ICT-alalla on töitä osaajille! Suorita alan tutkinto, tähtää tutkintoon polkua pitkin tai valitse lyhyempi päivitys avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnasta. Tutustu JAMKin insinööri- ja tradenomitutkintoihin johtavaan AMK-koulutukseen sekä YAMK-tutkinto-ohjelmiin. Voit painottaa opintojasi esimerkiksi pelialaan, kyberturvallisuuteen, IoT -järjestelmiin, ohjelmistotekniikkaan, data-analytiikkaan ja koneoppimiseen tai tietoverkkoihin.

Ohjelmointia, pelialaa, kyberturvallisuutta vai tietojärjestelmien kehittämistä, ylläpitoa ja hallintaa?

Valitse AMK-tutkinto: tieto- ja viestintätekniikkaa tai tietojenkäsittelyä

Tieto- ja viestintätekniikassa, insinööri (AMK), voit perehtyä oman kiinnostuksesi mukaan ohjelmointiin ja ohjelmistokehitykseen (developer), tietoteknisen ympäristön kyberturvallisuuteen (security) tai tietoverkkojen ja tietojärjestelmien ylläpitoon ja hallintaan (operations). Näistä tulee alan termi DevSecOps.

Tietojenkäsittelyssä, tradenomi (AMK), keskitytään ohjelmistokehitykseen vahvalla liiketoiminnallisella pohjalla ja kaupallistamisella.

Molemmissa tutkinto-ohjelmissa on mahdollisuus erikoistua pelinkehitykseen, tuotteistamiseen ja kaupallistamiseen siihen keskittyvän opintokokonaisuuden (moduulin) kautta.

Valitse päivä- tai monimuotototeutus

Perinteisten päiväopintojen lisäksi ICT-alan AMK-tutkinnon voit suorittaa myös joustavasti monimuotoryhmässä.

Ylemmällä AMK-tutkinnolla syvennät ICT-alan osaamistasi

Ylemmässä AMK-tutkinnoissa tarjolla on kyberturvallisuuteen, ohjelmistotuotantoon ja tekoälyyn, koneoppimiseen ja data-analytiikkaan keskittyviä tutkinto-ohjelmia. Voit hakea, kun sinulla on kaksi vuotta työkokemusta soveltuvan tutkinnon jälkeen. Tutkinnon voit suorittaa työsi ohessa.

 
86%
on töissä heti valmistuttuaan!

ICT-alalta valmistuneet insinöörit sekä tradenomit työllistyvät erittäin hyvin. Meiltä valmistuneista peräti 86 % työllistyy heti valmistuttuaan!

Tuleva ammattinimikkeesi voi olla vaikkapa application specialist, ohjelmoija, tietoliikenneasiantuntija, tietohallintopäällikkö, Art Director, projekti- tai myyntipäällikkö.

 

Lisätietoja

Karhulahti Mika

Karhulahti Mika

Lehtori, Senior Lecturer
Global Competence, Global Competence
Liiketoiminta, School of Business
+358405668036
Luostarinen Hannu

Luostarinen Hannu

Lehtori, Senior Lecturer
IT, Institute of Information Technology
Teknologia, School of Technology
+358400444941
Näytä lisää
Osaamiset
ohjelmointi
Tutkinnot:
DI