jamk.fi

Opiskele insinööriksi ja kehity huipputeknologian ammattilaiseksi! Valitse mieleisesi tutkinto-ohjelma yli 10 vaihtoehdosta. Meiltä valmistuneet insinöörit osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien. Meillä voit myös kehittää ja testata oman organisaatiosi tuotteita. 

#jamkinsinoorit

Tekniikan alaJyväskylän ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suosituimmista insinöörikouluttajista. Joka vuosi meillä aloittaa 380 uutta insinööriopiskelijaa.

Tekniikan alan tutkinnot ovat insinööritutkintoja, sekä AMK- että ylempiä AMK-tutkintoja. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto kahdeksasta AMK- ja viidestä YAMK-tutkinto-ohjelmasta ja hae korkeakoulujen yhteishaussa.

Insinöörien ylemmät AMK-tutkinnot sekä AMK-tutkintojen monimuotototeutukset sopivat erinomaisesti myös työssäkäyville. Opiskelet itsenäisesti, mutta tapaat ryhmäsi kontaktijaksoilla yleensä kerran kuussa.

Meillä voit myös täydentää osaamistasi tekniikan alan lyhemmillä kursseilla. Poimi parhaat opintojaksot avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnasta, suorita korkeakouludiplomi tai osallistu vaikkapa teemapäivään. Toteutamme runsaasti myös yrityksille räätälöityjä koulutuksia.

Tekniikan alan opiskelijat pääsevät hyödyntämään monipuolisia laboratorio- ja oppimisympäristöjämme. Laboratorioissamme voit myös kehittää ja testata oman organisaatiosi tuotteita.

Suorita insinöörin AMK-tutkinto työn ohessa - valitse 5 eri vaihtoehdosta

Tiesitkö, että JAMKissa voit suorittaa insinöörin AMK-tutkinnon myös monimuoto-opintoina, vaikkapa työsi ohessa? Valitse energia- ja ympäristötekniikka, konetekniikka, logistiikka (biotalous), sähkö- ja automaatiotekniikka tai tieto- ja viestintätekniikka. Tutustu tutkintoihin, hae kevään yhteishaussa 14. - 28.3.2018 ja aloita aikuiskoulutus syksyllä!

85%
valmistuneista on työpaikka

Insinöörit työllistyvät hyvin. 85 % valmistuneista on työpaikka heti valmistumishetkellä ja tutkimusten mukaan valmistuneet pitävät henkilöstöämme erittäin asiantuntevana.

Avoin AMK - kaikille avoin ammattikorkeakoulu

  • Etsitkö koulutusta, jolla voit lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamista?
  • Suunnitteletko hakeutuvasi ammattikorkeakoulun tutkinto-opintoihin?
  • Haluatko kehittää yleissivistystäsi sinua kiinnostavissa asioissa?

Mikäli vastasit ”kyllä” yhteenkin yllä olevista kysymyksistä, tule avoimeen!

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta, vain ilmoittautuminen riittää! Opiskelu avoimessa on edullista, maksat vain 10-15 € opintopisteeltä.

Voit poimia avoimen AMK:n laajasta eri alojen tarjonnasta yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia opintokokonaisuuksia. Opiskella voit myös työn ohessa. Valitse omasi!

Lue lisää avoimesta AMK:sta

Luomme yrityksille menestymisen mahdollisuuksia

Yhdessä keskisuomalaisten, kansallisten ja globaalien yritysten ja organisaatioiden kanssa toimimme alan aktiivisena kehittäjänä. Teknologiayksikkö tarjoaa käyttöönne ammattitaitoisia osaajia, luotettavaa asiantuntijuutta sekä koulutusta yrityksesi kehityksen tueksi. Asiantuntijuutemma avulla autamme parantamaan yrityksenne kilpailukykyä ja luomaan parhaat mahdolliset edellytykset menestymiselle!

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyö

Teknologiayksikkö tukee koulutuksen ja TKI-työn avulla suomalaisten yritysten kilpailukyvyn parantamista ja työpaikkojen turvaamista. Asiantuntijoidemme osaaminen on kansainvälisesti kilpailukykyistä, joten toiminta maan parhaiden kasvuun ja vientiin pyrkivien pk-yritysten kehittäjinä on yksi keskeisistä tavoitteistamme. TKI -työllä tähdätään myös  henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Näin varmistamme asiakkaillemme laadukkaat koulutuspalvelut sekä osaavan hanke- ja palvelutoiminnan!

