Tule kehittämään kanssamme monipuolisesti omaa ohjausosaamistasi ja hyviä ohjauskäytänteitä. Saat myös valmiuksia toimivien tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelujen rakentamiseen organisaatiossasi, oppilaitoksessasi ja verkostoissasi.

Toteutamme ohjauksen eri teemoista opintopisteytettyjä koulutuskokonaisuuksia, teemapäiviä sekä räätälöityä sparrausta, valmennusta ja konsultaatiopalvelua oppilaitosten ja muiden organisaatioiden tarpeisiin. Ajankohtaisia teemoja ovat esimerkiksi uraohjaus, työelämätaidot, ohjaus digitaalisessa ympäristössä tai vaikkapa toiminnalliset ohjauksen menetelmät.

Tarjoamme Opetushallituksen rahoittamaa osallistujille maksutonta koulutusta sekä maksullisia koulutuspalveluja.

Tutustu koulutuksiin

 

Tilauskoulutusta teemasta

 

Räätälöityä tilauskoulutusta ja -valmennusta uraohjauksesta

Olemme mielellämme tukenasi uraohjauksen osaamisen kehittämisessä! Suosimme valmentavaa työotetta, joka auttaa löytämään uusia näkökulmia. Ota meihin yhteyttä - etsitään juuri teille sopiva toteutustapa ja ajankohta.

Uraohjaus urataitoja vahvistamassa – Amkista muuttuvaan työelämään

Ammattikorkeakoulusta valmistutaan muuttuvaan, monikulttuuriseen ja monialaiseen työelämään. Kuinka urataitojen vahvistuminen varmistetaan jo opintojen aikana?

Kohderyhmä: Ammattikorkeakoulujen opettajat, opettajatutorit, opinto-ohjaajat ja opiskelijapalveluiden ohjaushenkilöstö sekä muut uraohjauksen toimijat (esim. opiskelijakunta, ura- ja rekrytointipalvelut, kv-palvelut).

Koulutusten sisällöt voivat keskittyä esimerkiksi seuraaviin teemoihin:

  • Urataidot ja uraohjaus ilmiönä
  • Opiskelijan urataitojen merkitys työllistymisessä ja työelämän muutoksissa
  • Opiskelijan urataitojen kehittymisen tukeminen ammattikorkeakoulussa
  • Uraohjaus osana ammattikorkeakoulussa tehtävää ohjausta
  • Uraohjaus ohjaus- ja menetelmäosaamisena
 

Ota meihin yhteyttä

Haluaisitko tietää lisää täydennyskoulutuksistamme? Oletko kiinnostunut teemaan liittyvistä tilauskoulutuksistamme, jotka räätälöidään organisaatiosi ja alueesi tarpeisiin?

Yhteystietomme on tarkoitettu juuri sinun käyttöösi. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan koulutussuunnittelijoihimme tai laita sähköpostia yhteiseen osoitteeseemme aokk(at)jamk.fi.

Siitari Maija-Liisa

Siitari Maija-Liisa

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358405959180

Aiheesta muualla: