jamk.fi

Matkailu- ja ravitsemisalaMatkailu- ja ravitsemisalalla voit opiskella restonomiksi tai suorittaa restonomin YAMK-tutkinnon. Koulutuksissamme voit suunnata opintosi matkailun, palveluliiketoiminnan tai kestävän gastronomian opintoihin. Opintojamme voit suorittaa sekä päivä- että monimuoto-opintoina, suuntautumisestasi riippuen. Matkailun koulutusohjelma toteutetaan kokonaan englannin kielellä. 

Tutustu opinnäytetöihin!

Tutustu JAMKista valmistuneiden restonomien tekemiin opinnäytetöihin Theseuksessa.

Opinnäytetyöt

Opiskelijat ja alumnit kertovat

Lue matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijoiden ja valmistuneiden tarinoita.

Nina Vuolio, restonomi-opiskelija, kestävä gastronomia

Ehdottomasti parhaita opiskelumuistojani ovat kaksi opintomatkaa, jotka olen tehnyt koulutoverieni kanssa!

Harri Santala, YAMK-opiskelija: Verkostojohtaminen

Koen olevani parhaimmillani sosiaalisissa tilanteissa ja ihmisten johtaminen on minulle luontaista. Olen löytänyt vahvuuteni ja mielenkiintoni kohteet ja menen opiskelujen kautta tavoitteitani kohti!

Unelmista totta - paikallisuutta korostava The Local kulttuurihostelli Jyväskylän sydämessä

Harva opiskelija haaveilee yrittäjäksi ryhtymisestä opiskeluaikana, mutta yrittäjyysopinnoilla voidaan avata aivan upeita mahdollisuuksia tulevaisuuden työelämässä. Vinkkinä Rinna Valjakalta tämän hetken opiskelijoille: Hyödynnä JAMKin tarjoamat yrittäjyysopinnot!

Avoin AMK - kaikille avoin ammattikorkeakoulu

  • Etsitkö koulutusta, jolla voit lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamista?
  • Suunnitteletko hakeutuvasi ammattikorkeakoulun tutkinto-opintoihin?
  • Haluatko kehittää yleissivistystäsi sinua kiinnostavissa asioissa?

Mikäli vastasit ”kyllä” yhteenkin yllä olevista kysymyksistä, tule avoimeen!

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta, vain ilmoittautuminen riittää! Opiskelu avoimessa on edullista, maksat vain 10-15 € opintopisteeltä.

Voit poimia avoimen AMK:n laajasta eri alojen tarjonnasta yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia opintokokonaisuuksia. Opiskella voit myös työn ohessa. Valitse omasi!

Lue lisää avoimesta AMK:sta

Palvelut yrityksille

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyö

Työelämälähtöinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyömme palvelee yritysten ja yhteisöjen osaamisen vahvistumista. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa synnyttääksemme uutta tietoa, palvelukokonaisuuksia, tuotteita, innovaatioita.

» Lue lisää tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöstä

Restonomit Facebookissa

Restonomikoulutuksen esittely

Katso restonomikoulutuksen esittelytaltiointi (45 min) JAMK tutuksi -päivästä. Esittelijöinä lehtori Petra Blinnikka sekä opiskelijoita. 

Voit katsoa videon myös täältä »

Retkikeitin -blogi

Jyväskylän ammattikorkeakoulun restonomikoulutuksen opiskelijat ja henkilöstö kertovat ruokaan, matkailuun ja toimitiloihin liittyvistä mielenkiintoisista ilmiöistä ja ajankohtaisista asioista. Meillä ja maailmalla. Opintoihin liittyen tai sitten ei.

Ahvenanmaa kun taakse jää
26.4.2019 14:57

Ahvenanmaa kun taakse jää

Nyt on kotiinlähdön aika ja jätämme Ahvenanmaalle hyvästit, toistaiseksi. Olemme kokeneet viikon aikana paljon uusia elämyksiä, oppineet run...
Ahvenanmaan mehustelua
25.4.2019 18:53

Ahvenanmaan mehustelua

Hejsan allihoppa! Vår dag har varit fullbelagd på intressanta äventyrar och nu är det igen dags att dela dessa upplevelser! Så kanske skulle...
Lampaita, lehmiä ja Smakbyn Åland
24.4.2019 16:12

Lampaita, lehmiä ja Smakbyn Åland

Opintomatkamme kolmantena päivänä heräsimme hotelli Cikadassa ja nautimme hotellin aamupalan. Päivän ensimmäinen ja kenties odotetuin kohtee...
Näytä lisää