jamk.fi

Opiskele insinööriksi ja kehity huipputeknologian ammattilaiseksi! Valitse mieleisesi tutkinto-ohjelma yli 10 vaihtoehdosta. Meiltä valmistuneet insinöörit osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien. Meillä voit myös kehittää ja testata oman organisaatiosi tuotteita. 

#jamkinsinoorit

Tekniikan alaJyväskylän ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suosituimmista insinöörikouluttajista. Joka vuosi meillä aloittaa 380 uutta insinööriopiskelijaa.

Tekniikan alan tutkinnot ovat insinööritutkintoja, sekä AMK- että ylempiä AMK-tutkintoja. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto kahdeksasta AMK- ja viidestä YAMK-tutkinto-ohjelmasta ja hae korkeakoulujen yhteishaussa.

Insinöörien ylemmät AMK-tutkinnot sekä AMK-tutkintojen monimuotototeutukset sopivat erinomaisesti myös työssäkäyville. Opiskelet itsenäisesti, mutta tapaat ryhmäsi kontaktijaksoilla yleensä kerran kuussa.

Meillä voit myös täydentää osaamistasi tekniikan alan lyhemmillä kursseilla. Poimi parhaat opintojaksot avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnasta, suorita korkeakouludiplomi tai osallistu vaikkapa teemapäivään. Toteutamme runsaasti myös yrityksille räätälöityjä koulutuksia.

Tekniikan alan opiskelijat pääsevät hyödyntämään monipuolisia laboratorio- ja oppimisympäristöjämme. Laboratorioissamme voit myös kehittää ja testata oman organisaatiosi tuotteita.

85%
valmistuneista on työpaikka

Insinöörit työllistyvät hyvin. 85 % valmistuneista on työpaikka heti valmistumishetkellä ja tutkimusten mukaan valmistuneet pitävät henkilöstöämme erittäin asiantuntevana.

Avoin AMK - kaikille avoin ammattikorkeakoulu

  • Etsitkö koulutusta, jolla voit lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamista?
  • Suunnitteletko hakeutuvasi ammattikorkeakoulun tutkinto-opintoihin?
  • Haluatko kehittää yleissivistystäsi sinua kiinnostavissa asioissa?

Mikäli vastasit ”kyllä” yhteenkin yllä olevista kysymyksistä, tule avoimeen!

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta, vain ilmoittautuminen riittää! Opiskelu avoimessa on edullista, maksat vain 10-15 € opintopisteeltä.

Voit poimia avoimen AMK:n laajasta eri alojen tarjonnasta yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia opintokokonaisuuksia. Opiskella voit myös työn ohessa. Valitse omasi!

Lue lisää avoimesta AMK:sta

Luomme yrityksille menestymisen mahdollisuuksia

Yhdessä keskisuomalaisten, kansallisten ja globaalien yritysten ja organisaatioiden kanssa toimimme alan aktiivisena kehittäjänä. Teknologiayksikkö tarjoaa käyttöönne ammattitaitoisia osaajia, luotettavaa asiantuntijuutta sekä koulutusta yrityksesi kehityksen tueksi. Asiantuntijuutemma avulla autamme parantamaan yrityksenne kilpailukykyä ja luomaan parhaat mahdolliset edellytykset menestymiselle!

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyö

Teknologiayksikkö tukee koulutuksen ja TKI-työn avulla suomalaisten yritysten kilpailukyvyn parantamista ja työpaikkojen turvaamista. Asiantuntijoidemme osaaminen on kansainvälisesti kilpailukykyistä, joten toiminta maan parhaiden kasvuun ja vientiin pyrkivien pk-yritysten kehittäjinä on yksi keskeisistä tavoitteistamme. TKI -työllä tähdätään myös  henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Näin varmistamme asiakkaillemme laadukkaat koulutuspalvelut sekä osaavan hanke- ja palvelutoiminnan!

» Lue lisää tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöstä

Raiskinmäki Pasi

Yksikönjohtaja, Director
Teknologia hallinto, Administration
Teknologia, School of Technology
+358503095359

JAMKin insinöörit somessa

#jamkinsinoorit

Tsemppiä pääsykokeisiin tulevat sairaanhoitajat! Nursing entrance exams has started, good luck! #jamk #dynamo #exams #entranceexam
JAMK on mukana CoCampus-yhteistyössä. Tänä aamuna starttasi "bisnesenkeleiden" rahoituspaneeli Voimala business parkissa, jossa rahoituksen hakijoina mm. Insinööriopiskelijoita meiltä JAMK:lta. Jännää! 🤓👌🤯💸 * #cocampus #jamk #jamkinsinoorit #jamkinsinöörit #leijonanluola #bisnesenkelit #rahoitus #insinööriopiskelija #hissipuhe #yrittäjä #opiskelijayrittäjyys
Teollisesti funktionaaliset pinnat (TFP) -hankkeen tuloksia esitellään tänään kevätseminaarissa. ⚙️🔆 #jamk #jamkinsinoorit #pinnoitus #ALD-laite #rullaltarullalle
Robots on Road -ideointityöpajajamk.fiTule mukaan ideoimaan robotiikan uusia trendejä ja kehittämistarpeita!
Tule mukaan ideoimaan robotiikan uusia trendejä ja kehittämistarpeita 23.5. työpajaan Saarijärven Tarvaalaan! Tilaisuudessa kerrotaan myös esimerkkejä miten yrityksesi voisi hyödyntää ja soveltaa robotiikkaa omassa tuotannossa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: https://www.jamk.fi/fi/tapahtumat/robots-on-road--ideointityopaja/
Kesäinen maanantai Rajakadun kampuksella. Mukavaa viikkoa 😊 #jamk #studentlife #summer #studies
Kansainvälisiä vieraita tutustumassa Tuottavat toimintamallit -hankkeeseen. Mikro- ja pk-yritykset ehtivät vielä osallistua toimintaan! Olemme apunasi kartoittamassa yrityksen nykytilaa ja mahdollisia haasteita: jamk.fi/tuotto #jamk #jamkinsinöörit #tuotto #esr #euinmyregion
Eurooppa-päivässä JAMKin pääkampuksella voi tänään tutustua teknologian hankkeisiin, joissa tutkitaan mm. miten sementin voisi tulevaisuudessa korvata soodasakalla tai biotuhkalla, millaisia teollisesti funktionaalisia pintoja voidaan valmistaa ja kuinka sähköä voidaan tuottaa omavaraisesti aurinkoenergialla ☀️ #jamk #jamkinsinöörit #tki #hanketoiminta #euinmyregion
Eurooppa-päivä näkyy tietysti myös Jamkissa, estradilla meidän EU-rahotteiset hankkeet, kuvassa useissa hankevalmisteluissa mukana oleva Henna-Riikka Markkio opekorkeasta #eurooppapäivä #jamk #hankkeet #tki #europeanday #europeanday #dynamo

Biotalouden kehittäminen, agrologi (YAMK)

Opi ennakoimaan biotalousalan kehitystä sekä kehittämään alan yritystoiminnan toimintamalleja omalla alueellasi! Biotalouden kehittämisen tutkinto-ohjelmassa kehität asiantuntijuusosaamistasi osana moniammatillista tutkivan oppimisen tiimiä.

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

JAMK kouluttajana

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa voit suorittaa tutkinnon päivätoteutuksena tai monimuotona (aikuiskoulutus), täydentää osaamistasi tai hankkia ammatillisen opettajan pätevyyden. Testaa koulutushakuamme ja löydä sinulle sopivin tapa opiskella. Tutustu ja hae! Paikkoja valituille.