Opiskele AMK- tai YAMK-insinööriksi tai valitse muu itseäsi kiinnostava kokonaisuus tai vaikkapa vain yksi opintojakso avoimen amk:n tarjonnasta. Meiltä valmistuneet osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien.

Uutta YAMKeissa!

Tiesitkö, että

  • nyt voit hakea myös opistotason, kuten opistoinsinöörin, tutkinnolla YAMK-tutkintoon? Sinulla tulee olla vähintään 2 vuotta työkokemusta alemman tutkinnon jälkeen saadaksesi hakukelpoisuuden.
  • voit tähdätä tutkintoon myös avoimen YAMK-polkujen kautta. Uusia polkuja ovat mm. Projektijohtaminen ja Professional Project Management.
  • Robotiikka on täysin uusi YAMK-ohjelma.
 
 

Työvoimakoulutukset

Jos olet työtön tai työttömyysuhkan alla, sinulla on mahdollisuus osallistua JAMKin ja TE-palveluiden yhteistyössä järjestämiin työvoimakoulutuksiin.

Lue lisää työvoimakoulutuksista

Laatua
todistetusti

JAMKin insinöörikoulutuksista kansainvälisen EUR-ACE Bachelor -laatuleiman ovat saaneet kolme tutkinto-ohjelmaa: International Logistics, Konetekniikka ja Tieto- ja viestintätekniikka.

310x177_eurace_label.jpg

92 %
valmistuneista töissä

JAMKin insinöörit työllistyvät! 92 % valmistuneista on työpaikka vuosi valmistumisen jälkeen. Suurin osa työskentelee vakituisessa työsuhteessa, koulutusta vastaavissa tehtävissä.

Lähde: Vuosi valmistumisesta -tutkimus 2016.

Suosittu
insinöörikouluttaja

JAMKin AMK-insinöörikoulutuksiin haki keskimäärin kolme yhtä aloituspaikkaa kohti kevään 2019 yhteishaussa. Kaiken kaikkiaan hakijoita oli yli 3 200!

Lähde: vipunen.fi

 

Lisätietoja

Raiskinmäki Pasi

Raiskinmäki Pasi

Yksikönjohtaja, Director
Teknologia hallinto, Administration
Teknologia, School of Technology
+358503095359

JAMKin insinöörit somessa

#jamkinsinoorit

Instagram-kuva käyttäjältä jamkinsinoorit Matematiikan lehtori Sirpa tekee opetusvideoita ja malliratkaisuja tehtävistä, jotta matematiikan opiskelu sujuisi etänä. Sirpa pitää kahdesti viikossa opintojaksoilla Zoom-ohjauksia, joissa opiskelijat voivat kysellä häneltä epäselviä asioita. Alkuperäisestä viikkoaikataulusta pidetään kiinni eli kotitehtävät rullaavat viikoittain. Opiskelijat palauttavat ne sähköisesti Optimaan ja Zoomin välityksellä niitä käydään yhdessä läpi. #matematiikka #tietojaviestintatekniikka #insinoori #kyberturvallisuus #tietoturva #etäopetus #etätyö #jamk #insinoori
Facebook post by Insinöörit JAMK, Jyväskylän ammattikorkeakoulu Videokäsikirjoitukseen voi käyttää kotikonttorilta löytyviä tarvikkeita :) Oheinen taidonnäyte on projekti-insinöörimme Aleksin käsialaa. Innolla odotamme robotiikan laboratorioiden esittelyvideon valmistumista! #robotiikka #robotsonroad #jamkroboticscenter
Facebook post by Insinöörit JAMK, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ICT-alasta puhutaan paljon, mutta millaista alan opiskelu oikeasti on? ATK-natiivit ottivat selvää tieto- ja viestintätekniikan opiskelusta JAMKissa. Katso video! Yhteishaku päättyy 1.4.2020 klo 15.00.