jamk.fi

Urasuunnittelutaitojen tukeminen, ohjausmenetelmät, moniammatillinen verkostoyhteistyö, ryhmänohjaus... Ohjausalan täydennyskoulutuksissamme voit kehittää monipuolisesti omaa ohjausosaamistasi ja hyviä ohjauskäytänteitä. Saat myös valmiuksia toimivien tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelujen rakentamiseen organisaatiossasi, oppilaitoksessasi ja verkostoissasi.

Toteutamme ohjauksen eri teemoista opintopisteytettyjä koulutuskokonaisuuksia, teemapäiviä sekä räätälöityä sparrausta, valmennusta ja konsultaatiopalvelua oppilaitosten ja muiden organisaatioiden tarpeisiin . Tarjoamme Opetushallituksen rahoittamaa osallistujille maksutonta koulutusta sekä maksullisia koulutuspalveluja.

Verkosto-osaaminen ja moniammatillinen yhteistyö

Haluatko kehittyä moniammatillisen yhteistyön tekijänä ohjauksen ja erityisen tuen kysymyksissä? Tule mukaan verkkokoulutukseemme kehittämään moniammatillista työotettasi!

Koulutuksen kohderyhmänä ovat opetus- ja ohjaushenkilöstö eri kouluasteilla sekä oppilaitosten yhteistyökumppaneina toimivat henkilöt ohjauksen ja erityisen tuen kysymyksissä muissa organisaatioissa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Opettaja uraohjaajana moninaistuvissa oppimisympäristöissä

Uraohjaus ja opiskelijan urasuunnitteluvalmiuksien kehittymisen tukeminen on kaikkien opettajien tehtävä. Opettajien tulee tukea ohjattavan kykyä tehdä hänelle sopivimpia koulutuksellisia ja ammatillisia ratkaisuja opintopolun eri vaiheissa, lopullisena tavoitteena opiskelijan työllistyminen.

Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on lisätä ymmärrystä opettajan roolista uraohjaajana. Osallistujat kehittävät osaamistaan toimia työelämän verkostoissa sekä ohjata opiskelijaa työpaikalla oppimisessa ja urasuunnittelussa. Lisäksi osallistujat hankkivat välineitä uraohjaukseen sekä oppilaitoksen ohjauspalvelujen kehittämiseen reformin hengessä.

Tutustu koulutuksiin

Ota meihin yhteyttä

Haluaisitko tietää lisää täydennyskoulutuksistamme? Oletko kiinnostunut teemaan liittyvistä tilauskoulutuksistamme, jotka räätälöidään organisaatiosi ja alueesi tarpeisiin?

Yhteystietomme on tarkoitettu juuri sinun käyttöösi. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan koulutussuunnittelijoihimme tai laita sähköpostia yhteiseen osoitteeseemme aokk(at)jamk.fi.

Siitari Maija-Liisa

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358405959180