Haluatko oppia hallitsemaan kokonaisvaltaisesti tuotteen elinkaareen liittyviä palveluja ja luomaan uusia toimintamalleja? Koulutus on sinulle, joka haet urakehitystä, suurempaa vastuuta ja lisääntyneitä johtamistaitoja yhä kansainvälisemmässä ja haasteellisemmassa toimintaympäristössä. Opi johtajuutta, elinkaaren hallintaa sekä kehittämistä!

 

Hallitset kokonaisuuksia työnantajayritystäsi kehittäen

Elinkaaren hallinta -opintokokonaisuus sisältää sekä yleisen johtamisen ja kehittämisen näkökulman että erityisesti elinkaaren hallinnan ja palvelujen näkökulman.

Johtamisen aihealueella opiskelet mm. liiketoiminnan johtamista ja organisointia, strategista päätöksentekoa, johtajuutta, verkostoitumista ja johdon laskentatoimea. Muut ammattiopintosi sisältävät käyttöomaisuuden hankintaa ja hallintaa, järjestelmän elinkaaren aikaista kunnossapitoa ja logistista tukea. Opiskelet myös tuotekehitykseen, luotettavuuteen ja jälkimarkkinointiin lukeutuvia aiheita.

Valinnaiset syventävät ammattiopinnot sekä vapaasti valittavat opinnot ja opinnäytetyö tarjoavat sinulle mahdollisuuden suunnata opintokokonaisuuttasi eri tavoin. Lisäksi voit erikoistua henkilökohtaisen opetussuunnitelmasi mukaisesti valitsemalla suoritettavaksesi opintojaksoja Jyväskylän ammattikorkeakoulun tai muun ammattikorkeakoulun tai yliopiston soveltuvasta opetustarjonnasta. Aikaisemmin hankittu osaaminen tunnustetaan tapauskohtaisesti.

Ilmoittaudu 16.4. - 16.8.2020

Elinkaaren hallinta on osa insinööri YAMK-koulutusta, josta voit suorittaa 30 opintopisteen opintokokonaisuuden avoimessa ammattikorkeakoulussa. Halutessasi voit myöhemmin hakea korkeakoulujen yhteishaussa tutkinto-opiskelijaksi ja suorittaa Insinööri (YAMK) -tutkinnon.

Ilmoittaudu tästä

Opintojen rakenne

Opinnot ovat osa Elinkaaren hallinnan insinööri (YAMK) -tutkintoa.

  • johtaminen: uudistuva johtajuus ja talouden ohjaus, 10 op
  • hankintojen johtaminen, 5 op
  • käyttöomaisuuden hallinta, 5 op
  • teolllisuuden palveluliiketoiminta, 5 op
  • tutkiva kehittäminen, 5 op
  • opinnäytetyö, 30 op

 

Tutustu opetussuunnitelmaan

 
 

Lisätietoja

Lehtola Pasi

Lehtola Pasi

Yliopettaja, Principal Lecturer
Logistiikka, Logistics
Teknologia, School of Technology
+358505941452
Näytä lisää
Tutkinnot:
ft