Haluatko oppia hallitsemaan kokonaisvaltaisesti tuotteen elinkaareen liittyviä palveluja ja luomaan uusia toimintamalleja? Koulutus on sinulle, joka haet urakehitystä, suurempaa vastuuta ja lisääntyneitä johtamistaitoja yhä kansainvälisemmässä ja haasteellisemmassa toimintaympäristössä. Opi johtajuutta, elinkaaren hallintaa sekä kehittämistä - täysin verkossa!

Opi hallitsemaan tuotteen ja palvelun elinkaari suunnittelusta ylläpitoon

Elinkaaren hallinta -tutkintokoulutuksessa tutustut tuotteen tai palvelun elinkaaren vaiheisiin mukaan lukien suunnittelu, tuotekehitys, hankinnat ja ylläpito. Opit sovittamaan yhteen palvelujen tuottajan, ostajan ja käyttäjän liiketoiminnalliset ja tekniset vaatimukset. Opit elinkaaren hallinnan kehittämismenetelmiä ja pystyt soveltamaan niitä omalla alallasi. Saat valmiudet johtaa organisaatiosi elinkaaren hallintaa tiedon ja sen analysoinnin avulla.

Hakuaika on päättynyt

Hakuaika elinkaaren hallinnan YAMK-koulutukseen syksyn 2021 yhteishaussa on päättynyt. Kiitos hakijoille!

 

Opiskelet elinkaaren hallintaa sekä kunnossapidon digitalisaatiota

Opiskelet monipuolisesti tuotteen tai palvelun elinkaaren eri teemoja, kuten hankintojen analysointia, prosessien kehittämistä, käyttöomaisuuden strategista johtamista, elinkaarikustannusten laskemista sekä kunnossapidon digitalisaatiota.

Johtamisen aihealueella opiskelet mm. liiketoiminnan johtamista ja organisointia, verkostoitumista ja johdon laskentatoimea.

Lisäksi opiskelet käyttöomaisuuden hankintaa ja hallintaa, järjestelmän elinkaaren aikaista kunnossapitoa ja logistista tukea. Opiskelet myös tuotekehitykseen, elinkaarituottojen laskentaan ja jälkimarkkinointiin lukeutuvia aiheita.

Insinööri (YAMK), 60 op

  • Käyttöomaisuuden hallinta 5 op 
  • Käyttövarmuuden hallinta elinkaaren aikana 5 op
  • Vaatimusten hallinta 5 op
  • Uudistuva johtajuus 5 op
  • Talouden ohjaus 5 op
  • Tutkiva kehittäminen 5 op
  • Opinnäytetyö 30 op
  • Täydentävä osaaminen JAMKin tarjonnasta 

Kukin 5 opintopisteen opintojaksoista kestää noin kuusi viikkoa ja sisältää 4 – 5 muutaman tunnin pituista etäkontaktia arki-iltapäivisin tai lauantaisin.

Lue lisää opintojaksoista ja aikatauluista

 

Suuntana johto-, suunnittelu- ja kehitystehtävät

Elinkaaren hallinnan koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on halu laajentaa valmiuksiaan toimia johto-, suunnittelu- ja kehitystehtävissä omalla alallaan. Opintojen tavoitteena on syventää osaamista elinkaaren johtamisen eri osa-alueilla ja luoda valmiuksia erityistä asiantuntemusta vaativiin työelämän kehittämistehtäviin.

 
Opiskele verkossa

Opiskele elinkaaren hallintaan ja kunnossapitoon tähtäävä YAMK-tutkinto täysin etänä! Verkko-opinnot sopivat juuri sinulle, joka arvostat sitä, että saat opiskella itsellesi sopivimpana aikana. Ja mikä parasta, pääset silti verkostoitumaan opiskelevien kollegoidesi kanssa, verkossa! Tapaat ryhmäsi etäkontakteissa.

 

Hakuohjeet | Hae syksyn 2021 yhteishaussa

Opintopolku.fi Hakuaika 1.-15.9.2021 klo 15.00 Hae!
 

Opiskelijatarinat

Kimmo Määttä, osastopäällikkö, Millog Oy

"Sain uutta näkemystä esihenkilötyöhön ja kunnossapitotoimintojen johtamiseen sekä uusia työkaluja elinkaaren hallintaan. Parasta olivat työelämästä saapuneet luennoitsijat ja verkostoituminen muiden opiskelijoiden kanssa."

Lue lisää
 

Lisätietoja

Lehtola Pasi

Lehtola Pasi

Yliopettaja, Principal Lecturer
Logistiikka, Logistics
Teknologia, School of Technology
+358505941452
Näytä lisää
Tutkinnot:
ft
Evästeasetukset voivat vaikuttaa lomakkeen toimintaan. Voit muuttaa asetuksia Evästeilmoitus-sivulla
 

Aiheeseen liittyvää

Tekniikan ala

Opiskele AMK- tai YAMK-insinööriksi tai valitse muu itseäsi kiinnostava kokonaisuus tai vaikkapa vain yksi opintojakso avoimen amk:n tarjonnasta. Meiltä valmistuneet osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien.

Ylempi AMK-tutkinto

Uralla eteenpäin? Valitse ylempi ammattikorkeakoulututkinto. YAMK syventää ammatillista osaamistasi ja asiantuntijuuttasi. Verkostoidu, kansainvälisty ja hyödynnä laaja opintotarjonta. Opintoja voit suorittaa joustavasti - jopa kokonaan verkossa.

Tekniikan alan tunnus

Tekniikan ala avoimessa

Haluaisitko syventää tietojasi ja taitojasi tekniikan alalla? Avoiman AMK:n opinnot soveltuvat sinulle, joka aiot hakea insinööriopiskelijaksi tai haluat lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamista tai yleissivistystäsi. Monipuoliset laboratorio- ja oppimisympäristömme tekevät oppimisesta käytännönläheistä myös avoimen amk:n opintojen kautta.

Näytä lisää