Johtaminen kuuluu kaikille oppilaitosyhteisössä. Johtamisosaamisen kehittäminen tarkoittaa koko organisaation kehittämistä - kunnioittavasta ja ihmiset huomioivasta johtamistyöstä hyötyy koko oppilaitos. Jokaisella on oikeus hyvään ja rakentavaan johtamiseen.

Tarjoamme sekä OPH:n rahoittamaa että maksullista tilauskoulutusta tueksi johtamisen kehittämiseen. Olemme aktiivisesti mukana tutkimushankkeissa, joissa tutkitaan ja kehitetään oppilaitosjohtamista. Näin saat kauttamme tuoreeseen tietoon ja kokemukseen perustuva osaamista oman organisaatiosi hyödyksi.

Tutustu koulutuksiin

Pedajogi - blogi pedagogisen johtamisen teemoista

Koulutyön reunaehtoja ja opetussuunnitelmatyötä
25.10.2021 6:51

Koulutyön reunaehtoja ja opetussuunnitelmatyötä

Opetussuunnitelmatyö on pedagogisen johtamisen keskeisimpiä sisällöllisiä asioita. Oppilaitoksen johtamiseen liittyy useita piirteitä, joita...
Etätyön johtamisessa tarvitaan johtajuutta eikä hallinnointia
6.10.2021 6:00

Etätyön johtamisessa tarvitaan johtajuutta eikä hallinnointia

Työyhteisöt palautuvat vähitellen pandemian ”jälkeiseen” aikaan. Millainen haaste on käsillä, kun olemme juuri kokeneet etätyön mahdollisuud...
Kuuntele uusi podcast: Riittävän yhteinen suunta
1.10.2021 7:40

Kuuntele uusi podcast: Riittävän yhteinen suunta

Miten yhteisö voidaan saada mukaan yhteiseen tekemiseen ja olemaan utelias uudelle ja nykyiselle? Johtajan roolina on mahdollistaa ja fasili...
Näytä lisää

Tilauskoulutusta teemasta

Aiheesta muualla:

KAJO-hanke

KAJO-hankkeessa tutkimme ja kehitämme koulutusjohtamista ja siinä vaadittavaa osaamista. Kokeiluilla ja pilottivalmennuksilla testataamme olemassa olevia koulutuksia ja luomme uusia koulutusjohtamisen kehittämisen keinoja.

  • KAJO (linkki Jyväskylän yliopiston sivuille)

POMOKO-koulutusohjelma

POMOKO II on oppilaitosjohtamisen täydennyskoulutusohjelma, jota toteuttavat ammatilliset opettajakorkeakoulut TAMK, HAMK, JAMK, Haaga-Helia ja Oamk. Keskeisenä toimintapana hankkeessa on käytännönläheinen, omaan työhön ja oppilaitokseen liittyvä kehittäminen -  ammatillisten opettajakorkeakoulujen asiantuntijoiden ja osallistujaverkoston avulla. Toteutuksessa hyödynnetään hyväksi havaittuja menetelmiä mm. osallistamisen ja osallisuuden, keskinäisen luottamuksen ja asiantuntijuuden jakamisen kautta.

POMOKO-koulutusohjelma (TAMK)

Tutustu tarkemmin POMOKO II -oppimisympäristössä

 

Ota meihin yhteyttä

Haluaisitko tietää lisää täydennyskoulutuksistamme? Oletko kiinnostunut teemaan liittyvistä tilauskoulutuksistamme, jotka räätälöidään organisaatiosi ja alueesi tarpeisiin?

Yhteystietomme on tarkoitettu juuri sinun käyttöösi. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan koulutussuunnittelijoihimme tai laita sähköpostia yhteiseen osoitteeseemme aokk(at)jamk.fi.

Kalavainen Jari

Kalavainen Jari

Päällikkö opettajankoulutus, Head of Department Teacher Education
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358406617884
Mäkeläinen Annika

Mäkeläinen Annika

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358505182024