Johtaminen kuuluu kaikille oppilaitosyhteisössä. Johtamisosaamisen kehittäminen tarkoittaa koko organisaation kehittämistä - kunnioittavasta ja ihmiset huomioivasta johtamistyöstä hyötyy koko oppilaitos. Jokaisella on oikeus hyvään ja rakentavaan johtamiseen.

Kohderyhmä:

Oppilaitosten johtamis- ja esimiestyötä tekevät eri koulutusasteilla.

Näin meillä on tehty ennenkin!

Kuulostaako tutulta? Oletko miettinyt, miten tästä ajatusmallista päästään eteenpäin johtamisen avulla? Kaipaatko kumppania tekemisen uudistamiseen?

Tartumme mielellämme haasteeseen. Lupaamme kuunnella, kunnioittaa ja valmentaa. Mitä se tarkoittaa? Emme tarjoa valmista pakettia vaan etenemme kanssasi yhdessä rakentaen, oppilaitoksenne tavoitteiden ja kehittämispainotusten suunnassa.

Rakennamme kanssanne tulevaisuutta:

"Kiva kuulla, että tällaista apua on saatavilla. Ulkopuolinen näkemys tarvitaan aina tällaisissa muutosprosesseissa koska muuten käy helposti niin, että takertuu vanhoihin malleihin". - Jennie Elfving, opetusjohtaja, Kokkolan seudun ammattikorkeakoulu Centria

Tuemme johtoa kehittämään ja kehittymään:

"Oikeilla, haastavilla kysymyksillä saitte aikaan aitoa dialogia ja sitä kautta keskeisiä kehittämisasioita keskusteluun".  - Tuija Huovinen, koulutusjohtaja, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU

Tilaa koulutusta - ota meihin yhteyttä!

Kalavainen Jari

Kalavainen Jari

Päällikkö opettajankoulutus, Head of Department Teacher Education
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358406617884
Hyyryläinen Ari

Hyyryläinen Ari

Lehtori, Senior Lecturer
Opettajankoulutus, Teacher Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358405001569