Minna Kervinen | Hankintaosaajakouluttaja

Minna: Hankintatoimi on täynnä mahdollisuuksia

"Olen työskennellyt JAMKilla logistiikan lehtorina 2015 alkaen erilaisissa hankintakoulutuksissa. Työtaustani on hankinnan ja toimitusketjun hallinnan erilaisista operatiivisista-, kehitys- ja esimiestehtävistä. Hyppäsin koulumaailmaan jakaakseni innostustani hankintatoimesta ja sen kehittämismahdollisuuksista sekä kehittääkseni omaa osaamistani kouluttamisen näkökulmasta. Hankintatoimi on täynnä mahdollisuuksia sinulle ja yrityksille!"

Olen Minna Kervinen. Olen työskennellyt JAMKilla logistiikan lehtorina 2015 alkaen erilaisissa hankintakoulutuksissa. Työtaustani on hankinnan ja toimitusketjun hallinnan erilaisista operatiivisista-, kehitys- ja esimiestehtävistä. Hyppäsin koulumaailmaan ja hankintaosaajakoulutukseen jakaakseni innostustani hankintatoimesta ja sen kehittämismahdollisuuksista sekä kehittääkseni omaa osaamista kouluttamisen näkökulmasta. Hankintatoimi on täynnä mahdollisuuksia sinulle ja yrityksille!

Olen kahden virkeän ja aktiivisen pojan äiti ja vapaa-aika pyöriikin paljon perheen kanssa yhteisissä harrastuksissa – pyöräilyä, jalkapalloa, jääkiekkoa, leipomista. Omat kiinnostuksen kohteet löytyvät tanssin ja kuntoilun parista.

Hankintakoulutuksissa tuen ja ohjaan Sinua yhdessä muiden kouluttajien kanssa. Koulutamme, ohjaamme ja pyrimme luomaan ennen kaikkea ilmapiirin, jossa jokainen koulutukseen osallistuva pääsee jakamaan omia kokemuksiaan ja oppejaan avoimesti hankintatoimen saralla. Koulutus on monipuolista, ja haastaa Sinut ajattelemaan asioita liiketoiminnan ja oman kehittämisen kannalta.

Parasta on monipuolisuus – koulutukseen osallistuvilla ihmisillä on jokaisella oma, erilainen tausta ja kokemus, mikä on kontaktipäivien rikkaus! Vaikkakin koulutuksen suorittaminen vaatii panoksia oman arjen keskellä, antaa se paljon. Koulutuksen lopussa opiskelijoista huokuu tyytyväisyys ja onnistumisen tunne tehdystä työstä ja saaduista opeista. On ilo työskennellä kanssasi!

Takaisin