jamk.fi

Opiskele insinööriksi ja kehity huipputeknologian ammattilaiseksi! Valitse mieleisesi tutkinto-ohjelma yli 10 vaihtoehdosta. Meiltä valmistuneet insinöörit osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien. Meillä voit myös kehittää ja testata oman organisaatiosi tuotteita. 

#jamkinsinoorit

Tekniikan alaJyväskylän ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suosituimmista insinöörikouluttajista. Joka vuosi meillä aloittaa 380 uutta insinööriopiskelijaa! Tekniikan alan tutkinnot ovat insinööritutkintoja, sekä AMK- että ylempiä AMK-tutkintoja. Insinöörien ylemmät AMK-tutkinnot sekä AMK-tutkintojen monimuotototeutukset sopivat erinomaisesti myös työssäkäyville. Opiskelet itsenäisesti, mutta tapaat ryhmäsi kontaktijaksoilla yleensä kerran kuussa. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ja hae korkeakoulujen yhteishaussa.

Meillä voit myös täydentää osaamistasi tekniikan alan lyhemmillä kursseilla. Poimi parhaat opintojaksot avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnasta, suorita korkeakouludiplomi tai osallistu vaikkapa teemapäivään. Toteutamme runsaasti myös yrityksille räätälöityjä koulutuksia.

Tekniikan alan opiskelijat pääsevät hyödyntämään monipuolisia laboratorio- ja oppimisympäristöjämme. Laboratorioissamme voit myös kehittää ja testata oman organisaatiosi tuotteita.

85%
valmistuneista on työpaikka

Insinöörit työllistyvät hyvin. 85 % valmistuneista on työpaikka heti valmistumishetkellä ja tutkimusten mukaan valmistuneet pitävät henkilöstöämme erittäin asiantuntevana.

Avoin AMK - kaikille avoin ammattikorkeakoulu

  • Etsitkö koulutusta, jolla voit lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamista?
  • Suunnitteletko hakeutuvasi ammattikorkeakoulun tutkinto-opintoihin?
  • Haluatko kehittää yleissivistystäsi sinua kiinnostavissa asioissa?

Mikäli vastasit ”kyllä” yhteenkin yllä olevista kysymyksistä, tule avoimeen!

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta, vain ilmoittautuminen riittää! Opiskelu avoimessa on edullista, maksat vain 10-15 € opintopisteeltä.

Voit poimia avoimen AMK:n laajasta eri alojen tarjonnasta yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia opintokokonaisuuksia. Opiskella voit myös työn ohessa. Valitse omasi!

Lue lisää avoimesta AMK:sta

Luomme yrityksille menestymisen mahdollisuuksia

Yhdessä keskisuomalaisten, kansallisten ja globaalien yritysten ja organisaatioiden kanssa toimimme alan aktiivisena kehittäjänä. Teknologiayksikkö tarjoaa käyttöönne ammattitaitoisia osaajia, luotettavaa asiantuntijuutta sekä koulutusta yrityksesi kehityksen tueksi. Asiantuntijuutemma avulla autamme parantamaan yrityksenne kilpailukykyä ja luomaan parhaat mahdolliset edellytykset menestymiselle!

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyö

Teknologiayksikkö tukee koulutuksen ja TKI-työn avulla suomalaisten yritysten kilpailukyvyn parantamista ja työpaikkojen turvaamista. Asiantuntijoidemme osaaminen on kansainvälisesti kilpailukykyistä, joten toiminta maan parhaiden kasvuun ja vientiin pyrkivien pk-yritysten kehittäjinä on yksi keskeisistä tavoitteistamme. TKI -työllä tähdätään myös  henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Näin varmistamme asiakkaillemme laadukkaat koulutuspalvelut sekä osaavan hanke- ja palvelutoiminnan!

» Lue lisää tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöstä

Raiskinmäki Pasi

Raiskinmäki Pasi

Yksikönjohtaja, Director
Teknologia hallinto, Administration
Teknologia, School of Technology
+358503095359

JAMKin insinöörit somessa

#jamkinsinoorit

Facebook post by Insinöörit JAMK, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Robotit herättävät kiinnostusta ja ovat paljon esillä eri medioissa. Usein robotti vielä mielletään fyysiseltä rakenteeltaan ihmisen oloiseksi humanoidirobotiksi. Lue uusin blogikirjoitus 🤖 https://blogit.jamk.fi/techtothefuture/2018/12/17/robots-on-stage/
Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi
Tiernapojat toivat joulun musiikkikampukselle #jamk #musiikkikampus #tiernapojat #joulutunnelmaa #musiikkiluokka
Facebook post by Insinöörit JAMK, Jyväskylän ammattikorkeakouluUutta tietoa yritysten tuotekehitykseen nopeilla kokeiluillajamk.fiKeski-Suomen alueella tunnistettuun teknologiseen osaamisvajeeseen on haluttu vastata aidolla, oikealla ja ketterästi toimivalla laboratorioympäristöllä.
Mikä ihmeen CAMS -keskus? Lue uusimmasta JAMKin asiakaslehdestä kuinka Keski-Suomen alueella tunnistettuun teknologiseen osaamisvajeeseen on haluttu vastata aidolla, oikealla ja ketterästi toimivalla laboratorioympäristöllä. https://www.jamk.fi/fi/Tietoa-JAMKista/Materiaalit/asiakaslehti-22018/meilla-jamkissa/
Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi
Jos jotain hyviä puolia haluaa nähdä näissä pimeissä aamuissa, niin ainakin Rajakadun kampuksen seinän valoteos erottuu paremmin 😊 #JAMK #jyväskylä #valonkaupunki
Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi
Tervetuloa sosiaali- ja terveysalan infoon, olemme täällä klo 19.30 asti😀#jamk #hyvinvointi #sosiaalijaterveysala #messuhommia
Facebook post by Insinöörit JAMK, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Kiinnostaako hankinta, johtaminen, kuljetukset ja sisälogistiikka? Onko haaveissasi tutkinto logistiikasta? Hae avoimeen amkiin logistiikan polkuopintoihin! Polkuopinnot voit suorittaa vaikkapa työsi ohessa, monimuotoryhmässä. Suoritettuasi 55 opintopistettä pääset hakemaan avoimen väylän kautta tutkinto-opiskelijaksi. Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 16.12.2018! https://amp.jamk.fi/asio/kurssiilmo/jamk/index.php?resource=69347%2FLogistiikan_polkuopinnot%2C_55_op_%28monimuotokoulutus%29%2Fesite%2F&ss_lang=fin
Joulupuu on rakennettu ja niin on myös Dynamon joulupiste. Ota jouluinen kuva ja jaa se #xmasjamk tunnisteella 🎅 Christmas photo booth is open at Dynamo. Take a photo and share it #xmasjamk 🎅 #jamk #xmasjamk #joulu

Biotalouden kehittäminen, agrologi (YAMK)

Opi ennakoimaan biotalousalan kehitystä sekä kehittämään alan yritystoiminnan toimintamalleja omalla alueellasi! Biotalouden kehittämisen tutkinto-ohjelmassa kehität asiantuntijuusosaamistasi osana moniammatillista tutkivan oppimisen tiimiä.

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

JAMK kouluttajana

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa voit suorittaa tutkinnon päivätoteutuksena tai monimuotona (aikuiskoulutus), täydentää osaamistasi tai hankkia ammatillisen opettajan pätevyyden. Testaa koulutushakuamme ja löydä sinulle sopivin tapa opiskella. Tutustu ja hae! Paikkoja valituille.