Opiskele AMK- tai YAMK-insinööriksi tai valitse muu itseäsi kiinnostava kokonaisuus tai vaikkapa vain yksi opintojakso avoimen amk:n tarjonnasta. Meiltä valmistuneet osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien.

Hae keväällä, aloita syksyllä 2021

Syksyllä 2021 alkavien AMK-insinööritutkintojen hakuajat ovat:

  • 7. - 20.1.2021 englanninkieliset tutkinnot
  • 17. - 31.3.2021 suomenkieliset tutkinnot

Hae keväällä, aloita YAMK syksyllä 2021

Syksyllä 2021 alkavien YAMK-tutkintojen hakuajat ovat:

  • 7. - 20.1.2021 englanninkieliset YAMK-tutkinnot

  • 17. - 31.3.2021 suomenkieliset YAMK-tutkinnot

UUTTA!

Kevään yhteishakuun tulee viisi uutuutta: Digital Supply Chain Management, Elinkaaren hallinta, Professional Project Management, Projektijohtaminen sekä Vähähiilinen rakentaminen. Lisätietoja syksyllä 2020.

 
 

Työvoimakoulutukset

Jos olet työtön tai työttömyysuhkan alla, sinulla on mahdollisuus osallistua JAMKin ja TE-palveluiden yhteistyössä järjestämiin työvoimakoulutuksiin.

Lue lisää työvoimakoulutuksista

Laatua
todistetusti

JAMKin insinöörikoulutuksista kansainvälisen EUR-ACE Bachelor -laatuleiman ovat saaneet kolme tutkinto-ohjelmaa: International Logistics, Konetekniikka ja Tieto- ja viestintätekniikka.

310x177_eurace_label.jpg

92 %
valmistuneista töissä

JAMKin insinöörit työllistyvät! 92 % valmistuneista on työpaikka vuosi valmistumisen jälkeen. Suurin osa työskentelee vakituisessa työsuhteessa, koulutusta vastaavissa tehtävissä.

Lähde: Vuosi valmistumisesta -tutkimus 2016.

Suosittu
insinöörikouluttaja

JAMKin AMK-insinöörikoulutuksiin haki keskimäärin kolme yhtä aloituspaikkaa kohti kevään 2019 yhteishaussa. Kaiken kaikkiaan hakijoita oli yli 3 200!

Lähde: vipunen.fi

 

Lisätietoja

Raiskinmäki Pasi

Raiskinmäki Pasi

Yksikönjohtaja, Director
Teknologia hallinto, Administration
Teknologia, School of Technology
+358503095359

JAMKin insinöörit somessa

#jamkinsinoorit

Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi Nyt on vielä hyvää aikaa ladata luovuus ja aivonystyrät minttiin! 🤯 AMK-valintakoe #JAMK:n pääkampuksella järjestetään 27.-28.10. Jos olet osallistumassa valintakokeeseen, saavuthan ajoissa paikalle, sillä ilmoittautuminen alkaa tuntia ennen kokeen alkamista 👍 Saat ilmoittautumisessa tarvittavan QR-koodin tekstiviestinä ja sähköpostiin. Kannattaa pukeutua säänmukaisesti, sillä voit joutua odottamaan ilmoittautumiseen pääsyä ulkona. Syksyinen sää voi yllättää monella tapaa... 😬🌤🌦🌨⛈ Käy tsekkaamassa saapumis- ja turvallisuusohjeet JAMKin nettisivuilla, linkki biossa! 😊 Tervetuloa valintakokeeseen ja onnea jo etukäteen! 😉
Facebook post by JAMK teknologia Loistavaa! Käykääs äänestämässä Eliasta Vuoden nuoreksi konsultiksi! Elias on valmistunut keväällä 2020 Energia- ja ympäristötekniikalta 👍. #jamk #elomatic #vuodennuorikonsultti
Instagram-kuva käyttäjältä jamk_teknologia CAD Startti 2020 -työvoimakoulutus pyörähti käyntiin hybriditoteutuksena; aloituspäivään osa osallistui etänä ja osa luokassa turvavälit huomioiden. Jatkossa CAD Startin opetus on etäopetusta. #cad #työvoimakoulutus #jamk