Opiskele AMK- tai YAMK-insinööriksi tai valitse muu itseäsi kiinnostava kokonaisuus tai vaikkapa vain yksi opintojakso avoimen amk:n tarjonnasta. Meiltä valmistuneet osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien.

Hae keväällä, aloita YAMK syksyllä 2021

Syksyllä 2021 alkavien YAMK-tutkintojen hakuajat ovat:

  • 7. - 20.1.2021 englanninkieliset YAMK-tutkinnot

  • 17. - 31.3.2021 suomenkieliset YAMK-tutkinnot

Voit hakea molemmissa hauissa. Tarkemmat hakuohjeet löydät kunkin tutkinto-ohjelman sivulta.

UUTTA!

Kevään yhteishauissa on viisi uutuutta: Digital Supply Chain Management, Elinkaaren hallinta, Professional Project Management, Projektijohtaminen sekä Vähähiilinen rakentaminen.

Hae keväällä, aloita syksyllä 2021

Keväällä on kaksi hakuaikaa:

  •  7. - 20.1.2021 voit hakea englanninkielisiin tutkintoihin ja
  • 17.3. - 31.3.2021 suomenkielisiin tutkintoihin.

Tutustu tarkemmin haussa oleviin tutkintoihin ja niiden valintaperusteisiin kunkin tutkinto-ohjelman sivulla. Muista, että voit hakea molemmissa hauissa!

Päivä- vai monimuotototeutus?

Kaikista insinööri AMK (Bachelor of Engineering) -tutkinnoista on päivätoteutus, joka edellyttää, että voit osallistua opetukseen arkisin päiväaikaan. Monimuoto soveltuu esimerkiksi työn ohessa opiskeluun, ja se vaatii itsenäisempää otetta. Työmäärä on molemmissa sama. Monimuotototeutukset v. 2021 ovat: energia- ja ympäristötekniikka, konetekniikka ja tieto- ja viestintätekniikka.

 
 

Työvoimakoulutukset

Jos olet työtön tai työttömyysuhkan alla, sinulla on mahdollisuus osallistua JAMKin ja TE-palveluiden yhteistyössä järjestämiin työvoimakoulutuksiin.

Lue lisää työvoimakoulutuksista

 

Insinööriksi? Hakijan päivä @JAMK 2020

Mitä tekniikan alalla voi opiskella? Minkälaista opiskelu on, myös koulun ulkopuolella? Katso Hakijan päivän tallenteet ja tutustu insinööri AMK -opintoihin.

Insinööriksi?

Tutustu tekniikan alan koulutuksiin! Kuulet kattavasti insinöörikoulutuksista sekä siitä, millaista opiskelu on. Tallenne Hakijan päivä @JAMK 20.11.2020.

Voit katsoa videon myös täältä »

Insinööriopiskelijan arki

Insinööri opiskelee - millaista on arki? Marjo ja Sami haastattelevat Tiiaa ja Elinaa, jotka opiskelevat insinööreiksi JAMKissa. Tallenne Hakijan päivä @JAMK 20.11.2020.

Voit katsoa videon myös täältä »

Insinöörit ja robotiikka

Mitä robotiikkaan liittyviä harjoituksia insinööriopiskelijat tekevät? Robotiikka muuttaa työntekoa tulevaisuudessa, ja insinööriopiskelijana olet osa muutosta! Tallenne Hakija päivä @JAMK 20.11.2020.

Voit katsoa videon myös täältä »
94 %
valmistuneista töissä

JAMKin insinöörit työllistyvät! 94 % valmistuneista on työpaikka vuosi valmistumisen jälkeen. Suurin osa työskentelee vakituisessa työsuhteessa, koulutusta vastaavissa tehtävissä.

Lähde: Vuosi valmistumisesta -tutkimus 2017, JAMK

Laatua
todistetusti

JAMKin insinöörikoulutuksista kansainvälisen EUR-ACE Bachelor -laatuleiman ovat saaneet kolme tutkinto-ohjelmaa: International Logistics, Konetekniikka ja Tieto- ja viestintätekniikka.

310x177_eurace_label.jpg

Suosittu
insinöörikouluttaja

JAMKin AMK-insinöörikoulutuksiin haki keskimäärin kolme yhtä aloituspaikkaa kohti kevään 2020 yhteishaussa. Kaiken kaikkiaan hakijoita oli yli 3 700!

