jamk.fi

Nina Vuolio, restonomi-opiskelija, kestävä gastronomia

Ehdottomasti parhaita opiskelumuistojani ovat kaksi opintomatkaa, jotka olen tehnyt koulutoverieni kanssa!

Restonomi-opiskelija (monimuoto) Johanna Uskali

Verkkototeutus on ollut jo tähän mennessä uskomaton kokemus. Webinaarit ja skype-keskustelut mahdollistavat työskentelyn pidemmänkin matkan takaa. Meidän ryhmästä yksi opiskelija asuu jopa ulkomailla. On hienoa, että voimme työskennellä toistemme ja monien muidenkin eri alojen opiskelijoiden kanssa ryhmässä, vaikka emme olisi ikinä tavanneetkaan toisiamme kasvotusten.

Monimuoto-opiskelua ja PRO-tunnustuspalkinto

Opiskelu aikuisiällä kannattaa, verkko-opiskelu on joustavaa ja ryhmähenki hyvä! Monimuoto-opiskelu verkossa on monelle aikuiselle hyvä tapa kehittää osaamistaan ilman, että joutuu taloudellisesti miettimään mahdollisuutta opiskeluun.

Yritysvierailulla syttyi intohimo tapahtumiin

Ensimmäisen vuoden syksyllä kävimme yritysvierailulla HimosLomilla. Kuulimme HimosLomien monipuolisesta toiminnasta ja etenkin tapahtumatuotannosta. Sillä hetkellä tuli tunne, että tänne haluan harjoitteluun ja siellä sitten olinkin seuraavan kevään. Harjoittelun jälkeen aloin hakeutua opinnoissani tapahtumaprojekteihin.

Kaikki työkokemus on auttanut minua asiakaspalvelussa

Minusta on hienoa, että voin vaikuttaa asiakkaan mielialaan, vaikkapa hymyilemällä. Siitä tulee itsellekin hyvä mieli.

Tilojen toimivuus on osa palvelua

Työharjoittelussa minua kiinnostaa uuden sairaalan tilojen kehittäminen asiakkaan ja käyttäjän näkökulmasta. Olen ollut mukana seuraamassa, miten esimerkiksi puhtauspalvelut tullaan organisoimaan uudessa sairaalassa.

Opinnoista motivaatiota ja boostia uraan

Olen opintovapaalla ja teen ylempää AMK-tutkintoa matkailu- ja palveluliiketoiminnasta. Jouduin vuosi sitten kahdeksan viikon sairauslomalle jalkaleikkauksen takia, ja koska olen tekeväistä sorttia, mietin, miten kestän tuon ajan. Mieleeni tuli avoin AMK, ja sitä kautta opintoni aloitin.

Opinnäytetyönä SPR:n kenttäkeittiöiden ruokalistasuunnittelu

Tulevaisuudessa kenttäsairaalan lisäksi voidaan avustusoperaatioihin toimittaa myös kenttäkeittiö, ja teen tähän liittyen ruokalistasuunnittelua.

Tärkeintä on maku, maku - ja maku

Nyt keskitytään ruokaan, ihmisiin ja kodikkuuteen. Kolme tärkeintä asiaa ruoanlaitossa ovat kuitenkin edelleenkin maku, maku – ja maku.

Näytä lisää