Suuntaudu soiton- tai laulunopettajaksi tai kuoronjohtajaksi

Hankit vahvat instrumenttitaidot sekä pätevyyden työskennellä niin yksilö- kuin ryhmäopetuksessa musiikkikoulutuksen erilaisissa toimintaympäristöissä, kuten musiikkiopistoissa ja musiikkikouluissa tai omassa yrityksessä.

Tutkinto koostuu mm. instrumenttiopinnoista, pedagogisista opinnoista, harjoittelusta, yrittäjyysopinnoista sekä musiikin teorian opinnoista. Koulutamme sekä klassisen että pop/jazz-musiikin osaajia.

Lied-luokka ja muu kamarimusiikki, mestarikurssit, bändiklinikat, kuoro- ja orkesteritoiminta, workshopit, bändit ja produktiot ovat osa monipuolisia instrumenttiopintojamme.

Jyväskylä tarjoaa hyvät mahdollisuudet opintoihin liittyvän harjoittelun suorittamiseen ja yhteyksien luomiseen kaupungin lukuisiin oppilaitoksiin, teattereihin, kuoroihin, orkestereihin, bändeihin, ravintoloihin, nuorisotiloihin, vanhainkoteihin, sosiaali- ja terveyspalvelulaitoksiin sekä yrityksiin.

Harjoitteluun kuuluu myös kahden vuoden opetusharjoittelu harjoitusmusiikkiopistossamme, jossa pääset ohjatusti kehittämään omaa opettajuuttasi.