Valitse käytännönläheinen ammattikorkeakoulututkinto, jota arvostetaan työmarkkinoilla. Voit suorittaa tutkinnon päätoimisena päiväopiskelijana tai vaikkapa työn ohella monimuotototeutuksessa. Meillä on myös kokonaan verkossa suoritettavia tutkintoja!

AMK-tutkinto on erinomainen vaihtoehto, kun arvostat käytännönläheistä tekemistä.

Hae opiskelijaksi, jos sinulla on toiseen asteen tutkinto, esimerkiksi lukio- ja y­li­op­pi­las­tut­kin­to tai ammatillinen perustutkinto. Voit hakea myös avoimen AMK:n opinnoilla.

JAMKissa voit opiskella monipuolisesti verkossa, kontaktiopetuksessa tai voit suorittaa opintoja avoimen AMK:n kautta.

Mitäpä jos suorittaisit osan tutkinnosta ulkomailla? Jokainen JAMKin opiskelija voi hakea opiskelemaan tai harjoitteluun ulkomaille. Joissain tutkinto-ohjelmissa on myös mahdollista suorittaa kansainvälinen kaksoistutkinto.

Lukuvuosimaksut EU/ETA-alueen ulkopuolisille opiskelijoille

Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) lukuvuosimaksut EU/ETA-alueen ulkopuolisille opiskelijoille ovat englanninkielisissä AMK-tutkinnoissa 8000 €/lukuvuosi ja englanninkielisissä ylemmissä ammattikorkeakoulututkinnoissa 9000 €/lukuvuosi. Lukuvuosimaksuja ei ole siis suomalaisille tai muiden EU/ETA-maiden kansalaisille!

> Lue lisää

 

Suomenkieliset amk-tutkinnot

Pääosa AMK-tutkintokoulutuksista on mukana kevään yhteishaussa. Tutkinto-ohjelman omalla sivulla on kerrottu mm. opintojen sisällöstä. Voit myös jättää kysymyksen tutkinto-ohjelman yhteyshenkilölle. Löydät linkin tutkinto-ohjelmien sivuille alla olevasta listasta.

Hakuohjeisiin ja valintaperusteisiin voit tutustua hakemisen sivuilla.

 

Päivä- vai monimuotototeutus?

Opintoja toteutetaan kahdella ei tavalla: päivä- ja monimuotototeutuksena. Suurimmat erot ovat toteutustavoissa, mutta myös sisällöissä voi olla eroja. Osassa amk-tutkinto-ohjelmia tarjoamme molemmat vaihtoehdot, mutta yamk-opinnot ovat aina monimuotototeutuksia. 

Päiväopiskelu

Päiväopiskelu edellyttää, että voit osallistua lähiopetukseen arkisin päiväsaikaan. Hakijana sinun täytyy olla 18 vuotta täyttänyt, mutta yläikärajaa emme tunne. Päiväopiskeluun kuuluu lähiopetusta, itsenäistä opiskelua, ryhmätöitä, projekteja, verkko-opiskelua ja oppimistehtäviä. JAMKissa on tarjolla noin 30 päiväopiskeluna toteutettavaa AMK-tutkinto-ohjelmaa.

Monimuoto-opiskelu

Haluaisitko opiskella, mutta tehdä samalla vaikkapa töitä päivisin? Valitse monimuotototeutus. Opiskelusi on itsenäistä ja sisältää runsaammin verkko-opiskelua kuin päivätoteutus. Lähiopetus järjestetään intensiivijaksoina. Opiskelu sisältää oppimistehtäviä, projekteja ja ryhmätyötä. JAMKissa on tarjolla noin 10 monimuoto-opiskeluna toteutettavaa AMK-tutkinto-ohjelmaa.

AMK-tutkinnot, päivätoteutus

Seuraavien tutkinto-ohjelmien hakuaika on 18.3. - 1.4.2020.

AMK-tutkinnot, monimuotototeutus

Seuraavien tutkinto-ohjelmien hakuaika on 18.3. - 1.4.2020.

Mikä monimuotototeutus?

Voit katsoa videon myös täältä »
 

Opiskelijatarinoita

”Brändikärjessä opiskelu on ollut tosi antoisaa. Se on antanut enemmän kuin osasin kuvitella.”

Voit katsoa videon myös täältä »

”En ole tuntenut itseäni tiimityöskentelijäksi aiemmin, mutta täällä se tuntuu paljon helpommalta.”
 

Voit katsoa videon myös täältä »

”Miksi valita
joku muu,
kun voi valita
parhaan.”

 

Voit katsoa videon myös täältä »
 

Näin haet JAMKiin

Miten tutkinto-ohjelmiin haetaan, entä miten muihin koulutuksiin? Lue ohjeet, tarkista valintaperusteet ja laita hakemuksesi tulemaan.

Lue lisää hakemisesta

 
Lähetä kysymys hakijapalveluihin