Pedagoginen huippuosaaminen saa aikaan upeita oppimistuloksia ja motivoi oppijoita tarttumaan uusiin haasteisiin. Osaaminen ei kuitenkaan synny itsestään ja vaatii jatkuvaa päivittämistä. Kun maailma ympärillämme muuttuu, tulee myös opettajan ja kouluttajan olla ajan tasalla pystyäkseen vastaamaan oppijoiden tarpeisiin.

Pedagogisia taitoja tarvitaan oppilaitosten lisäksi yhä enemmän myös erilaisissa työyhteisöissä. Erilaisten oppimistapojen ja oppijoiden ymmärtäminen auttaa kehittämään koulutuksen laatua ja tehokkuutta.

Tarjoamme Opetushallituksen rahoittamaa osallistujille maksutonta koulutusta, maksullisia koulutuksia sekä organisaatioille räätälöityjä palveluja.

Tutustu koulutuksiin

Tilauskoulutusta teemasta

Pedagoginen sparraus

Kaipaako työporukkasi ratkaisuja opetus- ja ohjaustyön arkeen? Mietityttävätkö oppimisympäristöjen rakentaminen, eri tilanteisiin sopivat pedagogiset menetelmät, työelämäyhteistyön muodot tai muu ajankohtainen aihe?

Älä jää pulmien kanssa yksin, vaan kutsu apuun pedagoginen sparraaja! Te määrittelette aiheen, me autamme löytämään uusia ideoita, hyviä käytänteitä ja toimintatapoja.

Tutustu sparraukseen!

Aiheesta muualla:

Toteutamme yhteistyössä Oulun ammattikorkeakoulun kanssa Opetushallituksen rahoittaman koulutushankkeen

Hyvinvointia ja pedagogiikkaa ammatilliseen koulutukseen!

Hanke tarjoaa koulutuksissaan tutkimusperustaista tietoa, toimintamalleja ja pedagogisia menetelmiä opiskelijoiden ja oppimisyhteisön hyvinvoinnin edistämiseen. Kohderyhmä: Opetus- ja ohjaushenkilöstö ammatillisessa koulutuksessa sekä esi- ja perusopetuksessa, lukiokoulutuksessa ja vapaan sivistystyön parissa.

Tutustu koulutushankkeeseen OAMKin sivuilla

 

Ota meihin yhteyttä

Haluaisitko tietää lisää täydennyskoulutuksistamme? Oletko kiinnostunut teemaan liittyvistä tilauskoulutuksistamme, jotka räätälöidään organisaatiosi ja alueesi tarpeisiin?

Yhteystietomme on tarkoitettu juuri sinun käyttöösi. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan koulutussuunnittelijoihimme tai laita sähköpostia yhteiseen osoitteeseemme aokk(at)jamk.fi.

Siitari Maija-Liisa

Siitari Maija-Liisa

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358405959180