ICT-alalla on töitä osaajille. Valitse kiinnostuksesi mukaan peliala, kyberturvallisuus, IoT, ohjelmistotekniikka, mediatekniikka tai tietoverkot sekä itsellesi sopivin opiskelutapa. JAMKissa on tarjolla sekä insinööri- että tradenomitutkintoihin johtavaa koulutusta sekä kyberturvallisuuteen ja ohjelmistotuotantoon keskittyvä ylempi AMK-tutkinto. 

Pelialaa, kyberturvallisuutta, ohjelmistotekniikkaa, IoT:a tai tietoverkkoja?

Pelialaa voit opiskella tieto- ja viestintätekniikan (suuntautumisena kyberturvallisuus,- media-, ohjelmisto- ja tietoverkkotekniikka) sekä tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelmissa. Tieto- ja viestintätekniikasta valmistut insinööriksi, tietojenkäsittelystä tradenomiksi.

Tieto- ja viestintätekniikassa voit perehtyä oman kiinnostuksesi mukaan ohjelmointiin, sisällöntuotannon prosesseihin, tietoverkkoihin ja niiden ylläpitoon tai kyberturvallisuuteen. Tietojenkäsittelyssä asioihin perehdytään kaupallistamisen kautta. Valitsitpa kumman tutkinto-ohjelman tahansa saat laadukkaan AMK-tutkinnon, jossa opit paljon muutakin ICT-alalta!

Perinteisten päiväopintojen lisäksi ICT-alan AMK-tutkinnon voit suorittaa myös joustavasti monimuotoryhmässä. Tieto- ja viestintätekniikan tutkinto-ohjelman monimuoto suuntautuu ohjelmistotekniikkaan.

Insinööri (AMK) -tutkinnon suorittaneena ja kolme vuotta alan työkokemusta jo kerryttäneenä voit hakea ylempään AMK-tutkintoon: Cyber Security tai Full Stack Software Development. Voit myös valita ICT-alan opintoja avoimen AMKin tarjonnasta, joka on avointa kaikille.

 
86%
on töissä heti valmistuttuaan!

ICT-alalta valmistuneet insinöörit sekä tradenomit työllistyvät erittäin hyvin. Meiltä valmistuneista peräti 86 % työllistyy heti valmistuttuaan!

Tuleva ammattinimikkeesi voi olla vaikkapa application specialist, ohjelmoija, tietoliikenneasiantuntija, tietohallintopäällikkö, Art Director, projekti- tai myyntipäällikkö.

Lisätietoja

Karhulahti Mika

Karhulahti Mika

Lehtori, Senior Lecturer
Global Competence, Global Competence
Liiketoiminta, School of Business
+358405668036
Luostarinen Hannu

Luostarinen Hannu

Lehtori, Senior Lecturer
IT, Institute of Information Technology
Teknologia, School of Technology
+358400444941
Näytä lisää
Osaamiset
ohjelmointi
Tutkinnot:
DI