Haluatko oppia hallitsemaan kokonaisvaltaisesti tuotteen elinkaareen liittyviä palveluja ja luomaan uusia toimintamalleja? Koulutus on sinulle, joka haet urakehitystä, suurempaa vastuuta ja lisääntyneitä johtamistaitoja yhä kansainvälisemmässä ja haasteellisemmassa toimintaympäristössä. Opi johtajuutta, elinkaaren hallintaa sekä kehittämistä!

Opi hallitsemaan tuotteen ja palvelun elinkaari suunnittelusta ylläpitoon

Elinkaaren hallinta -koulutuksessa tutustut tuotteen tai palvelun elinkaaren vaiheisiin mukaan lukien suunnittelu, tuotekehitys, hankinnat ja ylläpito. Opit sovittamaan yhteen palvelujen tuottajan, ostajan ja käyttäjän liiketoiminnalliset ja tekniset vaatimukset. Opit elinkaaren hallinnan kehittämismenetelmiä ja pystyt soveltamaan niitä omalla alallasi. Saat valmiudet johtaa organisaatiosi elinkaaren hallintaa tiedon ja sen analysoinnin avulla.

Elinkaaren hallinta on avoimen ammattikorkeakoulun 30 opintopisteen kokonaisuus, jonka sisältö on koottu insinöörin ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opintojaksoista.

Suorittamalla koulutuksen, voit hakea avoimen väylän kautta ja päästä  YAMK-tutkintokoulutukseen ilman valintakokeita. Huom! Pohjakoulutusvaatimus

Ilmoittaudu avoimen kokonaisuuteen viimeistään 16.8.2020

Ilmoittaudu 30 opintopisteen opintokokonaisuuteen ja aloita opinnot avoimessa ammattikorkeakoulussa! Halutessasi voit myöhemmin hakea korkeakoulujen yhteishaussa tutkinto-opiskelijaksi ja suorittaa Insinööri (YAMK) -tutkinnon.

Ilmoittaudu tästä

 

Opintojen sisältö

Johtamisen aihealueella opiskelet mm. liiketoiminnan johtamista ja organisointia, verkostoitumista ja johdon laskentatoimea. Lisäksi opiskelet käyttöomaisuuden hankintaa ja hallintaa, järjestelmän elinkaaren aikaista kunnossapitoa ja logistista tukea. Opiskelet myös tuotekehitykseen, elinkaarituottojen laskentaan ja jälkimarkkinointiin lukeutuvia aiheita.

Hae tutkintoon 17. - 31.3.2021

Jatka tutkintoon saakka! Elinkaaren hallinta YAMK-tutkintoon voit hakea kevään 2021 yhteishaussa, myös ilman avoimen opintoja. Lisätietoja syksyllä 2020.

Opintojen rakenne, 30 op

  • johtaminen: uudistuva johtajuus ja talouden ohjaus, 10 op
  • hankintojen johtaminen, 5 op
  • käyttöomaisuuden hallinta, 5 op
  • teolllisuuden palveluliiketoiminta, 5 op
  • tutkiva kehittäminen, 5 op

 

Lue lisää

 

Aikataulut

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena. Kontaktiopetusta on perjantai-iltapäivisin ja lauantaisin yhteensä 1 - 2 viikonloppuna kuukaudessa. Kontaktien välillä opiskelet itsenäisesti.

Katso aikataulut

 

Hinta

Avoimessa suoritettavan opintokokonaisuuden hinta on 10 € / opintopiste eli maksat 30 opintopisteen kokonaisuudesta 300 €. 

Vuonna 2020 avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ovat maksuttomia työttömille työnhakijoille (myös lomautetuille) ja turvapaikanhakijoille.

Lue lisää ja tutustu ohjeisiin

 

Suuntana johto-, suunnittelu- ja kehitystehtävät

Elinkaaren hallinnan koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on halu laajentaa valmiuksiaan toimia johto-, suunnittelu- ja kehitystehtävissä omalla alallaan. Opintojen tavoitteena on syventää osaamista elinkaaren johtamisen eri osa-alueilla ja luoda valmiuksia erityistä asiantuntemusta vaativiin työelämän kehittämistehtäviin.

Voit jatkaa myöhemmin YAMK-tutkintoon

Elinkaaren hallinta -kokonaisuuden opintojaksot (30 op) ovat osa insinööri (YAMK) -tutkintoa. Myöhemmin voit halutessasi jatkaa tutkintoon hakemalla avoimen väylän kautta ja päästä YAMK-tutkintokoulutukseen ilman valintakokeita, kunhan pohjakoulutuksesi täyttää vaadittavat valintakriteerit.

Lue lisää

 

Lisätietoja

Lehtola Pasi

Lehtola Pasi

Yliopettaja, Principal Lecturer
Logistiikka, Logistics
Teknologia, School of Technology
+358505941452
Näytä lisää
Tutkinnot:
ft
 

Aiheeseen liittyvää

Tekniikan alan tunnus

Tekniikan alan avoimet AMK-opinnot

Haluaisitko syventää tietojasi ja taitojasi tekniikan alalla? Avoiman AMK:n opinnot soveltuvat sinulle, joka aiot hakea insinööriopiskelijaksi tai haluat lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamista tai yleissivistystäsi. Monipuoliset laboratorio- ja oppimisympäristömme tekevät oppimisesta käytännönläheistä myös avoimen amk:n opintojen kautta.

Tekniikan ala

Opiskele AMK- tai YAMK-insinööriksi tai valitse muu itseäsi kiinnostava kokonaisuus tai vaikkapa vain yksi opintojakso avoimen amk:n tarjonnasta. Meiltä valmistuneet osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien.

MUKA

Muutoskyvykkyyttä, kasvua ja tuottavuutta hyvinvoivasta yrityksestä

Näytä lisää