jamk.fi

Opiskele insinööriksi ja kehity huipputeknologian ammattilaiseksi! Valitse mieleisesi tutkinto-ohjelma yli 10 vaihtoehdosta. Meiltä valmistuneet insinöörit osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien. Meillä voit myös kehittää ja testata oman organisaatiosi tuotteita. 

#jamkinsinoorit

Tekniikan alaJyväskylän ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suosituimmista insinöörikouluttajista. Joka vuosi meillä aloittaa 380 uutta insinööriopiskelijaa! Tekniikan alan tutkinnot ovat insinööritutkintoja, sekä AMK- että ylempiä AMK-tutkintoja. Insinöörien ylemmät AMK-tutkinnot sekä AMK-tutkintojen monimuotototeutukset sopivat erinomaisesti myös työssäkäyville. Opiskelet itsenäisesti, mutta tapaat ryhmäsi kontaktijaksoilla yleensä kerran kuussa. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ja hae korkeakoulujen yhteishaussa.

Meillä voit myös täydentää osaamistasi tekniikan alan lyhemmillä kursseilla. Poimi parhaat opintojaksot avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnasta, suorita korkeakouludiplomi tai osallistu vaikkapa teemapäivään. Toteutamme runsaasti myös yrityksille räätälöityjä koulutuksia.

Tekniikan alan opiskelijat pääsevät hyödyntämään monipuolisia laboratorio- ja oppimisympäristöjämme. Laboratorioissamme voit myös kehittää ja testata oman organisaatiosi tuotteita.

85%
valmistuneista on työpaikka

Insinöörit työllistyvät hyvin. 85 % valmistuneista on työpaikka heti valmistumishetkellä ja tutkimusten mukaan valmistuneet pitävät henkilöstöämme erittäin asiantuntevana.

Avoin AMK - kaikille avoin ammattikorkeakoulu

  • Etsitkö koulutusta, jolla voit lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamista?
  • Suunnitteletko hakeutuvasi ammattikorkeakoulun tutkinto-opintoihin?
  • Haluatko kehittää yleissivistystäsi sinua kiinnostavissa asioissa?

Mikäli vastasit ”kyllä” yhteenkin yllä olevista kysymyksistä, tule avoimeen!

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta, vain ilmoittautuminen riittää! Opiskelu avoimessa on edullista, maksat vain 10-15 € opintopisteeltä.

Voit poimia avoimen AMK:n laajasta eri alojen tarjonnasta yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia opintokokonaisuuksia. Opiskella voit myös työn ohessa. Valitse omasi!

Lue lisää avoimesta AMK:sta

Luomme yrityksille menestymisen mahdollisuuksia

Yhdessä keskisuomalaisten, kansallisten ja globaalien yritysten ja organisaatioiden kanssa toimimme alan aktiivisena kehittäjänä. Teknologiayksikkö tarjoaa käyttöönne ammattitaitoisia osaajia, luotettavaa asiantuntijuutta sekä koulutusta yrityksesi kehityksen tueksi. Asiantuntijuutemma avulla autamme parantamaan yrityksenne kilpailukykyä ja luomaan parhaat mahdolliset edellytykset menestymiselle!

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyö

Teknologiayksikkö tukee koulutuksen ja TKI-työn avulla suomalaisten yritysten kilpailukyvyn parantamista ja työpaikkojen turvaamista. Asiantuntijoidemme osaaminen on kansainvälisesti kilpailukykyistä, joten toiminta maan parhaiden kasvuun ja vientiin pyrkivien pk-yritysten kehittäjinä on yksi keskeisistä tavoitteistamme. TKI -työllä tähdätään myös  henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Näin varmistamme asiakkaillemme laadukkaat koulutuspalvelut sekä osaavan hanke- ja palvelutoiminnan!

