Jutta Nihtilä | Hankintaosaajakouluttaja

Jutta: Hankintakokemusta yritysmaailmasta

Jutta Nihtilä hankintakouluttaja

"Minulla on pitkä kokemus hankintatehtävistä eri toimialoilla, sekä pääkaupunkiseudulla että Keski-Suomessa. Hankinnan ohella olen päässyt laatuinsinöörin toimenkuvassa uppoutumaan laatujohtamis-, ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmiin. Työ JAMKin hankintatiimissä antaa minulle mahdollisuuden jakaa yrityssektorilla saamaani tietämystä kouluttajan roolissa."

Nimeni on Jutta Nihtilä ja olen hankintatiimin jäsen. Oli mukavaa palata opintojen maailmaan yksityisellä yrityssektorilla työskentelyn jälkeen! Minulla on pitkä kokemus hankintatehtävistä eri toimialoilla, sekä pääkaupunkiseudulla että Keski-Suomessa.

Hankinnan ohella olen päässyt laatuinsinöörin toimenkuvassa uppoutumaan laatujohtamis-, ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmiin. Työ JAMK:n hankintatiimissä antaa minulle mahdollisuuden jakaa yrityssektorilla saamaani tietämystä kouluttajan roolissa.

Voimaa minulle tuo lasteni kanssa höntsäily ja heistä pursuava energisyys ja iloisuus. Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa. Retkeilemme luonnossa ja pelailemme Afrikan tähteä. Olen helposti innostuva persoona ja kokeilen mielelläni kaikkea uutta. Omat kiinnostukseni liittyvät oman kunnon ylläpitämiseen monipuolisella liikunnalla, uusia lajeja kokeillen. Nautin myös matkustelusta ja erityisesti tällä hetkellä kiinnostavat lähikohteet: seuraava reissuni suuntautunee Ruotsin saaristoon.

Odotan innolla mahdollisuutta syventää myös omaa osaamistani hankinnan mielenkiintoisessa maailmassa. Olen ilahtunut siitä, miten kiinnostus ja arvostus hankinta-alaan on kasvanut viime vuosina!

Takaisin