Haluatko seurata muiden jälkiä vai luoda oman polkusi? JAMKissa sinusta tulee asiantuntija, joka on valmis huomisen haasteisiin, oli tähtäimessäsi sitten insinöörin, tradenomin, restonomin tai sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Opinnoissasi sinua tukevat alan parhaat asiantuntijat, joilta saat näköalapaikan alasi työmahdollisuuksiin – yrittäjyyttä unohtamatta.

Tervetuloa JAMKiin. Meillä luovuudelle ei laiteta rajoja, vaan ne rikotaan.

 
 
 
8500
käytännönläheistä opiskelijaa

JAMKista valmistuu vuosittain yli 1 500 opiskelijaa 8 eri alan ammattilaiseksi. Jopa 80 % valmistuneista on töissä vuosi valmistumisensa jälkeen.

40
Yli 40 tutkintoa 7 eri alalla

JAMKista voit valmistua agrologiksi, insinööriksi, musiikkipedagogiksi, restonomiksi, sosiaali- ja terveysalan osaajaksi tai tradenomiksi. Ikähän ei ole este, vaan vaihtoehtoja löytyy kaikkiin elämäntilanteisiin. jamk.fi/tutkinnot

70
Opiskelijoita yli 70 maasta.

JAMKissa kulttuurien kirjo on valtava, tapaat ihmisiä monista maista ja tutustut uusiin kulttuureihin myös laajan kansainvälisen kumppaniverkostomme kautta.

 

Tervetuloa JAMKiin - meillä et jää yksin

Heti opintojen alussa sinua auttaa opiskelijatutor ja käytettävissäsi on laaja tukiverkosto. Opiskelijakuntamme järjestää tapahtumia, joista löytyy jokaiselle sopivaa tekemistä opintojen vastapainoksi.

Oheisella videolla insinööriopiskelija Oskari ja tradenomiopiskelija Venla johdattavat JAMKin opiskelijoiden palveluihin: tutoreihin, kirjastoon, ruokalaan, opiskeluterveydenhuoltoon, opiskelijaliikuntaan, opettajatutoreihin, opinto-ohjaajiin, opintopsykologeihin, oppilaitospappiin, opiskelijaruokalaan, tukimuotoihin…

 
 
 

Laatu on osa opiskelijan arkea koko opintojen ajan

JAMKin laadunhallinta on yhdessä tekemistä. Yhteistyöhön tarvitaan opiskelijoita, henkilöstöä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Yhdessä pääsemme parhaisiin mahdollisiin tuloksiin. Laadunhallinta näkyy opiskelijalle niin ammattikorkeakoulun toimintatavoissa, opiskelijan oikeuksissa ja velvollisuuksissa kuin opiskelijan mahdollisuuksissa vaikuttaa ja antaa palautetta.

JAMK on saanut tunnustusta laadustaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

 
 

Jyväskylässä joka 3. vastaantulija on opiskelija

Jyväskylä on 47 000 opiskelijan kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset olosuhteet opiskelijaelämään. Sopivan kokoisessa kaupungissa on helppo liikkua pyörällä, jalkaisin tai ”linkillä” eli keskisuomalaisella linja-autolla. Opiskelija-asuntoja löytyy aivan kaupungin keskustasta.

Harrastusmahdollisuuksia on joka makuun niin liikunnan kuin kulttuurinkin puolesta. Jyväskylän Korkeakoululiikunta liikuttaa kaikkia ja Jyväskylän Urheiluakatemiasta tukea saavat opiskelevat huippu-urheilijat. Alueen yritykset tarjoavat aktiivisesti mahdollisuuksia opiskelijoille opintojen aikana ja moni työllistyy Jyväskylään valmistuttuaan.

> Tutustu Opiskelijakaupunki Jyväskylään kaupungin sivuilla

Jyväskylä numeroina

  • Väkiluku noin 142 000 (koko seutukunta 186 000)
  • Suurin ikäryhmä 20 - 25 -vuotiaat (12% kaupungin väkiluvusta)
  • Jyväskylä juhli 180-vuotissyntymäpäiväänsä vuonna 2017
  • Tutkintoja suorittaneiden %-osuus yli 15-vuotiaista; 79,9 (koko maassa 74). Korkea- asteen koulutus 36,7 % (32 %)
  • Yritysten toimipaikkoja noin 8000.
40%
suosittelee Jyväskylää

Alle 30-vuotiaista 40% voi suositella Jyväskylää opiskelukaupunkina (Opiskelukaupunkien suositteluhalukkuus 2020, Taloustutkimus)

Kiinnostuitko? Lue lisää:

Hakeminen JAMKiin

Tutustu hakuohjeisiin, aikatauluihin ja valintaperusteisiin. Sivuilta löydät kaikki tärkeät hakemiseen liittyvät tiedot.

JAMK kouluttajana

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa voit suorittaa tutkinnon päivätoteutuksena tai monimuotona (aikuiskoulutus), täydentää osaamistasi tai hankkia ammatillisen opettajan pätevyyden. Testaa koulutushakuamme ja löydä sinulle sopivin tapa opiskella. Tutustu ja hae! Paikkoja valituille.