jamk.fi

Urasuunnitteluvalmiuksien tukeminen, ohjausmenetelmät, moniammatillinen verkostoyhteistyö, ryhmänohjaus... Ohjausalan täydennyskoulutuksissamme voit kehittää monipuolisesti omaa ohjausosaamistasi ja hyviä ohjauskäytänteitä. Saat myös valmiuksia toimivien tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelujen rakentamiseen organisaatiossasi, oppilaitoksessasi ja verkostoissasi.

Toteutamme ohjauksen eri teemoista opintopisteytettyjä koulutuskokonaisuuksia, teemapäiviä sekä asiantuntija- ja konsultaatiopalveluja. Tarjoamme Opetushallituksen rahoittamaa osallistujille maksutonta koulutusta, maksullisia koulutuksia sekä organisaatioille räätälöityjä palveluja.

Osaamista ohjaus- ja neuvontatyöhön

Teetkö ohjaus- ja neuvontatyötä oppilaitoksessa, koulutusorganisaatiossa, työ- ja elinkeinohallinnossa, Ohjaamossa, nuoriso- ja vapaa-ajantoimessa, järjestössä, yhdistyksessä tai ohjauksen hankkeessa? Seuraava ohjauksen koulutuksemme on tarkoitettu sinulle.

Oppijoiden yksilöllisyys ohjauksessa (5 op)

Toteutus verkossa 1.2.-30.4.2018.

Mikäli myöhemmin hakeudut ja tulet valituksi JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun opinto-ohjaajankoulutukseen, opinnot voidaan soveltuvin osin lukea hyväksi ao. koulutuksessa. Voit saada opinnoista myös hakemuspisteitä hakeutuessasi koulutukseen. Koulutus on maksullinen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 15.1.2018 mennessä tästä.

Opettaja uraohjaajana moninaistuvissa oppimisympäristöissä

Reformi tulee - nyt on aika kehittää osaamista opiskelijoiden uraohjauksessa tavoitteena opiskelijoiden työllistyminen tai jatko-opinnot!

Uraohjaus ja opiskelijan urasuunnitteluvalmiuksien kehittymisen tukeminen on kaikkien opettajien tehtävä. Opettajien tulee tukea ohjattavan kykyä tehdä hänelle sopivimpia koulutuksellisia ja ammatillisia ratkaisuja opintopolun eri vaiheissa, lopullisena tavoitteena opiskelijan työllistyminen.

Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on lisätä ymmärrystä opettajan roolista uraohjaajana. Osallistujat kehittävät osaamistaan toimia työelämän verkostoissa sekä ohjata opiskelijaa työpaikalla oppimisessa ja urasuunnittelussa. Lisäksi osallistujat hankkivat välineitä uraohjaukseen sekä oppilaitoksen ohjauspalvelujen kehittämiseen reformin hengessä.

Opetushallitus rahoittaa tätä koulutuskokonaisuutta, joten osallistuminen on maksutonta kohderyhmään kuuluville.

Tutustu koulutuksiin

Ota meihin yhteyttä

Haluaisitko tietää lisää täydennyskoulutuksistamme? Oletko kiinnostunut teemaan liittyvistä tilauskoulutuksistamme, jotka räätälöidään organisaatiosi ja alueesi tarpeisiin?

Yhteystietomme on tarkoitettu juuri sinun käyttöösi. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan koulutussuunnittelijoihimme tai laita sähköpostia yhteiseen osoitteeseemme aokk(at)jamk.fi.

Siitari Maija-Liisa

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Teacher Education College
+358405959180