Haluatko työskennellä ihmisläheisellä alalla ja vaikuttaa yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointiin?

Tarjoamme AMK- ja YAMK-tutkintoihin johtavaa koulutusta, useita erikoistumiskoulutuksia ja täydennyskoulutuksia. Voit myös poimia kokonaisuuksia avoimen AMK:n tarjonnasta. Kevään 2021 yhteishaussa on lisäksi röntgenhoitajajakoulutuksen yhteistyötoteutus TAMKin kanssa.

Röntgenhoitaja (AMK) päivätoteutus - hakukohteena on TAMK, mutta opinnot voi suorittaa Jyväskylässä. Hae 17. - 31.3.2021.

> Lue lisää (Opintopolku.fi)

Röntgenhoitaja-opintoja Jyväskylässä yhteistyössä TAMKin kanssa 

Röntgenhoitaja on säteilyn lääketieteellisen käytön asiantuntija. Opinnoissa perehdyt röntgen-, isotooppi-, ultraääni- ja magneettitutkimuksiin, sädehoitoon, potilaan hoitoon ja ohjaukseen sekä turvalliseen säteilyn lääketieteelliseen käyttöön. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat Keski-Suomen sairaanhoitopiiri sekä julkisten ja yksityisten palveluntarjoajien terveydenhuollon yksiköt. Kontaktiopetus järjestetään pääsääntöisesti Jyväskylän ammattikorkeakoulussa arkipäivisin klo 8 - 18. Röntgenhoitajan ammatissa saa toimia röntgenhoitajatutkinnon suorittanut, laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö. Tutkinnon suorittamisen jälkeen Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto (Valvira) myöntää hakemuksesta oikeuden harjoittaa röntgenhoitajan ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Opintoihin haetaan yhteishaussa ja päätoteuttaja on Tampereen ammattikorkeakoulu. Infotilaisuus opinnoista pidetään 10.3.2021.

Matkani röntgehoitajaksi -blogi

Lue lisää koulutuksesta

 

Tarjoamme täydennyskoulusta

Päivitä osaamistasi!

Sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutuksiimme osallistuu vuosittain tuhansia hyvinvointialan ammattilaista. Toteutamme lisäksi lukuisia räätälöityjä henkilöstövalmennuksia ja tilauskoulutuksia alueen yrityksille ja työyhteisöille.

Kehitämme alan osaamista myös valtakunnallisesti esim. sairaanhoitajan lääkkeenmääräämisessä ja kuntoutusalan asiakaslähtöisissä arviointimenetelmissä.

 Tutustu tarjontaan