Kerttu Korhonen

Opiskelen kuntoutuksen ohjausta ja suunnittelua toista vuotta

"Olin kuullut sekä Jyväskylästä opiskelukaupunkina, että JAMKista kouluna paljon hyvää, joten muutto Oulusta Jyväskylään opiskelemaan tuntui jännittävältä ja mielenkiintoiselta."

JAMKissa pidän erityisesti opiskelijoiden yhteishengestä ja yhteisöllisyydestä. Koulun tapahtumissa pääsee tutustumaan paljon uusiin, muidenkin alojen opiskelijoihin. Opiskelijakunta pitää huolen omistaan ja siitä, ettei opiskelusta pääse tulemaan tylsää. 

Ensimmäinen harjoitteluni on juuri meneillään. Olen mukana Jyvälän kansalaisopiston Avaimet Onnistumiseen -koulutuksessa, joka järjestää nuorille maahanmuuttajanaisille ja -äideille suunnattua ryhmätoimintaa. Samalla osallistun myös Oiva&Ilona -hankkeen järjestämään nuorten naisten avoimeen ryhmään.

Seuraava harjoitteluni on ensi syksynä, ja tarkoituksena on lähteä suorittamaan se ulkomaan harjoitteluna Balille, Indonesiaan, kehitysvammaisten erityislasten kouluun.

Tulevaisuuden suunnitelmani ovat vielä hyvin avoimet. Olisi hienoa, jos saisin heti sopivan työpaikan, esimerkiksi harjoittelujeni kautta. Olen myös miettinyt mahdollisia jatkokoulutusvaihtoehtoja. Jos löytyisikin jokin kiinnostava ala, jonka opinnoista voisi olla hyötyä yhdistettynä kuntoutuksen ohjaajan tutkintoon.

Opiskele kuntoutuksen ohjaajaksi Hae 15.3. - 5.4.2017 Lue lisää
Takaisin