JAMK on korkeakoulu, jossa koulutuksen laatu, yrittäjyys ja kansainvälisyys ovat tekijöidensä sydäntä lähellä. Valitse JAMK ja liity joukkoomme. Emme takaa, että meille on helppo päästä, mutta vain hakemalla voit olla valittujen joukossa. Tulevaisuuden musiikkipedagogi, insinööri, vai sykkiikö sydämesi sosiaalialalle? JAMKissa on tarjolla yli 30 tutkintoa ja yli 1200 aloituspaikkaa 7 eri alalla.

 
 
 
 

Tervetuloa JAMKiin - meillä et jää yksin

Heti opintojen alussa sinua auttaa opiskelijatutor ja käytettävissäsi on laaja tukiverkosto. Opiskelijakuntamme järjestää tapahtumia, joista löytyy jokaiselle sopivaa tekemistä opintojen vastapainoksi.

Oheisella videolla insinööriopiskelija Oskari ja tradenomiopiskelija Venla johdattavat JAMKin opiskelijoiden palveluihin: tutoreihin, kirjastoon, ruokalaan, opiskeluterveydenhuoltoon, opiskelijaliikuntaan, opettajatutoreihin, opinto-ohjaajiin, opintopsykologeihin, oppilaitospappiin, opiskelijaruokalaan, tukimuotoihin…

 
 
 

Laatu on osa opiskelijan arkea koko opintojen ajan

JAMKin laadunhallinta on yhdessä tekemistä. Yhteistyöhön tarvitaan opiskelijoita, henkilöstöä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Yhdessä pääsemme parhaisiin mahdollisiin tuloksiin. Laadunhallinta näkyy opiskelijalle niin ammattikorkeakoulun toimintatavoissa, opiskelijan oikeuksissa ja velvollisuuksissa kuin opiskelijan mahdollisuuksissa vaikuttaa ja antaa palautetta.

JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

 
 

Jyväskylässä joka 3. vastaantulija on opiskelija

Jyväskylä on 47 000 opiskelijan kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset olosuhteet opiskelijaelämään. Sopivan kokoisessa kaupungissa on helppo liikkua pyörällä, jalkaisin tai ”linkillä” eli keskisuomalaisella linja-autolla. Opiskelija-asuntoja löytyy aivan kaupungin keskustasta.

Harrastusmahdollisuuksia on joka makuun niin liikunnan kuin kulttuurinkin puolesta. Jyväskylän Korkeakoululiikunta liikuttaa kaikkia ja Jyväskylän Urheiluakatemiasta tukea saavat opiskelevat huippu-urheilijat. Alueen yritykset tarjoavat aktiivisesti mahdollisuuksia opiskelijoille opintojen aikana ja moni työllistyy Jyväskylään valmistuttuaan.

Jyväskylä numeroina

  • Väkiluku noin 140 000 (koko seutukunta 184 000)
  • Jyväskylä juhli 180-vuotissyntymäpäiväänsä  vuonna 2017
  • Tutkintoja suorittaneiden %-osuus yli 15-vuotiaista; 74,7 (koko maassa 67,7). Korkea- asteen koulutus 33,2 % (28,2)
  • Kansalaisuuksia 122

Kiinnostuitko? Lue lisää:

Hakeminen JAMKiin

Tutustu hakuohjeisiin, aikatauluihin ja valintaperusteisiin. Sivuilta löydät kaikki tärkeät hakemiseen liittyvät tiedot.

JAMK kouluttajana

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa voit suorittaa tutkinnon päivätoteutuksena tai monimuotona (aikuiskoulutus), täydentää osaamistasi tai hankkia ammatillisen opettajan pätevyyden. Testaa koulutushakuamme ja löydä sinulle sopivin tapa opiskella. Tutustu ja hae! Paikkoja valituille.