JAMK lupaa huolehtia osaamisestasi koko työurasi ajan. Olemme siis täällä sinua varten myös tutkinto-opintojesi jälkeen. Autamme kehittämään osaamistasi ja laajentamaan verkostojasi. Olet yhteistyökumppanimme ja erittäin tervetullut tuomaan osaamistasi erilaisiin oppimistilanteisiin, opiskelijarekrytointeihin, koulutuksen kehittämiseen tai vaikkapa toimimaan mentorina opiskelijoillemme

Kuka on JAMKin Alumni?

Oletko valmistunut JAMKista AMK- tai YAMK-tutkinnoista tai AOKK:sta? Hienoa! Olet siis arvokas osa korkeakouluyhteisöämme. Alumnina saat monipuolisia mahdollisuuksia omaan kehittymiseesi sekä ajankohtaista tietoa ja kontakteja eri aloilta. Samalla säilytät yhteyden opiskelukavereihisi ja korkeakouluyhteisöösi.

#JAMKalumni #JAMK #ylpeästiamk

Aiheeseen liittyvää

JAMKin alumni: osallistu valtakunnalliseen AMK-päivään JAMKin tarjoamana!

Valtakunnallinen AMK-päivä järjestetään 5.5.2021 ensimmäistä kertaa virtuaalitapahtumana. Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Sen kunniaksi oma koulutusohjelmasi tarjoaa Sinulle mahdollisuuden päästä mukaan JAMKin tarjoamana.

Sinulla on JAMKin alumnina kokemusta siitä, miten korkeakoulututkintosi vastaa työelämän odotuksia ja vaatimuksia. Sen vuoksi panoksesi on meille erityisen arvokas.

Alumnilippuja on rajattu määrä, tähän tilaisuuteen kannattaa siis tarttua nopeasti! Lue lisää ja ilmoittaudu: AMK-päivät 2021

Alumnitapahtumat

Alumnina olet tervetullut osallistumaan ajankohtaisiin tapahtumiimme.
Katso lisää kalenterista ja tule mukaan! 

Päivitä osaamistasi JAMKissa

Kun haluat päivittää ammattitaitoasi, laajentaa osaamista tai harkitset aivan uutta uraa, JAMK tarjoaa siihen useita mahdollisuuksia ja koulutusmuotoja. Voit osallistua ajankohtaisiin webinaareihin, avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin, hakeutua tekemään uutta tutkintoa tai esimerkiksi tilata organisaatiollesi osaamisen päivitystä. 
> Tutustu koulutustarjontaan

Alumnitarinat

> Tutustu JAMKista valmistuneiden tarinoihin. 

Uraseuranta

Ammattikorkeakoulujen uraseurantaa tehdään viisi vuotta aiemmin AMK- tai YAMK-tutkinnon suorittaneille. Kysely selvittää ammattikorkeakouluista valmistuneiden työuria, työmarkkinatilannetta ja tyytyväisyyttä suorittamaansa tutkintoon. Osaa kysymyksistä käytetään myös ammattikorkeakoulujen laadullisen työllistymisen mittarina.

> Lue lisää uraseurannasta Vipunen-palvelussa

JAMKin verkkokauppa

> Osta lahjatavaroita tai JAMKin julkaisuja verkkokaupastamme

Sosiaalisen media

JAMKin somekanavat löydät tämän sivun alatunnisteesta. Käytä somessa hastageja: #JAMK #JAMKalumni #ylpeästiamk

Alumniyhteyshenkilöt

Voit olla meihin yhteyksissä missä tahansa alumniasioihin liittyvissä asioissa: alumni (at) jamk.fi

Pintilä Tytti

Pintilä Tytti

Asiantuntija, Specialist
Koulutuksen kehittämispalvelut, Educational Development Services
Hallinto, Administration
+358408690723
Näytä lisää
Evästeasetukset voivat vaikuttaa lomakkeen toimintaan. Voit muuttaa asetuksia Evästeilmoitus-sivulla
 

Jos sinulla on erityisiä toiveita ja ideoita oman alasi alumniasioihin liittyen, voit olla yhteyksissä yksiköiden alumniyhteyshenkilöön:

Ahlqvist Jaana

Ahlqvist Jaana

Palveluvastaava, Service coordinator
AOKK Hallinto, Administration
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358405322942
Näytä lisää
Kananen Marja-Liisa

Kananen Marja-Liisa

Lehtori, Senior Lecturer
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358407737160
Näytä lisää
Tutkinnot:
TtM
Kuhanen Vesa

Kuhanen Vesa

Lehtori, Senior Lecturer
HYVI Kuntoutus- ja sosiaaliala, Rehabilitation and Social Studies
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405263604
Näytä lisää
Asiakaslupaus:
Opinto-ohjaajana kohtaan sinun tuen tarpeet yksilöllisesti, tarvelähtöisesti ja sinun kokonaistilannetta kunnioittaen ammatillisesti. Reagoin suuremmitta viiveittä yhteydenottopyyntöihin. Kasvokkaisten tapaamisten rinnalla hyödynnän sujuvasti erilaisia sähköisiä yhteydenotto- ja keskustelukanavia. Olen sinua varten opintojen sujuvuuden ja opiskeluhyvinvoinnin asioissa. Varaa sähköisesti aika minulta: https://urly.fi/1cir Yksikön yrittäjyyskoordinaattorina kannustan, ideoin ja rikastan yhdessä sinun kanssasi oraalla olevaa halua kehittää yrittäjyysvalmiuksia tai hänen liikeideaa tai olemassa olevaa yritystoimintaan osana amk/yamk-tutkintoasi. Hyödynnän kummassakin toimessani osaavaa ja monialaista yhteistyöverkostoa ja pyrin löytämään parhaan mahdollisen tuen sinulle.
Tutkinnot:
KM, opinto-ohjaaja
Raiskinmäki Pasi

Raiskinmäki Pasi

Yksikönjohtaja, Director
Teknologia hallinto, Administration
Teknologia, School of Technology
+358503095359