Marjo Turunen | Hankintaosaajakouluttaja

Marjo: Parasta on ihmisten kohtaaminen ja uudet oivallukset

Marjo Turunen hankintakouluttaja

"Kouluttajan roolissa ehdottomasti parasta on ihmisten kohtaaminen ja uusien oivallusten syntyminen yhdessä ryhmän kanssa. Tässä työssä pääsen konkreettisesti näkemään ja kokemaan, miten uuden oppiminen vie niin opiskelijoita kuin itseänikin ammatillisesti eteenpäin."

Nimeni on Marjo Turunen ja toimin JAMKilla hankinnan kouluttajana.

Olen luonteeltani utelias ja innokas oppimaan uutta heittäytymällä rohkeasti uusiin tilanteisiin. Uuden oppimisen jano ja itsensä jatkuva kehittäminen varmasti vaikuttivat siihen, että työskentelen nyt JAMKilla osana hankinnan kouluttajien tiimiä. Yhtenä uusimmistä jäsenistä puhkun intoa ja energiaa, jota toivon jakavani niin opiskelijoille kuin kollegoillekin. Olen aina ollut intohimoinen matkustelija ja inspiroidun valtavasti uusien ihmisten ja kulttuurien kohtaamisista. Voisi kai sanoa, että kansainvälisyys vie minua elämässä eteenpäin.

Kouluttajan roolissa ehdottomasti parasta on ihmisten kohtaaminen ja uusien oivallusten syntyminen yhdessä ryhmän kanssa. Tässä työssä pääsen konkreettisesti näkemään ja kokemaan, miten uuden oppiminen vie niin opiskelijoita kuin itseänikin ammatillisesti eteenpäin.

Työn ohella rentoudun mielelläni pitkillä metsälenkeillä koiran kanssa tai erilaisten urheiluharrastusten parissa. Liikunnan lisäksi nautin hetkistä herkullisen ruuan, perheen ja ystävien parissa. Pyrin myös aina pitämään yöpöydällä jonkin kevyen romaanin tietokirjallisuuden vastapainoksi.

Takaisin