Haluatko oppia hallitsemaan kokonaisvaltaisesti tuotteen elinkaareen liittyviä palveluja ja luomaan uusia toimintamalleja? Koulutus on sinulle, joka haet urakehitystä, suurempaa vastuuta ja lisääntyneitä johtamistaitoja yhä kansainvälisemmässä ja haasteellisemmassa toimintaympäristössä. Opi johtajuutta, elinkaaren hallintaa sekä kehittämistä!

Opi hallitsemaan tuotteen ja palvelun elinkaari suunnittelusta ylläpitoon

Elinkaaren hallinta -tutkintokoulutuksessa tutustut tuotteen tai palvelun elinkaaren vaiheisiin mukaan lukien suunnittelu, tuotekehitys, hankinnat ja ylläpito. Opit sovittamaan yhteen palvelujen tuottajan, ostajan ja käyttäjän liiketoiminnalliset ja tekniset vaatimukset. Opit elinkaaren hallinnan kehittämismenetelmiä ja pystyt soveltamaan niitä omalla alallasi. Saat valmiudet johtaa organisaatiosi elinkaaren hallintaa tiedon ja sen analysoinnin avulla.

Hae maaliskuussa, aloita elokuussa 2021

Elinkaaren hallinta YAMK-tutkintoon voit hakea kevään 2021 yhteishaussa opintopolku.fi:ssä 17. - 31.3.2021.

Siirry opintopolkuun

 

Opintojen sisältö

Johtamisen aihealueella opiskelet mm. liiketoiminnan johtamista ja organisointia, verkostoitumista ja johdon laskentatoimea. Lisäksi opiskelet käyttöomaisuuden hankintaa ja hallintaa, järjestelmän elinkaaren aikaista kunnossapitoa ja logistista tukea. Opiskelet myös tuotekehitykseen, elinkaarituottojen laskentaan ja jälkimarkkinointiin lukeutuvia aiheita.

Insinööri (YAMK), 60 op

Master-opinnot (15 op) 

  • Hankintojen johtaminen 5 op 
  • Käyttöomaisuuden hallinta 5 op 
  • Teollisuuden palveluliiketoiminta 5 op 

Ydinopinnot (15 op) 

  • Uudistuva johtajuus 5 op 
  • Talouden ohjaus 5 op 
  • Tutkiva kehittäminen 5 op 

Opinnäytetyö (30 op) 

Täydentävää osaamista voit hakea JAMKin opintotarjottimelta.  

Lue lisää opetussuunnitelmasta

 

Aikataulut

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena. Kontaktiopetusta on perjantai-iltapäivisin ja lauantaisin yhteensä 1 - 2 viikonloppuna kuukaudessa. Kontaktien välillä opiskelet itsenäisesti.

Katso aikataulut

 

Hinta

Avoimessa suoritettavan opintokokonaisuuden hinta on 10 € / opintopiste eli maksat 30 opintopisteen kokonaisuudesta 300 €. 

Vuonna 2020 avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ovat maksuttomia työttömille työnhakijoille (myös lomautetuille) ja turvapaikanhakijoille.

Lue lisää ja tutustu ohjeisiin

 

Suuntana johto-, suunnittelu- ja kehitystehtävät

Elinkaaren hallinnan koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on halu laajentaa valmiuksiaan toimia johto-, suunnittelu- ja kehitystehtävissä omalla alallaan. Opintojen tavoitteena on syventää osaamista elinkaaren johtamisen eri osa-alueilla ja luoda valmiuksia erityistä asiantuntemusta vaativiin työelämän kehittämistehtäviin.

 

Pääsyvaatimukset ja hakeminen kevään 2021 yhteishaussa

Valintakoeyhteistyö

Koulutus ei ole mukana valtakunnallisessa valintakoeyhteistyössä, mutta JAMKin neljä tutkinto-ohjelmaa Elinkaaren hallinta, Digitaalinen toimitusketju, Logistiikka ja Verkostojohtaminen tekevät valintakoeyhteistyötä. Haettaessa siis useampaan näistä JAMKin tekniikan alan suomenkielisistä YAMK-hakukohteista hakukelpoinen hakija saa vain yhden valintakoekutsun.

Opintopolku.fi Hakuaika 17.-31.3.2021 klo 15.00 Hae!
 

Lisätietoja

Lehtola Pasi

Lehtola Pasi

Yliopettaja, Principal Lecturer
Logistiikka, Logistics
Teknologia, School of Technology
+358505941452
Näytä lisää
Tutkinnot:
ft
Evästeasetukset voivat vaikuttaa lomakkeen toimintaan. Voit muuttaa asetuksia Evästeilmoitus-sivulla
 

Aiheeseen liittyvää

Tekniikan ala

Opiskele AMK- tai YAMK-insinööriksi tai valitse muu itseäsi kiinnostava kokonaisuus tai vaikkapa vain yksi opintojakso avoimen amk:n tarjonnasta. Meiltä valmistuneet osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien.

Ylempi AMK-tutkinto

Uralla eteenpäin? Valitse ylempi ammattikorkeakoulututkinto. YAMK syventää ammatillista osaamistasi ja asiantuntijuuttasi. Verkostoidu, kansainvälisty ja hyödynnä laaja opintotarjonta. Opintoja voit suorittaa joustavasti - jopa kokonaan verkossa.

Tekniikan alan tunnus

Tekniikan alan avoimet AMK-opinnot

Haluaisitko syventää tietojasi ja taitojasi tekniikan alalla? Avoiman AMK:n opinnot soveltuvat sinulle, joka aiot hakea insinööriopiskelijaksi tai haluat lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamista tai yleissivistystäsi. Monipuoliset laboratorio- ja oppimisympäristömme tekevät oppimisesta käytännönläheistä myös avoimen amk:n opintojen kautta.

Näytä lisää