Opiskele AMK- tai YAMK-insinööriksi tai valitse muu itseäsi kiinnostava kokonaisuus tai vaikkapa vain yksi opintojakso avoimen amk:n tarjonnasta. Meiltä valmistuneet osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien.

 
 

Työvoimakoulutukset

Jos olet työtön tai työttömyysuhkan alla, sinulla on mahdollisuus osallistua JAMKin ja TE-palveluiden yhteistyössä järjestämiin työvoimakoulutuksiin.

Lue lisää työvoimakoulutuksista

Laatua
todistetusti

JAMKin insinöörikoulutuksista kansainvälisen EUR-ACE Bachelor -laatuleiman ovat saaneet kolme tutkinto-ohjelmaa: International Logistics, Konetekniikka ja Tieto- ja viestintätekniikka.

310x177_eurace_label.jpg

92 %
valmistuneista töissä

JAMKin insinöörit työllistyvät! 92 % valmistuneista on työpaikka vuosi valmistumisen jälkeen. Suurin osa työskentelee vakituisessa työsuhteessa, koulutusta vastaavissa tehtävissä.

Lähde: Vuosi valmistumisesta -tutkimus 2016.

Suosittu
insinöörikouluttaja

JAMKin AMK-insinöörikoulutuksiin haki keskimäärin kolme yhtä aloituspaikkaa kohti kevään 2019 yhteishaussa. Kaiken kaikkiaan hakijoita oli yli 3 200!

Lähde: vipunen.fi

 

Lisätietoja

Raiskinmäki Pasi

Raiskinmäki Pasi

Yksikönjohtaja, Director
Teknologia hallinto, Administration
Teknologia, School of Technology
+358503095359

JAMKin insinöörit somessa

#jamkinsinoorit

Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi
Petäjäveden lukiolta oli tänään myös vierailemassa opiskelijoita. Kävimme läpi IT-instituutin vaihtoehtoja ja tutustuimme Dynamon kampuksen IT:n sekä Sote:n tiloihin. #jamk #paraspaikkaopiskella #jamkdynamo #opiskelu #petäjävesi #visitjyväskylä
Instagram-kuva käyttäjältä jamk.fi
Lähihoitajat Pieksämäeltä tutustumassa hyvinvointiyksikön tarjontaan. #jamkkätilöt #sairaanhoitajat #jamk #hyvinvointiyksikkö #sosiaalijaterveysala #dynamo #students #opiskelu
Facebook post by Insinöörit JAMK, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Sähköpostihuijauksilta välttyminen ei ole vaikeaa, kun osaa kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin!