Tradenomi-opiskelija, tietojenkäsittely, Elina Salminen
Elina Salminen

"Opiskelin vuoden polkuopintoja, pääsin avoimen väylän kautta tutkinto-opiskelijaksi ja suoritan nyt tietojenkäsittelyn opintoja toisen vuoden opiskelijoiden kanssa samaan tahtiin."

Polkuopintojen kautta tutkinto-opiskelijaksi

Olen Elina Salminen ja opiskelen toista vuotta liiketalouden koulutusohjelmassa tietojenkäsittelyä. Lähdin opiskelemaan aikuisiällä ja olen ollut hyvin tyytyväinen ratkaisuuni! 

Työskenneltyäni hyvän tovin postinjakajana Äänekoskella, halusin vaihtelua arkeen ja kiinnostuin opiskelumahdollisuuksista JAMKilla. Olin kiinnostunut tietojenkäsittelystä ja pelialasta, mutta ensimmäisellä yhteishakuyrityksellä jäin ilman opiskelupaikkaa. Huomasin kuitenkin polkuopintomahdollisuudet avoimen amk:n puolella, joten hakeuduin tietojenkäsittelyn polkuopintoihin syksyllä 2017. Polkuopintojen idea on, että suorittamalla 55 opintopistettä lukuvuoden aikana, opiskelija saa mahdollisuuden hakea avoimen väylän kautta tutkinto-opiskelijaksi. Pääsin avoimen väylän kautta tutkinto-opiskelijaksi ja suoritan nyt tietojenkäsittelyn opintoja toisen vuoden opiskelijoiden kanssa samaan tahtiin.

Monipuoliset opinnot ovat avanneet silmiäni eri mahdollisuuksille

Pelialan sijaan, mielenkiintoni on alkanut kääntymään web-sovelluskehityksen puoleen. Toivonkin tulevaisuudessa työskenteleväni web-suunnittelun parissa.  JAMKilla on monipuoliset mahdollisuudet osallistua myös erilaisiin työelämäprojekteihin ja tapahtumiin. Olinkin järjestämässä keväällä 2018  Stage142-tapahtumaa Rajakadun kampuksella. Voin siis lämpimästi suositella sekä polkuopintoja että aikuisopiskelua kaikille!

Lue lisää polkuopinnoista!

Tradenomiksi Tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelma Lue lisää
Takaisin