin ja lauluyhtyeisiin.

Suomalainen musiikkikampus

Suomalainen musiikkikampus on Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattiopiston muodostama musiikkikoulutuksen ja -tutkimuksen osaamiskeskittymä.

Muskaristudio

Laulua, soittoa, tanssia ja iloista yhteismusisointia Muskaristudiossa. Musiikkileikkikoulusta löydät lapsellesi ja itsellesi monipuolista musiikkitoimintaa. Ryhmiä on 0-8-vuotiaille lapsille.

Tutustu JAMKin edustuskuoro Cantinovumiin

Kamarikuoro Cantinovum on vuonna 1989 perustettu sekakuoro, jonka tavoitteena on tehdä taiteellisesti korkeatasoista musiikkia ja kehittää kuoron moni-ilmeistä sointia.

Näytä lisää