» Lue lisää tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöstä

Raiskinmäki Pasi

Yksikönjohtaja, Director
Teknologia hallinto, Administration
Teknologia, School of Technology
+358503095359

JAMKin insinöörit somessa

#jamkinsinoorit

Minkälainen on JAMKin logo? Teknologiayksikön version näet täältä: https://t.co/gB4sbLY1Mc Kiitos @MotiOneOy toteutuksesta! #jamk #jamkteknologia #teknologiayksikkö #jamkinsinöörit #jamkagrologit #ihmislogo #logo #henkilöstö https://t.co/gB4sbLY1Mc käyttäjältä @YouTube
Minkälainen on JAMKin logo? Katso teknologiayksikön henkilöstön versio https://t.co/gB4sbLY1Mc Kiitos @MotiOneOy! #jamk #teknologiayksikkö #starttipäivä #logo #ihmislogo #jamkinsinoorit #jamkagrologit #motione
Minkälainen on JAMKin logo? Täältä näet teknologiayksikön henkilöstön version: https://youtu.be/67SC3iJxXdM Kuvaus ja editointi: Motione Oy
Tekoäly ja data-analytiikka ovat olleet jo vuosia kuumia aiheita. JAMK:n projekti-insinöörit valaisevat sinulle projektejaan Relaamossa (Dynamo, D334) huomenna tiistaina 14.00-15.00. Tervetuloa innostumaan ja keskustelemaan! Tule kysymään insinööreiltä vaikkapa miten he ovat päässeet nykyisiin tehtäviinsä ja millaista osaamista JAMK:n projekteissa tarvitaan lähitulevaisuudessa.
Syksyn merkki, kuhinaa kampuksella. The autumn is here, lots of students everywhere #jamk #students #dynamo #autumnishere #nursingstudentlife
Yhteishaku päättyi eilen. Logistiikan monimuotoon haki yli 290! Kiitos kaikille hakijoille! 🤗 Valintakoe järjestetään 5.-6.11., ja siihen kutsutaan kaikki hakijat. Ekana päivänä on luvassa kirjallinen osio ja toisena haastattelu. Lisätietoja jamk.fi/tekniikanala > logistiikka, monimuoto #logistiikka #monimuoto #jamkinsinoorit #jamk #aikuiskoulutus #opiskelu #opiskelija #insinööri
We warmly welcome our Master Degree -students from Kazakhstan to study with us for the next two weeks 😊Happy to have you here! #MasterofHealth #KazMUNO #KZ-FIN #GES
Regrann from @jjk1923 - Ylihuomenna pelataan Harjulla! JJK - FC KTP to 20.9. klo 18:30. Ääääärimmäisen tärkeät sarjapisteet jaossa. Otteluisäntänä tuossa matsissa toimii Jyväskylän Ammattikorkeakoulu, @jamk.fi. Edustusjoukkueen pelaajat Saku Leppänen ja Jarkko Heimonen ovat jakamassa parhaillaan, klo 10-13, ilmaislippuja JAMK:n Rajakadun kampuksella. Vielä ehdit noutaa omasi! Kyseessähän on opiskelija-torstai muutenkin, eli vaikka ilmaislippu jää saamatta, kaikki opiskelijat pääsevät otteluun puoleen hintaan. Alennus opiskelijakorttia näyttämällä normaalin lipunmyynnin yhteydessä! #ootmunjjk #kettu #jjk #ykkönen #äläkiusaa #Jyväskylä #jamk #liikuntapääkaupunki #torstai #ktp #fcktp #opiskelijat - #regrann

Biotalouden kehittäminen, agrologi (YAMK)

Opi ennakoimaan biotalousalan kehitystä sekä kehittämään alan yritystoiminnan toimintamalleja omalla alueellasi! Biotalouden kehittämisen tutkinto-ohjelmassa kehität asiantuntijuusosaamistasi osana moniammatillista tutkivan oppimisen tiimiä.

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

JAMK kouluttajana

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa voit suorittaa tutkinnon päivätoteutuksena tai monimuotona (aikuiskoulutus), täydentää osaamistasi tai hankkia ammatillisen opettajan pätevyyden. Testaa koulutushakuamme ja löydä sinulle sopivin tapa opiskella. Tutustu ja hae! Paikkoja valituille.