ICT-alalla on töitä osaajille! Suorita alan tutkinto, tähtää tutkintoon polkua pitkin tai valitse lyhyempi päivitys avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnasta. Tutustu JAMKin insinööri- ja tradenomitutkintoihin johtavaan AMK-koulutukseen sekä YAMK-tutkinto-ohjelmiin. Voit painottaa opintojasi esimerkiksi pelialaan, kyberturvallisuuteen, IoT -järjestelmiin, ohjelmistotekniikkaan, data-analytiikkaan ja koneoppimiseen tai tietoverkkoihin.

 

Ohjelmointia, pelialaa, kyberturvallisuutta vai tietojärjestelmien kehittämistä, ylläpitoa ja hallintaa?

Tieto- ja viestintätekniikassa, insinööri (AMK), voit perehtyä ohjelmointiin ja ohjelmistokehitykseen, tietoteknisen ympäristön kyberturvallisuuteen tai tietoverkkojen ja tietojärjestelmien ylläpitoon ja hallintaan. Tietojenkäsittelyssä, tradenomi (AMK), keskitytään ohjelmistokehitykseen vahvalla liiketoiminnallisella pohjalla ja kaupallistamisella. Molemmissa ohjelmissa voit erikoistua pelinkehitykseen, tuotteistamiseen ja kaupallistamiseen.

Valitse päivä- tai monimuotototeutus ja hae

  • englanninkielisiin 5. - 19.1.2021
  • suomenkielisiin 16. - 30.3.2021

Perinteisten päiväopintojen lisäksi ICT-insinöörin AMK-tutkinnon voit suorittaa myös joustavasti monimuotoryhmässä. Tarkemmat tiedot näet kunkin tutkinto-ohjelman sivulta.

 

Ylemmällä AMK-tutkinnolla syvennät ICT-alan osaamistasi

Ylemmässä AMK-tutkinnoissa tarjolla on kyberturvallisuuteen, ohjelmistotuotantoon ja tekoälyyn, koneoppimiseen ja data-analytiikkaan keskittyviä tutkinto-ohjelmia. Voit hakea, kun sinulla on kaksi vuotta työkokemusta soveltuvan tutkinnon jälkeen. Tutkinnon voit suorittaa työsi ohessa.

Hae 5. - 19.1. ja aloita syksyllä 2022

Englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin on hakuaika 5. - 19.1.2022. Opinnot alkavat syksyllä 2022. Katso tarkemmat tiedot tutkinto-ohjelmien sivuilta ja hae!

 
86%
on töissä heti valmistuttuaan!

ICT-alalta valmistuneet insinöörit sekä tradenomit työllistyvät erittäin hyvin. Meiltä valmistuneista peräti 86 % työllistyy heti valmistuttuaan!

Tuleva ammattinimikkeesi voi olla vaikkapa application specialist, ohjelmoija, tietoliikenneasiantuntija, tietohallintopäällikkö, Art Director, projekti- tai myyntipäällikkö.

 

Lisätietoja

Karhulahti Mika

Karhulahti Mika

Lehtori, Senior Lecturer
Global Competence, Global Competence
Liiketoiminta, School of Business
+358405668036
Luostarinen Hannu

Luostarinen Hannu

Lehtori, Senior Lecturer
IT, Institute of Information Technology
Teknologia, School of Technology
+358400444941
Näytä lisää
Osaamiset
ohjelmointi
Tutkinnot:
DI