jamk.fi
Restonomiopiskelija Salme Suominen

Opinnäytetyönä SPR:n kenttäkeittiöiden ruokalistasuunnittelu

"Tulevaisuudessa kenttäsairaalan lisäksi voidaan avustusoperaatioihin toimittaa myös kenttäkeittiö, ja teen tähän liittyen ruokalistasuunnittelua."

Oman asiantuntijuuden vahvistaminen ja työllistymismahdollisuuksien parantaminen motivoivat Salme Suomista opiskelemaan restonomiksi. Edellisistä ravintola-alan esimiesopinnoista oli jo lähes parikymmentä vuotta.

”Ensin piti melkein opiskella opiskelemaan”, naurahtaa Salme. ”Alussa oli haastavaa löytää oikeat opiskelutekniikat ja ja hakea opintotarjonnasta juuri se kokonaisuus, joka parhaiten palvelee minua”.

”Kiinnostavinta ovat olleet projektit, joissa on tehty kehittämistyötä työelämälle”.

Opinnäytetyönään Salme tekee Suomen Punaisen Ristin logistiikkakeskukseen ruokalistasuunnittelua.
”Tulevaisuudessa kenttäsairaalan lisäksi voidaan avustusoperaatioihin toimittaa myös kenttäkeittiö, ja teen tähän liittyen ruokalistasuunnittelua. Olen mm. kartoittanut SPR:lle sopivia tavaratoimittajia.” Avustusoperaatiot voivat olla missä päin maailmaa hyvänsä.

Takaisin