jamk.fi

Matkailu- ja ravitsemisalaOnko sinulla aitoa palveluasennetta ja palavaa intoa kehittää osaamistasi? Matkailu- ja ravitsemisalalla voit opiskella restonomiksi tai suorittaa restonomin YAMK-tutkinnon. Palvelualan asiantuntijana osaat tuottaa, kehittää ja johtaa menestyviä palvelukonsepteja. Ainoana restonomikoulutuksena Suomessa tarjoamme opintoja kestävään gastronomiaan - perehdy ruokakulttuuriin ja vastuullisiin ruokapalveluihin!

Opiskelijat ja alumnit kertovat

Lue matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijoiden ja valmistuneiden tarinoita.

Yritysvierailulla syttyi intohimo tapahtumiin

Ensimmäisen vuoden syksyllä kävimme yritysvierailulla HimosLomilla. Kuulimme HimosLomien monipuolisesta toiminnasta ja etenkin tapahtumatuotannosta. Sillä hetkellä tuli tunne, että tänne haluan harjoitteluun ja siellä sitten olinkin seuraavan kevään. Harjoittelun jälkeen aloin hakeutua opinnoissani tapahtumaprojekteihin.

Opinnot ovat mahdollisuus

YAMK-opintojen luonnetta voisi kuvata termillä mahdollisuus. Opinnot mahdollistavat oman ajattelun kehittymisen, kansainvälistymisen, ammatillisen kasvun, verkostoitumisen sekä uralla suuntautumisen. Se miten nämä mahdollisuudet toteutuvat on täysin riippuvaista omasta aktiivisuudestasi ja tavoitteistasi, sillä mitä enemmän itsestäsi annat, sitä enemmän myös saat.

Kiinteistönvälittäjän ensimmäinen kauppa

Työhön kuuluu paljon lakipykäliä, mutta onneksi trainee-ohjelmassa on myös lakimies kouluttajana. Restonomikouluksesta olen saanut tärkeää asiakaspalvelu- ja liiketoimintaosaamista.

Avoin AMK - kaikille avoin ammattikorkeakoulu

  • Etsitkö koulutusta, jolla voit lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamista?
  • Suunnitteletko hakeutuvasi ammattikorkeakoulun tutkinto-opintoihin?
  • Haluatko kehittää yleissivistystäsi sinua kiinnostavissa asioissa?

Mikäli vastasit ”kyllä” yhteenkin yllä olevista kysymyksistä, tule avoimeen!

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta, vain ilmoittautuminen riittää! Opiskelu avoimessa on edullista, maksat vain 10-15 € opintopisteeltä.

Voit poimia avoimen AMK:n laajasta eri alojen tarjonnasta yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia opintokokonaisuuksia. Opiskella voit myös työn ohessa. Valitse omasi!

Lue lisää avoimesta AMK:sta

Palvelut yrityksille

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyö

Työelämälähtöinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyömme palvelee yritysten ja yhteisöjen osaamisen vahvistumista. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa synnyttääksemme uutta tietoa, palvelukokonaisuuksia, tuotteita, innovaatioita.

» Lue lisää tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöstä

Restonomit Facebookissa

Restonomikoulutuksen esittely

Katso restonomikoulutuksen esittelytaltiointi (45 min) JAMK tutuksi -päivästä. Esittelijöinä lehtori Susanna Nuijanmaa sekä opiskelijoita. Esittelijät esittäytyvät

Voit katsoa videon myös täältä »

Retkikeitin -blogi

Jyväskylän ammattikorkeakoulun restonomikoulutuksen opiskelijat ja henkilöstö kertovat ruokaan, matkailuun ja toimitiloihin liittyvistä mielenkiintoisista ilmiöistä ja ajankohtaisista asioista. Meillä ja maailmalla. Opintoihin liittyen tai sitten ei.

2.10.2017 9:52

Kaikki häipyy, on vain nyt

Niin häipyi tämäkin kesä ja Mankolan viljelyprojekti. Valotan kasvimaan tapahtumia vähän eri näkökulmasta ja kuvapainotteisesti. Kesän fe...

2.10.2017 9:38

Sadonkorjuun kulta-aika

Syksy. Nyt on vuoden paras aika sadonkorjuulle ja kaikelle säilömiselle. Juurekset ovat parhaimmillaan, marjat kypsyneet ja sienet odotta...

2.10.2017 9:23

Sadonkorjuun riemua

Kesä tuli ja meni ja syksy saapui kuten myös sadonkorjuu.  Kesällä tulikin vietettyä aikaa Mankolan puutarhassa sitä hoitaen ja satoa kor...

11.9.2017 10:43

Ruokahävikki ravitsemistoiminnassa

Suomessa vietetään parhaillaan valtakunnallista Hävikkiviikkoa. Hävikkiviikko on suunnattu pääasiassa kuluttajille, mutta myös me ravitse...

11.8.2017 6:26

Unelmia ja kasteluhommia

Viljelyprojekti käynnistyi jokseenkin jäätävissä tunnelmissa raesateen pirskotellessa niskaan istutuspäivänä. Ensimmäisen vuoden aloittel...

30.7.2017 16:18

Mankolassa viljellään jälleen

Viime kesän hyvien kokemusten innostamana jatkamme hyötykasvimaamme viljelyä Mankolassa tänäkin kesänä. Viljelyssä tosin yksikään kesä ei...

Näytä lisää