jamk.fi

Opiskele insinööriksi ja kehity huipputeknologian ammattilaiseksi! Valitse mieleisesi tutkinto-ohjelma yli 10 AMK- ja YAMK-vaihtoehdosta. Meiltä valmistuneet insinöörit osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien. Laboratorioissamme voit myös kehittää ja testata oman organisaatiosi tuotteita.

#jamkinsinoorit

Tekniikan ala

JAMK on Suomen suurimpia insinöörikouluttajia

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suosituimmista insinöörikouluttajista. Joka vuosi meillä aloittaa 400 uutta insinööriopiskelijaa! Tekniikan alan tutkinnot ovat insinööritutkintoja, sekä AMK- että ylempiä AMK-tutkintoja. Insinöörien ylemmät AMK-tutkinnot sekä AMK-tutkintojen monimuotototeutukset sopivat erinomaisesti myös työssäkäyville. Voit myös täydentää osaamistasi tekniikan alan lyhemmillä kursseilla. Tekniikan alan opiskelijat pääsevät hyödyntämään monipuolisia laboratorio- ja oppimisympäristöjämme.

92 %
valmistuneista insinööreistä on työpaikka

Insinöörit työllistyvät hyvin. 92 % valmistuneista on työpaikka vuosi valmistumisen jälkeen. Suurin osa heistä työskentelee koulutustaan vastaavissa tehtävissä ja on vakituisessa työsuhteessa. Tutkimusten mukaan valmistuneet pitävät henkilöstöämme erittäin asiantuntevana. Voit lukea lisää vuosi valmistumisesta -tutkimuksesta, joista viimeisin on vuodelta 2016.

Avoin AMK - kaikille avoin ammattikorkeakoulu

  • Etsitkö koulutusta, jolla voit lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamista?
  • Suunnitteletko hakeutuvasi ammattikorkeakoulun tutkinto-opintoihin?
  • Haluatko kehittää yleissivistystäsi sinua kiinnostavissa asioissa?

Mikäli vastasit ”kyllä” yhteenkin yllä olevista kysymyksistä, tule avoimeen!

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta, vain ilmoittautuminen riittää! Opiskelu avoimessa on edullista, maksat vain 10-15 € opintopisteeltä.

Voit poimia avoimen AMK:n laajasta eri alojen tarjonnasta yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia opintokokonaisuuksia. Opiskella voit myös työn ohessa. Valitse omasi!

Lue lisää avoimesta AMK:sta

Luomme yrityksille menestymisen mahdollisuuksia

Yhdessä keskisuomalaisten, kansallisten ja globaalien yritysten ja organisaatioiden kanssa toimimme alan aktiivisena kehittäjänä. Teknologiayksikkö tarjoaa käyttöönne ammattitaitoisia osaajia, luotettavaa asiantuntijuutta sekä koulutusta yrityksesi kehityksen tueksi. Asiantuntijuutemma avulla autamme parantamaan yrityksenne kilpailukykyä ja luomaan parhaat mahdolliset edellytykset menestymiselle!

Tutustu laboratorio- ja muihin palveluihimme

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyö

Teknologiayksikkö tukee koulutuksen ja TKI-työn avulla suomalaisten yritysten kilpailukyvyn parantamista ja työpaikkojen turvaamista. Asiantuntijoidemme osaaminen on kansainvälisesti kilpailukykyistä, joten toiminta maan parhaiden kasvuun ja vientiin pyrkivien pk-yritysten kehittäjinä on yksi keskeisistä tavoitteistamme. TKI -työllä tähdätään myös  henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Näin varmistamme asiakkaillemme laadukkaat koulutuspalvelut sekä osaavan hanke- ja palvelutoiminnan!

» Lue lisää tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöstä

Raiskinmäki Pasi

Raiskinmäki Pasi

Yksikönjohtaja, Director
Teknologia hallinto, Administration
Teknologia, School of Technology
+358503095359

