Johtaminen kuuluu kaikille oppilaitosyhteisössä. Johtamisosaamisen kehittäminen tarkoittaa koko organisaation kehittämistä - kunnioittavasta ja ihmiset huomioivasta johtamistyöstä hyötyy koko oppilaitos. Jokaisella on oikeus hyvään ja rakentavaan johtamiseen.

Tarjoamme sekä OPH:n rahoittamaa että maksullista tilauskoulutusta tueksi johtamisen kehittämiseen. Olemme aktiivisesti mukana tutkimushankkeissa, joissa tutkitaan ja kehitetään oppilaitosjohtamista. Näin saat kauttamme tuoreeseen tietoon ja kokemukseen perustuva osaamista oman organisaatiosi hyödyksi.

Tutustu koulutuksiin

POMOKO-koulutusohjelma

POMOKO II on oppilaitosjohtamisen täydennyskoulutusohjelma, jota toteuttavat ammatilliset opettajakorkeakoulut TAMK, HAMK, JAMK, Haaga-Helia ja Oamk. Keskeisenä toimintapana hankkeessa on käytännönläheinen, omaan työhön ja oppilaitokseen liittyvä kehittäminen -  ammatillisten opettajakorkeakoulujen asiantuntijoiden ja osallistujaverkoston avulla. Toteutuksessa hyödynnetään hyväksi havaittuja menetelmiä mm. osallistamisen ja osallisuuden, keskinäisen luottamuksen ja asiantuntijuuden jakamisen kautta.

Tutustu tarkemmin POMOKO II -oppimisympäristössä

Tilauskoulutusta teemasta

Aiheesta muualla:

Koulutus- ja tutkimushankkeita, joissa olemme mukana:

POMOKO - Opetustoimen johtamisen täydennyskoulutusohjelmassa vahvistamme opetustoimen johtamisosaamista. Täydennyskoulutusohjelma on suunnattu ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön rehtoreille ja esimiehille. 

  • POMOKO (linkki TAMKin sivuille)

KAJO-hankkeessa tutkimme ja kehitämme koulutusjohtamista ja siinä vaadittavaa osaamista. Kokeiluilla ja pilottivalmennuksilla testataamme olemassa olevia koulutuksia ja luomme uusia koulutusjohtamisen kehittämisen keinoja.

  • KAJO (linkki Jyväskylän yliopiston sivuille)
 

Ota meihin yhteyttä

Haluaisitko tietää lisää täydennyskoulutuksistamme? Oletko kiinnostunut teemaan liittyvistä tilauskoulutuksistamme, jotka räätälöidään organisaatiosi ja alueesi tarpeisiin?

Yhteystietomme on tarkoitettu juuri sinun käyttöösi. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan koulutussuunnittelijoihimme tai laita sähköpostia yhteiseen osoitteeseemme aokk(at)jamk.fi.

Kalavainen Jari

Kalavainen Jari

Päällikkö opettajankoulutus, Head of Department Teacher Education
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358406617884
Siitari Maija-Liisa

Siitari Maija-Liisa

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358405959180