jamk.fi

Ilmoittautuminen koulutukseen 1.10.2018-13.1.2019.

Kaipaatko uusia virikkeitä itsesi, henkilöstösi ja organisaatiosi johtamiseen? Muuttuva toimintaympäristö ja kasvava kilpailu majoitus- ja ravitsemisalalla vaativat esimiehiltä tehokkaita ja johdonmukaisia toimintamalleja. Majoitus- ja ravitsemisalan korkeakouludiplomiopinnoissa keräät työkaluja, joiden avulla voit kehittyä vastuullisena johtajana. Lisäksi laajennat näkemystäsi perinteisestä asiakaspalvelusta kokonaisvaltaisiin asiakaskokemuksiin.

Opinnot

Opinnot ovat suunnattu majoitus- ja ravitsemisalan esimiehille ja yrittäjille, jotka haluavat päivittää osaamistaan. Koulutus on loistava tilaisuus päästä kahden vuoden ohjattuun esimieskoulutukseen, jonka aikana voit kehittää omia esimiestyötaitoja sekä oman organisaation esimiestyön toimintamalleja.

Koulutuksessa opit hallitsemaan hinnoittelustrategioita ja budjetointia, hyödyntämään digitaalisia välineitä, edistämään työyhteisösi hyvinvointia ja johtamaan eri sukupolvia monikulttuurisessa toimintaympäristössä. Lisäksi laajennat näkemystäsi perinteisestä asiakaspalvelusta kokonaisvaltaisiin asiakaskokemuksiin.

Opinnot toteutetaan verkko-opintoina ja diplomikoulutus on korkeakouluopiskelua. Mikäli haet myöhemmin JAMKin restonomikoulutukseen, nämä opinnot hyväksytään osaksi tutkintoasi.

Kenelle?

 Tämä koulutus sopii erityisesti sinulle, jos: 

  • työtehtäviisi kuuluu esimiestyöskentely matkailu- tai ravitsemisalan yrityksissä
  • tavoitteenasi on kehittyä esimiehenä ja/tai yrittäjänä ja haluat verkostoitua alalla
  • Haluat päivittää osaamistasi; sinulla ei ole alan tutkintoa 
  • olet kiinnostunut moninaisuuden johtamisesta sekä myynnin ja asiakaspalvelun laadun kehittämisestä
  • haluat kehittää tulevaisuuden työyhteisöä esimiehen näkökulmasta
  • Olet valmis opiskelemaan verkossa
  • Haluat haastaa itsesi oppimalla myös strategisen tason johtamista

 

 

Teemapäivät

Teemapäivät syventävät opintoja ja mahdollistavat kanssakäymisen muiden opiskelijoiden sekä ohjaajien kanssa. 

  • Orientaatio vastuulliseen johtamiseen mara-alalla, työkalut hyötykäyttöön (7.-8.2.2019) 
  • Perinteisestä asiakaspalvelusta kokonaisvaltaisiin asiakaskokemuksiin (16.-17.5.2019)
  • Henkilöstöjohtamisen välineet muuttuvassa toimintaympäristössä (15.-16.8.2019)
  • Sisäinen laskenta johdon päätöksenteon tukena (14.-15.11.2019)
  • Digitaaliset ratkaisut hotelli- ja ravintola-alalla (6.-7.2.2020)
  • Hyvinvoiva työyhteisö hotelli- ja ravintola-alalla (7.-8.5.2020)
  • Monikulttuurisuus ja eri sukupolvien johtaminen (13.-14.8.2020)
  • Tulevaisuuden ennakointi ja jatkuva kehittäminen (5.-6.11.2020)

 

Hinta

Koulutuksen hinta on 630 €. Ilmoittautuessa maksetaan 150 euroa ja loppumaksu laskutetaan myöhemmin.

Ilmoittautu koulutukseen 1.10.2018-13.1.2019 välisellä ajalla. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu tästä!

Lisätietoja

Siltanen Henna

Asiantuntija, Specialist
Matkailu ja palvelut sekä YAMK, Tourism and Service Business and Master´s Degrees
Liiketoiminta, School of Business
+358406679344