jamk.fi

Haluatko pysyä ajan hermoilla ja saada työhön uutta intoa? Onko työyhteisössäsi tarve uudistua? Vie pedagogisia taitojasi ja koulutusosaamistasi eteenpäin täydennyskoulutuksissamme. 

Kehitä kanssamme omaa ja koko työyhteisösi osaamista! Niin tekevät myös monet muut, sillä täydennyskoulutuksissamme on vuosittain pari tuhatta osallistujaa.

Opetuksen ja ohjauksen taitoja tarvitaan kaikenlaisissa työympäristöissä. Täydennyskoulutuksemme on suunnattu sekä opettajille että pedagogisen osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille eri alojen ammattilaisille ja organisaatioille. Toimimme valtakunnallisesti ja tuomme koulutukset alueellesi.

Koulutusteemoihimme voit tutustua tarkemmin alla. Valitse valmis koulutus laajasta tarjonnastamme tai tilaa juuri teille räätälöity koulutus organisaatiosi tarpeisiin. Juuri nyt avointen koulutustemme ilmoittautumislinkit löydät alempaa tältä sivulta. Tarjoamme sekä Opetushallituksen rahoittamia osallistujille maksuttomia täydennyskoulutuksia että maksullisia koulutuspalveluja.

Tähtäätkö opeksi, erkkaopeksi tai opoksi?

Opiskele ammatillisen opettajankoulutuksen, ammatillisen erityisopettajankoulutuksen ja opinto-ohjaajankoulutuksen sisältöjä verkossa. 

  • Ammatillisen opettajankoulutuksen kasvatustieteelliset opinnot 16 op

Tutustut oppimisen ohjaamisessa tarvittavaan kasvatustieteelliseen käsitteistöön ja oppimisen keskeisiin teorioihin sekä niiden soveltamismahdollisuuksiin opettajan työssä. Tarkastelet kasvatukseen ja koulutukseen liittyviä kysymyksiä yhteiskunnallisina ja kulttuurisina ilmiöinä kasvatussosiologisen näkökulman avulla. Lue lisää

  • Erityinen tuki ammatillisessa koulutuksessa 10 op

Muodostat kuvaa ammatillisesta erityisopetuksesta ja saat vastauksia erityispedagogiikan peruskysymyksiin. Syvennät ymmärrystä siitä, miten opettaja omalla toiminnallaan ja oppilaitoksen tukikeinoilla voi tukea jokaisen opiskelijan oppimista ja osallistumista. Lue lisää

  • Orientoituminen ohjaukseen 5 op

Tutustut ohjauksen peruskäsitteistöön, sisältöalueisiin sekä opinto-ohjaajan työhön. Pohdit ohjauksen merkitystä ja kehittämishaasteita. Perehdyt ohjaussuunnitelman laatimiseen, neuvonta- ja ohjauspalvelujen järjestämiseen sekä ohjauksen arviointiin. Lue lisää

  • Verkosto-osaaminen ja moniammatillinen yhteistyö 5 op

Kehität moniammatillista työotetta omassa työssäsi. Saat valmiuksia toimia yhteistyössä opiskelijan opintopolun eri vaiheissa, oppilaitoksesi toiminnan kehittämisessä ja alueellisissa yhteistyöverkostoissa. Perehdyt myös yhteistyötä ohjaaviin määräyksiin ja asiakirjoihin. Lue lisää

Tilaa koulutus organisaatioosi

Millaista osaamista organisaatiossasi pitäisi kehittää? Toteutamme kaikista teemoistamme myös asiakkaan tarpeisiin muotoiltuja koulutuksia ja kehittämispalveluja, joista juttelemme mielellään kanssasi lisää.

Ajan hermolla olevien koulutusten ja palvelujen lisäksi lupaamme sinulle myös sujuvaa yhteistyötä. Toteutus ja sisällöt suunnitellaan yhdessä vastaamaan työyhteisösi ja alueesi tarpeisiin. Ota yhteyttä koulutussuunnittelijoihimme tai kysy lisää vaikka heti sähköpostiviestillä.

Lähetä viesti

Ota meihin yhteyttä

Haluaisitko tietää lisää täydennyskoulutuksistamme? Oletko kiinnostunut teemaan liittyvistä tilauskoulutuksistamme, jotka räätälöidään organisaatiosi ja alueesi tarpeisiin?

Yhteystietomme on tarkoitettu juuri sinun käyttöösi. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan koulutussuunnittelijoihimme tai laita sähköpostia yhteiseen osoitteeseemme aokk(at)jamk.fi.

Kalavainen Jari

Kalavainen Jari

Päällikkö opettajankoulutus, Head of Department Teacher Education
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358406617884

Tutustu opekorkeaamme

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu on pedagoginen asiantuntijayhteisö, jonka toimintaan kuuluvat ammatillinen opettajankoulutus, täydennyskoulutus ja palvelutoiminta sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta.

Koulutamme osaavia opetusalan ammattilaisia ja tuemme kumppaneidemme kehitystä pedagogiikan eri osa-alueilla.

Tutustu toimintaan etusivullamme!

Löydät meidät Facebookista