Opiskele AMK- tai YAMK-insinööriksi tai valitse muu itseäsi kiinnostava kokonaisuus tai vaikkapa vain yksi opintojakso avoimen amk:n tarjonnasta. Meiltä valmistuneet osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien.

 
 

Työvoimakoulutukset

Jos olet työtön tai työttömyysuhkan alla, sinulla on mahdollisuus osallistua JAMKin ja TE-palveluiden yhteistyössä järjestämiin työvoimakoulutuksiin.

Lue lisää työvoimakoulutuksista

Laatua
todistetusti

JAMKin insinöörikoulutuksista kansainvälisen EUR-ACE Bachelor -laatuleiman ovat saaneet kolme tutkinto-ohjelmaa: International Logistics, Konetekniikka ja Tieto- ja viestintätekniikka.

310x177_eurace_label.jpg

92 %
valmistuneista töissä

JAMKin insinöörit työllistyvät! 92 % valmistuneista on työpaikka vuosi valmistumisen jälkeen. Suurin osa työskentelee vakituisessa työsuhteessa, koulutusta vastaavissa tehtävissä.

Lähde: Vuosi valmistumisesta -tutkimus 2016.

Suosittu
insinöörikouluttaja

JAMKin AMK-insinöörikoulutuksiin haki keskimäärin kolme yhtä aloituspaikkaa kohti kevään 2019 yhteishaussa. Kaiken kaikkiaan hakijoita oli yli 3 200!

Lähde: vipunen.fi

 

Lisätietoja

Raiskinmäki Pasi

Raiskinmäki Pasi

Yksikönjohtaja, Director
Teknologia hallinto, Administration
Teknologia, School of Technology
+358503095359

JAMKin insinöörit somessa

#jamkinsinoorit

Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi VR-laseilla pelaamista Jamkin boothilla. Tule käymään! #jamk #paraspaikkaopiskella #jyväskylä #winterassembly #assemblyparty #asm #asmparty #asmwinter #vrgames
Facebook post by Insinöörit JAMK, Jyväskylän ammattikorkeakoulu Tilausansahuijaukseksi kutsutaan tilannetta, jolloin tietämättäsi sitoudut jonkin palvelun tai tuotteen pitkäkestoiseen tilaussopimukseen. Uskomattomalta vaikuttava tarjous tai kokeilujakso sitookin sinut kalliiseen maksulliseen tilaukseen. Miten voit suojautua tilausansalta? Katso uusin animaatio ja lue infokortti sivulta http://cyberdi.fi #cyberdi #oletietoinen #tilausansahuijaus
Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi JAMK mukana Winter Assemblyilla! Tule testaamaan pelejä ja kuulemaan e-urheilun kehittämisestä! #jamk #paraspaikkaopiskella #jyväskylä #winterassembly #assemblyparty #asm #asmparty #asmwinter #devoidtomorrow #digigamecenter #jamkgamepit #esportsfi