jamk.fi

Hyvinvointivalmentajana tuet asiakkaan hyvinvoivaa elämäntapaa ja sen osa-alueita. Koulutus rakentuu seuraavien teemojen ympärille: asiakkuusosaaminen, liikunta, palautuminen, ravitsemus ja mielen hyvinvointi.

HUOM! Uusi toteutus tulossa syksyllä 2019, seuraile ilmoitteluamme.

 

Kenelle?

Diplomikoulutus sopii sinulle, jos haluat hankkia monipuolista osaamista terveyden ja hyvinvoinnin alueella. Opit ymmärtämään paremmin omaa, läheistesi tai alaistesi kokonaisvaltaista hyvinvointia ja voit hyödyntää elämänhallintataitoja myös omassa ammatissasi. Koulutus ei edellytä aiempaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta.

Koulutuksen tavoite

Hankit työkaluja asiakkaan tukemiseksi ja ohjaamiseksi hyvinvoinnin polulla. Kehität omaa osaamistasi ja opit löytämään uusia ja vaikuttavia hyvinvointia edistäviä ratkaisuja. Sosiaali- ja terveysalan osaamisen lisäksi koulutus tarjoaa malleja asiakaslähtöiseen toimintatapaan ja asiakkaan kohtaamiseen eettiset arvot huomioon ottaen.

Koulutuksen sisältö

  • Asiakkaan osallisuus ja hyvinvointi, 9 op
  • Toimintakyvyn arviointi ja tukeminen, 13 op
  • Liikunta, ravitsemus ja mielen hyvinvointi, 13 op
  • Hyvinvointivalmennuksen käytännöt ja kehittäminen, 15 op
  • Luonto, luovuus ja hyvinvointi, 10 op

Tutustu opetussuunnitelmaan

Uusia osaajia tarvitaan

Opinnot tarjoavat oivallisia työkaluja asiakastyöhösi. Korkeakouludiplomin suoritettuasi voit toimia esimerkiksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntijana omassa yrityksessäsi. Koulutuskokonaisuudessa keskitytään myös oman hyvinvoinnin ja omien voimavarojen lisäämiseen mm. Green Care- ja Life Balance -ajattelua hyödyntäen.

Suorittamalla Hyvinvointivalmennuksen korkeakouludiplomin saat hakukelpoisuuden avoimen ammattikorkeakoulun väylän hakuun fysioterapeutin, toimintaterapeutin, sosionomin ja kuntoutuksen ohjaajan tutkinto-ohjelmiin.

Avoimen amk:n edut

Koulutus on osa JAMKin avoimen ammattikorkeakoulun tarjontaa. Tutustu avointa ammattikorkeakoulua koskeviin etuihin ja palveluihin.

Hinta

Koulutuksen hinta on 600 euroa. Ilmoittautuessasi maksat 150 euron ennakkomaksun. Loppumaksu laskutetaan kahdessa erässä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen alkaa 17.8.2018. Voit ilmoittautua oheisen linkin kautta:

Ilmoittautuminen opintoihin

Lisätietoja

Myllyharju-Puikkonen Anu

Myllyharju-Puikkonen Anu

Lehtori, Senior Lecturer
HYVI Kuntoutus- ja sosiaaliala, Rehabilitation and Social Studies
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358400329678
Paasu-Hynynen Sanna

Paasu-Hynynen Sanna

Tuntiopettaja, Lecturer
HYVI Kuntoutus- ja sosiaaliala, Rehabilitation and Social Studies
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405745780
Näytä lisää