Suositussa koulutuksessamme tarkastelet hyvinvointia ja toimintakykyä kokonaisvaltaisesti. Saat työkaluja fyysiseen ja mielen hyvinvointiin, ravitsemukseen ja muihin elämäntapoihin liittyen. Koulutuskokonaisuudesta saat Open Padgen eli osaamismerkin.

Huom! Hyvinvointivalmennuksen korkeakouludiplomiopintoja ei enää toteuteta samanlaisena, 60 opintopisteen laajuisena kokonaisuutena, mutta tilalle ollaan kehittämässä uutta opintokokonaisuutta samasta aiheesta avoimen amk:n tarjontaan. Uudistettu opintokokonaisuus alkaa syksyllä 2021. Seuraa ilmoittelua!

 

Kenelle?

Diplomikoulutus sopii sinulle, jos haluat hankkia monipuolista osaamista terveyden ja hyvinvoinnin alueella. Opit ymmärtämään paremmin omaa, läheistesi tai alaistesi kokonaisvaltaista hyvinvointia ja voit hyödyntää elämänhallintataitoja myös omassa ammatissasi. Koulutus ei edellytä aiempaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta.

Koulutuksen tavoite

Hankit työkaluja asiakkaan tukemiseksi ja ohjaamiseksi hyvinvoinnin polulla. Kehität omaa osaamistasi ja opit löytämään uusia ja vaikuttavia hyvinvointia edistäviä ratkaisuja. Sosiaali- ja terveysalan osaamisen lisäksi koulutus tarjoaa malleja asiakaslähtöiseen toimintatapaan ja asiakkaan kohtaamiseen eettiset arvot huomioon ottaen.

Uusia osaajia tarvitaan

Opinnot tarjoavat oivallisia työkaluja asiakastyöhösi. Korkeakouludiplomin suoritettuasi voit toimia esimerkiksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntijana omassa yrityksessäsi. Koulutuskokonaisuudessa keskitytään myös oman hyvinvoinnin ja omien voimavarojen lisäämiseen mm. Green Care- ja Life Balance -ajattelua hyödyntäen.

Suorittamalla Hyvinvointivalmennuksen korkeakouludiplomin saat hakukelpoisuuden avoimen ammattikorkeakoulun väylän hakuun fysioterapeutin, toimintaterapeutin, sosionomin ja kuntoutuksen ohjaajan tutkinto-ohjelmiin. Koulutuskokonaisuudesta saat sähköisen Open Padgen eli osaamismerkin, jonka voit liittää vaikka LinkedIn-profiilisi.

Avoimen amk:n edut

Koulutus on osa JAMKin avoimen ammattikorkeakoulun tarjontaa. Tutustu avointa ammattikorkeakoulua koskeviin etuihin ja palveluihin.

Lue myös, mitä opiskelu avoimessa AMK:ssa tarkoittaa.

Hinta

Koulutuksen hinta on 600 euroa. Ilmoittautuessasi maksat 150 euron ennakkomaksun. Loppumaksu laskutetaan kahdessa erässä.

Lisätietoja

Myllyharju-Puikkonen Anu

Myllyharju-Puikkonen Anu

Lehtori, Senior Lecturer
HYVI Kuntoutus- ja sosiaaliala, Rehabilitation and Social Studies
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358400329678