Opiskele AMK- tai YAMK-insinööriksi tai valitse muu itseäsi kiinnostava kokonaisuus tai vaikkapa vain yksi opintojakso avoimen amk:n tarjonnasta. Meiltä valmistuneet osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien.

Hae keväällä, aloita syksyllä 2021

Syksyllä 2021 alkavien AMK-insinööritutkintojen hakuajat ovat:

  • 7. - 20.1.2021 englanninkieliset tutkinnot
  • 17. - 31.3.2021 suomenkieliset tutkinnot

UUTTA!

Tieto- ja viestintätekniikan AMK-tutkinto-ohjelmasta tulee englanninkielinen versio: Information Communication Technology. Lisätietoja syksyllä 2020.

Hae keväällä, aloita YAMK syksyllä 2021

Syksyllä 2021 alkavien YAMK-tutkintojen hakuajat ovat:

  • 7. - 20.1.2021 englanninkieliset YAMK-tutkinnot

  • 17. - 31.3.2021 suomenkieliset YAMK-tutkinnot

UUTTA!

Kevään yhteishakuun tulee viisi uutuutta: Digital Supply Chain Management, Elinkaaren hallinta, Professional Project Management, Projektijohtaminen sekä Vähähiilinen rakentaminen. Lisätietoja syksyllä 2020.

 
 

Työvoimakoulutukset

Jos olet työtön tai työttömyysuhkan alla, sinulla on mahdollisuus osallistua JAMKin ja TE-palveluiden yhteistyössä järjestämiin työvoimakoulutuksiin.

Lue lisää työvoimakoulutuksista

Laatua
todistetusti

JAMKin insinöörikoulutuksista kansainvälisen EUR-ACE Bachelor -laatuleiman ovat saaneet kolme tutkinto-ohjelmaa: International Logistics, Konetekniikka ja Tieto- ja viestintätekniikka.

310x177_eurace_label.jpg

92 %
valmistuneista töissä

JAMKin insinöörit työllistyvät! 92 % valmistuneista on työpaikka vuosi valmistumisen jälkeen. Suurin osa työskentelee vakituisessa työsuhteessa, koulutusta vastaavissa tehtävissä.

Lähde: Vuosi valmistumisesta -tutkimus 2016.

Suosittu
insinöörikouluttaja

JAMKin AMK-insinöörikoulutuksiin haki keskimäärin kolme yhtä aloituspaikkaa kohti kevään 2019 yhteishaussa. Kaiken kaikkiaan hakijoita oli yli 3 200!

Lähde: vipunen.fi

 

Lisätietoja

Raiskinmäki Pasi

Raiskinmäki Pasi

Yksikönjohtaja, Director
Teknologia hallinto, Administration
Teknologia, School of Technology
+358503095359

JAMKin insinöörit somessa

#jamkinsinoorit

Facebook post by Insinöörit JAMK, Jyväskylän ammattikorkeakoulu Sementtiteollisuuden mukaan sementinvalmistus tuottaa 1,8% Suomen hiilidioksidipäästöistä. Tuorein blogikirjoitus pohtii onko metsäteollisuuden sivuvirroista apua hiilidioksidipäästöjen pientämiseen betonin valmistuksessa.
Facebook post by Insinöörit JAMK, Jyväskylän ammattikorkeakoulu Kesäloman jälkeen ollaan taas täydessä työn touhussa! SCARA-robotti pääsi kokoonpanotehtäviin ja uusia laitteistoja odotellaan saapuvaksi 👍🤖 #robotsonroad #jamkinsinöörit@jamk.fi #jamkroboticscenter #kokoonpano #robotiikka
Instagram-kuva käyttäjältä jamkinsinoorit Kesäloman jälkeen ollaan taas täydessä työn touhussa! SCARA-robotti pääsi kokoonpanotehtäviin ja uusia laitteistoja odotellaan saapuvaksi 👍🤖 #robotsonroad #jamkinsinöörit jamk.fi #jamkroboticscenter #kokoonpano #robotiikka