Lähde: vipunen.fi

 

Lisätietoja

Raiskinmäki Pasi

Raiskinmäki Pasi

Yksikönjohtaja, Director
Teknologia hallinto, Administration
Teknologia, School of Technology
+358503095359

JAMKin insinöörit somessa

#jamkinsinoorit

Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi Voiko työtön opiskella ja miten se vaikuttaa tukiin? Ketkä ovat oikeutettuja aikuiskoulutustukeen? Voiko töiden ohessa opiskella? Jos aikuisopiskeluun liittyvät kysymyksen askarruttavat sinua, tule mukaan #JAMK:n virtuaaliseen aikuiskoulutustapahtumaan maanantaina 18.1. klo 14! Tapahtumassa saat kuulla aikuisopiskelijoidemme kokemuksia siitä, mitä aikuisopiskelu on erilaisissa elämäntilanteissa, ja mitä kannattaa ottaa huomioon. Mukana ovat myös Keski-Suomen TE-palvelut puhumassa opiskelusta työttömyysetuudella sekä@tyollisyysrahasto kertomassa lisää aikuiskoulutustuesta. Ilmoittaudu: jamk.fi/aikuiskoulutustapahtuma Ole aina parempi, mutta älä koskaan valmis! 😉 #aikuiskoulutus #aikuisopiskelu #jatkuvaoppiminen
Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi #Repost@arene.ry • • • • • • ✨ Tulevaisuuden ammattikorkeakoulu - hackathonin tiimihaku on auki! ✨ @arene.ry ja@samok_fin järjestävät keväällä 2021 yhdessä Tulevaisuuden Ammattikorkeakoulu -hackathonin. Tapahtumalla juhlistetaan 25-vuotisia vakinaisia ammattikorkeakouluja ja suunnataan katseet tulevaan, haastetaan ajattelemaan ja luodaan uutta. Kilpailuun haetaan 2-5 hengen ammattikorkeakouluopiskelijoista muodostuvia tiimejä, jotka ratkovat tulevaisuuden ammattikorkeakoulun haasteita. Tiimit valitsevat haasteen, jolle haluavat kilpailun aikana kehittää ratkaisuehdotuksen. Haasteen ja ratkaisuehdotuksen tulee sijoittua johonkin neljästä etukäteen määritellystä teemasta: ✅Kestävä kehitys ✅Digitalisaatio ✅Jatkuva oppiminen ✅Muuttuva työ Tiimit voivat hakea mukaan nyt osoitteessa ➡️ www.tulevaisuudenamk.fi. #TulevaisuudenAMK #ylpeästiamk
Facebook post by JAMK teknologia Check out the latest blog post of JAMK logistics purchasing team - what is purchasing all about? If you're interested more on purchasing and logistics and want to become a professional, apply to study at JAMK! Application period for bachelor's degree programme "Purchasing and Logistics Engineering" is now on. Get the latest knowledge of purchasing and study in an international group - apply now and come study with us! Tsekkaa Hankinnan kansankynttilät-blogin tuorein postaus - mitä se hankinta oikeastaan on? Jos hankinta ja logistiikka kiinnostaa laajemmin, hae meille opiskelemaan! Käynnissä on haku Purchasing and Logistics Engineering-tutkintoomme, jossa voit syventyä hankinnan opiskeluun kansainvälisessä ryhmässä ja samalla kasvaa hankinnan ammattilaiseksi. Toimi heti ja hae! #jamk #jamklogistics #purchasing #hankinta #purchasingandlogisticsengineering #applynow #haenyt https://blogit.jamk.fi/hankinnankansankynttilat/2021/01/11/purchasing-more-than-just-cost-savings/ https://www.jamk.fi/en/Education/Technology-and-Transport/Logistics-Engineering/

Aiheeseen liittyvää

Innostu ja kehity ICT-osaajaksi!

ICT-alalle voit opiskella insinööri- ja tradenomikoulutuksessa. ICT-alan insinööriksi voit valmistua media-, ohjelmisto- ja tietotekniikan tutkinto-ohjelmista, joiden painopisteenä on teknologinen osaaminen. Tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelmassa voit suorittaa tradenomitutkinnon pelinkehityksen näkökulmasta.

JAMK kouluttajana

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa voit suorittaa tutkinnon päivätoteutuksena tai monimuotona (aikuiskoulutus), täydentää osaamistasi tai hankkia ammatillisen opettajan pätevyyden. Testaa koulutushakuamme ja löydä sinulle sopivin tapa opiskella. Tutustu ja hae! Paikkoja valituille.

Testaus- ja analysointipalvelut JAMKista

JAMKin asiantuntijat ovat palveluksessasi, kun tarvitset apua testaamiseen, mittaukseen, tutkimiseen ja analysointiin. Tutustu suosituimpiin palveluihimme ja lue lisää!

Näytä lisää