Haluatko työskennellä ihmisläheisellä alalla ja vaikuttaa yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointiin? Sosiaali- ja terveysalalla on tarjolla seitsemän AMK-tutkintoon ja kaksi YAMK-tutkintoon johtavaa tutkinto-ohjelmaa.

Tulossa terveydenhoitajakoulutus!

Tulossa uusi toteutus sairaanhoitajille ja kätilöille vuoden 2021 alussa! Tule opiskelemaan terveydenhoitajaksi Kuopioon tai Jyväskylään! Hakuaika sekä Kuopion että Jyväskylän ryhmiin on 2. -7.9.2020. Kyseessä on yhteistyötoteutus Savonian kanssa.


Lue lisää

Vuoden 2021 alussa käynnistyy lähihoitajasta sairaanhoitajaksi -koulutus Jämsässä. Koulutus toteutetaan osittain verkossa ja sen voi toteuttaa työn ohessa. Hakuaika on syksyllä. Tiedotamme asiasta lisää lomien jälkeen.

Yliopettaja Sirpa Tuomi kertoo SOTE-alan ylemmistä AMK-tutkinnoista

Voit katsoa videon myös täältä »
 

Ajankohtaista sosiaali- ja  terveysalalla 

 

Tarjoamme täydennyskoulusta

Päivitä osaamistasi!

Sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutuksiimme osallistuu vuosittain tuhansia hyvinvointialan ammattilaista. Toteutamme lisäksi lukuisia räätälöityjä henkilöstövalmennuksia ja tilauskoulutuksia alueen yrityksille ja työyhteisöille.

Kehitämme alan osaamista myös valtakunnallisesti esim. sairaanhoitajan lääkkeenmääräämisessä ja kuntoutusalan asiakaslähtöisissä arviointimenetelmissä.

 Tutustu tarjontaan