Rakentamisen logistiikkaosaaja -verkkokoulutuksessa opit johtamaan rakennusalan projekteja turvallisesti ja kustannustehokkaasti! Perehdyt logistiikkaan, hankintaan, tuotannonohjaukseen sekä työturvallisuuteen ja opit tekemään työmaaprojekteissa tarvittavia sopimuksia.

Kehitä rakentamisen logistiikkaosaamistasi

Rakentamisen logistiikkaosaaja -koulutuksessa opit ymmärtämään rakentamisen logistiikan merkityksen työmaan, projektien ja yrityksen toiminnan ja kilpailukyvyn kannalta. Koulutuksellamme kehität laajasti omaa rakentamisen logistiikkaosaamistasi.

Koulutuksen käytyäsi hahmotat kehitysmahdollisuuksia, joita osaavalla rakentamisen logistiikalla voidaan toteuttaa ja tukea niin omassa organisaatiossasi kuin koko verkostossa. Pystyt hoitamaan rakentamisen logistiikkatehtäviä menestyksekkäämmin ja opit kehittämään rakentamisen logistiikkaa osana organisaation liiketoimintaa.

Rakennusalan toimijoille uutta osaamista rakennustyömaan logistiikasta

Koulutus sopii erinomaisesti rakennusalan projekteissa sekä rakennustekniikan parissa työskenteleville henkilöille, joilla on halu laajentaa osaamistaan rakennustyömaan logistiikasta. Koulutuksesta saat uutta näkökulmaa esimerkiksi rakennusinsinöörikoulutukseen!

Koulutus on sinulle,

 • jonka työtehtäviin kuuluu (nyt tai tulevaisuudessa) rakentamisen logistiikan suunnittelu, johtaminen tai kehittäminen
 • jonka tavoitteena on suuntautua rakentamisen logistiikan tehtäviin
 • jolla on halua laajentaa osaamista rakentamisen logistiikasta
 • jonka työtehtäviin rakentamisen logistiikka vaikuttaa merkittävästi
 • joka toimit julkisella sektorilla tai
 • joka toimit yksityisellä sektorilla.

 

Ilmoittautumisaika on päättynyt

Ilmoittautumisaika rakentamisen logistiikkaosaaja -koulutukseen on päättynyt. Kiitos ilmoittautuneille!

 

Opintojen sisältö


Rakentamisen logistiikkaosaaja -koulutuksessa perehdyt logistiikan maailmaan. Tutustut alan käsitteisiin, opit tunnistamaan erilaisia työmaita sekä logistiikkaketjun toimintaperiaatteet.

Opiskelet tietomallin hyödyntämistä, kuten tietomallin laatuvaatimuksia, sisällön tarkastelua ja määrätietojen tarkastelua.

Hankinnan perusteista saat viimeisintä tietoa hankinnan roolista ja merkityksestä logistiikkaketjussa sekä työmaan toteutuksessa.

Projektinjohto -opintojaksolla keskityt rakennushankkeen osapuolten rooleihin, vastuisiin ja tehtäviin sekä sopimusjuridiikan tärkeimpiin sisältöihin.

Tuotannon ohjauksen opinnoista saat varmuutta rakennustyömaan ja -projektin johtamiseen. Opit ymmärtämään rakennustyömaan urakka- ja toteutusmuotoja.

Opiskelet myös työmaatekniikoita ja työturvallisuutta. Opit valitsemaan oikeat työmaatekniikat uudis- ja korjausrakentamiskohteeseen sekä paikalla- ja elementtirakentamiseen työturvallisuusmääräykset huomioiden.

Määrä- ja tarjouslaskentaopintojen avulla pystyt laskemaan kohteesta rakennustarvikemäärät ja hinnoittelun jälkeen tekemään kohteesta tarjouksen ja työaikataulun.

Opintojaksot

 • Logistiikan maailma, 5 op
 • Mallinnus, 2 op
 • Hankinnan perusteet, 5 op
 • Projektinjohto, 5 op
 • Tuotannon ohjaus, 5 op
 • Työmaatekniikat ja työturvallisuus,5 op
 • Määrä- ja tarjouslaskenta, aikataulu, 4 op

Lue lisää opintojaksoista

 

Aikataulut

Koulutus alkaa elokuussa 2021. Voit opiskella työn ohessa. Koulutus on kokonaan verkossa.

Lue lisää aikatauluista

 

Hinta

Avoimen ammattikorkeakoulun kokonaisuudet maksavat 10 € / opintopiste (op) eli 31 opintopisteen koulutuksesta maksat 310 €. Mikäli olet työtön työnhakija, lomautettu tai turvapaikan hakija, olet oikeutettu maksuttomaan koulutukseen.

Lue lisää opintomaksuista

 
Kiinnostuitko? Rakentamisen logistiikkaosaaja, 31 op, avoin AMK Ilmoittaudu
 

Ota yhteyttä

Putkonen Panu

Putkonen Panu

Lehtori, Senior Lecturer
Logistiikka, Logistics
Teknologia, School of Technology
+358403582319
Evästeasetukset voivat vaikuttaa lomakkeen toimintaan. Voit muuttaa asetuksia Evästeilmoitus-sivulla
 

Aiheeseen liittyvää

Tekniikan alan tunnus

Tekniikan ala avoimessa

Haluaisitko syventää tietojasi ja taitojasi tekniikan alalla? Avoiman AMK:n opinnot soveltuvat sinulle, joka aiot hakea insinööriopiskelijaksi tai haluat lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamista tai yleissivistystäsi. Monipuoliset laboratorio- ja oppimisympäristömme tekevät oppimisesta käytännönläheistä myös avoimen amk:n opintojen kautta.

Tekniikan ala

Opiskele AMK- tai YAMK-insinööriksi tai valitse muu itseäsi kiinnostava kokonaisuus tai vaikkapa vain yksi opintojakso avoimen amk:n tarjonnasta. Meiltä valmistuneet osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien.

Hankintaosaaja 1 ja 2

Haluatko oppia hoitamaan hankintatoimen tehtäviä menestyksekkäämmin? Osallistu Hankintaosaaja-koulutuksiimme ja opi kehittämään hankintoja osana organisaation liiketoimintaa. Suorita Hankintaosaaja 1 ja jatka halutessasi sen jälkeen Hankintaosaaja 2:een, josta saat korkeakouludiplomin.

Näytä lisää