Restonomi Tia Seijesvirta

Restonomiksi tehokkaasti kolmessa vuodessa

"Tein opinnäytetyöni K-Citymarket Seppälälle terveysvalmisteosaston asiakkaiden tyytyväisyydestä sisäiseen myymälämarkkinointiin. Samaan taloon tein myös harjoittelun, ja nämä poikivat minulle työpaikan."

Tia Seijesvirta aloitti opintonsa JAMKissa syksyllä 2012 palvelujen tuottamisen- ja johtamisen koulutusohjelmassa. Hän opiskeli muun muassa  kuluttajakäyttäytymistä, kuluttajalainsäädäntöä, kuluttajapalveluiden eettistä ja  ekologista kehittämistä sekä markkinointia ja viestintää.

 – Restonomeilla on taitoa kehittää palveluja kuluttajien tarpeiden mukaisesti. Lisäksi restonomit osaavat suunnitella, tuottaa ja myydä palveluja erilaisille kohderyhmille, Tia kertoo.

 Valmistuttuaan he voivat työskennellä muun muassa vähittäiskauppojen, pankkien ja järjestöjen neuvonta- ja asiantuntijatehtävissä.

 – Suoritin tutkinnon kolmessa vuodessa, vaikka opintojen ohjeaika on 3,5 vuotta. Halusin edetä  opinnoissani nopeammin, sillä opintosuunnitelma tuntui liian lepsulta  ja valitsin jo seuraavan vuoden opintoja saadakseni lukujärjestykseni  täyteen, hän muistelee.

 Tia teki opinnäytetyönsä K-Citymarket Seppälälle terveysvalmisteosaston  asiakkaiden tyytyväisyydestä sisäiseen myymälämarkkinointiin. Samaan taloon hän teki myös harjoittelunsa  ja se poiki Tialle työpaikan. Opintojen myötä Tia kokee saaneesta varmuutta asiakaspalvelutyöhön, myös kuluttajien tarpeet käsittää selkeämmin. 

  –Jatkossa haluaisin esimerkiksi osastovastaavaksi kaupan alalle. Minua kiinnostaa myös mainos- ja rekrytointialat, Tia kertoo.

Opiskele restonomiksi Matkailu- ja palveluliiketoiminta Lue lisää
Takaisin