JAMKin insinöörit somessa

#jamkinsinoorit

Facebook post by Insinöörit JAMK, Jyväskylän ammattikorkeakouluSecD-Day Hackathon 2019vimeo.comRuotuväki kävi Riihimäellä seuraamassa PIA:n ja puolustusvoimien järjestämää Hackathon-tapahtumaa.
Ruotuväen koostetta SecD-Day Hackathonista, jossa napattiin 2. sija. Puolustusvoimien ja Puolustus- ja ilmailuteollisuus PIA ry:n järjestämässä hackathonissa tavoitteena oli tuottaa uusia, tekoälyä hyödyntäviä ratkaisuja ennakoivan kybersuojan parissa. Bongaa jamkilaisia videolta 🕵️‍♀️ https://vimeo.com/330707452 #tekoäly #ai #DataAnalytiikka #hackathon #kyberturvallisuus #JAMK #JYVSECTEC
Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi
Highway to code - Haku auki nyt! Opiskele XR-kehittäjän opinnot joustavasti verkossa, maksutta. Apply now! Become an XR-developer, through a cost-free on-line course! Koulutus alkaa syksyllä, yhteistyössä @centriaamk @turkuamk_tuas @kajaaniamk @vamkofficial @oamk_ouas Lisätietoa, more information: jamk.fi > highway-2-code #jamk #täydennyskoulutus #xr #jamkxr
Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi
Kevät on täällä - ja tuliterät kätilöt, toivotamme onnea ryhmä #sok15k 🌸#jamk #jamkkätilö #kätilöt #hyvinvointi #dynamo #kätilötyö #valmistuneet
Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi
Rajakadun kampuksella on tänään nelijalkaisia opiskelijoita, kun JAMKissa koulutetaan koira-avusteiseen kasvatus- ja kuntoutustyöhön. Terapiakoira Iines osaa ainakin ottaa rennosti 😊 Myös @ylejyvaskyla tuli tekemään juttua 👍 #greencarefinland #koiranelämää
Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi
Jamk ja RoboCountryside-hanke tänään Luma-päivillä Schildtin lukiolla! #jamk #robocountryside #alexarobot #soitaparanoid
Facebook post by Insinöörit JAMK, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Tuottavuutta ja työniloa käytiin hakemassa tällä kertaa Oulusta, jossa logistiikan henkilöstöä vieraili #TuotTo -hankkeen seminaarissa. Osallistujat saivat hyvät vinkit varaston hallintaan JAMKin pitämästä esityksestä :)
Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi
Tässäpä muutama sneakpeak Jamkin uudesta, upeasta Digikeskuksesta. WOW! 👍 Sisko, Mari, Paula ja Teemu kävivät tutustumassa Digikeskuksen mahdollisuuksiin ja eri tiloihin. Huhtikuussa avataan Jamkin Rajakadun kampuksella ensisijaisesti henkilöstölle suunnattu Digikeskus. Digikeskuksessa on mahdollista tuottaa korkealaatuista digitaalista oppimateriaalia, muun muassa videotallenteita, vuorovaikutteisia suoratoistolähetyksiä sekä henkilö- että tuotekuvia. Opettajat voivat harjoitella tuetusti, itsenäisesti tai pienessä ryhmässä esiintymistä, käsikirjoittamista, kuvaamista sekä editointia. Mielikuvitus valloilleen! #jamk #paraspaikkaopiskella #digi #opiskelu #koulutus #jyväskylä
Instagram-kuva käyttäjältä jamkinsinoorit
Mitä on etätunnistustekniikka? JAMKin pääkampuksella on parhaillaan käynnissä RFID/NFC-iltapäiväseminaari, jossa selvitetään, miten etätunnistustekniikalla voidaan tehostaa yritysten prosesseja ja liiketoimintaa. Seminaarin järjestää RFID Lab Finland ry ja JAMKilta mukana häärii logistiikan lehtori Mikko Keskinen. #jamk #jamkinsinoorit #jamklogistiikka #rfid #etatunnistustekniikka #rfidlabfinland #osaaminenkilpailukyvyksi
Instagram-kuva käyttäjältä jamkinsinoorit
Mitä on etätunnistustekniikka? JAMKin pääkampuksella on parhaillaan käynnissä RFID/NFC-iltapäiväseminaari, jossa selvitetään, miten etätunnistustekniikalla voidaan tehostaa yritysten prosesseja ja liiketoimintaa. Seminaarin järjestää RFID Lab Finland ry ja JAMKilta mukana häärii logistiikan lehtori Mikko Keskinen. #jamk #jamkinsinoorit #jamklogistiikka #rfid #etatunnistustekniikka #rfidlabfinland #osaaminenkilpailukyvyksi

Biotalouden kehittäminen, agrologi (YAMK)

Opi ennakoimaan biotalousalan kehitystä sekä kehittämään alan yritystoiminnan toimintamalleja omalla alueellasi! Biotalouden kehittämisen tutkinto-ohjelmassa kehität asiantuntijuusosaamistasi osana moniammatillista tutkivan oppimisen tiimiä.

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

JAMK kouluttajana

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa voit suorittaa tutkinnon päivätoteutuksena tai monimuotona (aikuiskoulutus), täydentää osaamistasi tai hankkia ammatillisen opettajan pätevyyden. Testaa koulutushakuamme ja löydä sinulle sopivin tapa opiskella. Tutustu ja hae! Paikkoja valituille.