» Lue lisää tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöstä

Raiskinmäki Pasi

Yksikönjohtaja, Director
Teknologia hallinto, Administration
Teknologia, School of Technology
+358503095359

JAMKin insinöörit somessa

#jamkinsinoorit

Ystävänpäivää ilmoilla! Energiatekniikan opiskelijoita havaittu Biotalousinstituutissa. 😍
Pommikalorimetrillä mittaillaan laboratoriossa 1/1000 Kelvinin tarkkuudella. Tällä kertaa työn alla puupelletin lämpöarvo. 🧐🔥 * #jamkinsinoorit #jamkinsinöörit #biotalous #pommikalorimetri #jamk #jamk.fi #saarijärvi #ammattikorkeakoulu #laboratorio
Saarijärven biotalousinstituutissa kasvatetaan levää ja kokeillaan. Vai tuleekohan tästä sittenkin lounaskeittoa? 🤫🤭 * #jamk #jamk.fi #saarijärvi #ammattikorkeakoulu #jamkinsinöörit #jamkinsinoorit #laboratorio #tulevainsinööri #agrologi #biotalous
Hyvää ystävänpäivää kaikki #jamkinsinöörit #insinöörit #insinööriopiskelija #insinöörinvaimo #insinööriopiskelijat ja muuten vaan mukavat! ❤️ Happy Valentine’s Day all! ❤️ #engineering #jamkengineering #jamk #jamkstudents
Tieto- ja viestintätekniikka, ohjelmistotekniikka, muuntokoulutus, Insinööri (AMK)jamk.fiOnko sinulla insinöörin tai teknikon tutkinto? Päivitä tutkintosi ICT-alan AMK-tutkinnoksi ja kehity ohjelmistotekniikan asiantuntijaksi. Tutkinnon voit suorittaa jopa vuodessa riippuen aiemmista opinnoistasi ja työssä oppimastasi. Tutustu koulutukseen ja hae.
Onko sinulla insinöörin tai teknikon tutkinto? Päivitä tutkintosi ICT-alan insinöörin AMK-tutkinnoksi ja kehity ohjelmistotekniikan ammattilaiseksi. Tutkinnon voit suorittaa jopa vuodessa riippuen aiemmista opinnoistasi ja työssä oppimastasi. Opiskelet laboratorioissa, projekteissa ja tiiviissä ryhmässä. Tutustu koulutukseen ja hae viimeistään perjantaina 16.2. https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/tekniikan-ala/insinoori-tieto-ja-viestintatekniikka-muuntokoulutus-ohjelmistotekniikka/
Jännitys tiivistyy logistiikan kahvihuoneessa. 🏁😄🏁#jamkinsinoorit #jamkinsinöörit #jamk #jamklogistics #lehtori #kahvilla #shakki #pelimiehet
Hyvää aamupäivää, JAMK! Toissa viikolla Relaamossa käytiin läpi työnhakuasioita ja muutaman motivaatiokirjeen ja CV:n jälkeen työpaikka löytyikin. Tule juttelemaan työnhakupapereista tai ihan jostain muusta, pelaamaan sekä tekemään läksyjä! Relaamon mentori Hannu jo paikalla!
#ATKnatiivit kävi tänään Jyväskylän Ammattikorkeakoululla @JAMK_fi & #jamkinsinöörit- olipas #jännä #luokkaralli, josta myöhemmin hämmentävää videota tulossa - käytiin kuokkimassa luokissa ja tutkimassa mitä siellä tapahtuu ;-) https://t.co/wEqEUzfApN

Biotalouden kehittäminen, agrologi (YAMK)

Opi ennakoimaan biotalousalan kehitystä sekä kehittämään alan yritystoiminnan toimintamalleja omalla alueellasi! Biotalouden kehittämisen tutkinto-ohjelmassa kehität asiantuntijuusosaamistasi osana moniammatillista tutkivan oppimisen tiimiä.

AMK- ja YAMK-tutkintoja

JAMKista saat käytännönläheisen tutkinnon, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Tarjolla on yli 30 tutkintoa, yli 1 200 aloituspaikkaa seitsemällä alalla. Valitse AMK- tai YAMK-tutkinto, päivätoteutus tai monimuoto (aikuiskoulutus). Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

JAMK kouluttajana

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa voit suorittaa tutkinnon päivätoteutuksena tai monimuotona (aikuiskoulutus), täydentää osaamistasi tai hankkia ammatillisen opettajan pätevyyden. Testaa koulutushakuamme ja löydä sinulle sopivin tapa opiskella. Tutustu ja hae! Paikkoja valituille.