jamk.fi

Tradenomi on monipuolinen liiketalouden osaaja ja asiantuntija, jolla on kysyntää työelämässä. Koulutuksemme on yksi maan vetovoimaisimpia, liity asiantuntevaan joukkoomme!

Koulutuksessamme on runsaasti vaihtoehtoja! Voit suunnata opintojasi finanssialaan, myyntiin, talous- tai henkilöstöhallintoon, brändi- tai henkilöstöasiantuntijaksi, urheiluliiketoimintaan tai vaikka yrittäjyyteen Tiimiakatemiassa. Tradenomista on moneksi ja työllistymismahdollisuudet monipuoliset. Opiskele ja etene kohti unelmaasi. 

Tradenomitutkinto 210 op

  • perusopinnot 60 op
  • ammattiopinnot 90 op
  • vapaasti valittavat opinnot 15 op
  • harjoittelu 30 op
  • opinnäytetyö 15 op

Tutustu opintojen rakenteeseen ja opetussuunnitelmaan.

Ensin perusteet

Tradenomiopintojen ensimmäisenä vuonna opiskelet perusteet mm. yritystoiminnan, markkinoinnin, taloushallinnon, johtamisen ja kansainvälistymisen alueista. Perusopintojen avulla muodostat kivijalan liiketalouden osaamisellesi.

Kohti tavoitetta

Perusopintojen jälkeen voit suuntautua vahvemmin kohti tavoitettasi. Voit valita valmiit suuntautumiskokonaisuudet, kärkiopinnot, jotka koostuvat ammattiopinnoista, harjoittelusta ja opinnäytetyöstä.

Suuntaa osaamistasi liiketalouden kärjillä

Kärkiopintoihin hakeminen ei ole pakollista, vaan voit myös vapaasti valita itsellesi sopivan kokonaisuuden opintotarjonnastamme. Vaihtoehtoja on runsaasti.

Ei pelkkä tutkinto - myös rutkasti työkokemusta

Projektit, ryhmätyöt ja harjoittelujakso mahdollistavat sen, että opittua sovelletaan välittömästi käytäntöön. Sinulla on myös runsaasti tilaisuuksia luoda verkostoja työelämään. Yrittäjäksi aikovat saavat henkilökohtaista valmennusta yritystoiminnan edistämiseksi, ja opinnot voi suunnata oman liikeideansa kehittämiseen.

Opiskelu perustuu henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan. Voit opiskella myös verkossa. Opiskelu vaatii tavoitteellisuutta, innostusta uuden oppimiseen ja halua tulla rohkeaksi liiketoimintaosaajaksi! Työkokemus auttaa opiskelussa, sillä sen avulla voit peilata uusia asioita aiemmin oppimaasi ja kokemaasi. Mikäli olet jo töissä, opintojasi voidaan räätälöidä työtehtäviesi kehittämiseen. 

Tradenomiksi voi opiskella myös englanninkielisessä ohjelmassa International Business

Tradenomiopinnot tarjotaan myös monimuotototeutuksena, työn ohessa ja kokonaan verkossa. Aikuiskoulutuksen suuntautumisena on myynti ja markkinointi.

Tradenomiksi verkossa

Hakuohjeet kevät 2018

Brändiopiskelijat yhteistyössä Makua Foodsin kanssa

JAMKin liiketalouden brändikärjen tradenomiopiskelijat pääsevät oppimaan brändin rakennukseen ja markkinointiin liittyviä asioita yhteistyössä Makua Foodsin kanssa.

”Meillä on tavoitteena saada opiskelijayhteistyöstä luovia ideoita vaikkapa uusien tuotteiden, pakkausuudistusten ja markkinoinnin merkeissä, mutta myös hankkia uutta tutkimustietoa. Opiskelijat ovat tehneet mm. brändianalyysia ja kilpailuanalyysia”, kertoo Makua Foods Oy:n Brand Manager Inkeri Pihlajisto.

"Minua innostaa opiskelijoiden virkistävän erilainen tapa katsoa tuotteita ja brändiä ja oikeastaan koko kaupan alaa", jatkaa Pihlajisto.

Voit katsoa videon myös täältä »

Ville Vanhala, Head Of Global Partnerships, Brella, San Fransisco

"Mietin, että olisipa hienoa lähteä jenkkeihin, jotta saisi mahdollisuuden olla ympäröitynä sellaisilla ihmisillä, jotka ovat 10x parempia tarinankerronnassa kuin itse olin. Myynnin ja markkinoinnin tärkein osa-alue on juuri tarinankerronta ja me suomalaiset ollaan siinä yleisesti vähän huonoja. "

Lue lisää

Urheilutradenomi, markkinointipäällikkö KeuPa HT, Taneli Maasalo

"Opintojen ja jääkiekon yhteensovittaminen onnistui hyvin JAMKissa. Ajattelin, että jos en voi pelaajana työllistyä, niin ainakin haluan johonkin urheiluorganisaatioon töihin."

Lue lisää

Liiketalouden opiskelija, ompelijamestari Juulia Peuhkuri

"New Yorkin Puma Kids -tiimissä piirsin sketsejä, työskentelin värikarttojen parissa ja suunnittelin katalogeja. Laadin myös ohjeita tehtaalle mallikappaleiden valmistusta varten. Seuraava harjoittelupaikkani on maailmankuulu hääpukubrändi Vera Wang!"

Lue lisää
70%
työllistyy heti

Esimerkkejä ammateista: pankkitoimihenkilö | projektikoordinaattori | myyntipäällikkö | palveluasiantuntija | markkinointisuunnittelija | myymäläesimies | toiminnanjohtaja | yrittäjä | henkilöstöpäällikkö

Jatko-opinnot

Tradenomitutkinnon ja kolmen vuoden työkokemuksen jälkeen voit hakea ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen. Voit myös täydentää osaamistasi osallistumalla täydennyskoulutukseen vaikkapa työn ohella. 

Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneilla on mahdollisuus hakeutua myös yliopistojen jatkotutkintoihin. Yliopisto arvioi tapauskohtaisesti tutkinto-opiskelijaksi pääsyn kriteerit.

Lisätietoja koulutuksesta

Pernu Pertti

Koulutuspäällikkö, Head of Department
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358408366920
Näytä lisää
 


Tradenomit Facebookissa

Liiketalouden blogi

22.11.2017 11:15

Myyntipsykologian koulutuspäivä – työkaluja myyntiin

Meillä myynnin opiskelijoilla oli mahtava sauma päästä osallistumaan myyntipsykologian valmennuspäivään sekä harjoittelemaan myyntiä tapa...

Näytä lisää