Tarvitsetko työssäsi teknisen piirustuksen, eri kappalaiden, projektioiden ja leikkausten kuvaantamisen osaamista tai vaikkapa putkistosuunnittelua? Valitse kattavasta kokonaisuudestamme sinulle sopivimmat AutoCADin, 3D-mallinnuksen ja 3D-tulostuksen opintojaksot. Ja hei, kaikki opintojaksot voit suorittaa verkossa!

Hanki suunnittelutehtävissä tarvittavaa CAD-osaamista

AutoCAD, 3D-suunnittelu -ja mallinnus on kattava koulutuspaketti, josta voit valita sinulle sopivimmat opintojaksot. Voit edetä teknisestä piirtämisestä aina 3D-tulostukseen saakka tai päivittää osaamistasi esimerkiksi eri järjestelmiin liittyvillä opintojaksoilla.

Opintojaksot sopivat aloittelijoista pidemmälle edenneisiin sekä sinulle, joka tarvitset työssäsi uutta CAD-osaamista. Suosittelemme AutoCAD- ja 3D-osaamista AMK-insinööriopintoihin sekä insinöörin suunnittelutehtäviin tähtääville!

 

Hinta

Avoimen ammattikorkeakoulun opintojaksot maksavat 15 € / opintopiste (op) eli esimerkiksi 3 opintopisteen opintojaksosta maksat 45 €. Mikäli olet työtön työnhakija, lomautettu tai turvapaikan hakija, olet oikeutettu maksuttomaan koulutukseen.

Lue lisää opintomaksuista

 

Valitse tekniseen piirustukseen, mallinnukseen ja suunnitteluun liittyvät opintojaksot ja opiskele silloin, kun sinulle sopii

Voit aloittaa AutoCAD 2D -perusteista tai suorittaa vaativia muotoilun ja pintamallinnuksen tehtäviä aivan oman osaamistasosi mukaan. Jos tehtävät tuntuvat liian haasteellisilta, voit kerrata ohjelmia, sillä kaikki tehtävät ovat videoituja ja vapaasti katsottavissa myös opiskeluaikasi päätyttyä.

Kaikki opintojaksot toteutetaan non stop - periaatteella verkossa: voit opiskella omaan tahtiisi haluamallasi tavalla.

Opintojaksot ovat osa JAMKin avoimen ammattikorkeakoulun tarjontaa, joka on kaikille avointa koulutusta.

 

Opintojaksot

Valitse opintojaksoja seuraavista aiheista:

  • AutoCAD, 1 - 7 op (opintopistettä)
  • Inventor 3D-mallinnus, 1 - 13 op
  • 3D Modelling CATIA V6, 3 op
  • 3D-mallinnus perusteet Vertex, 1 op
  • 3D-tulostuksen opintojaksot, 5 - 10 op

Lue lisää opintojaksoista

 
Kiinnostuitko? Ilmoittaudu AutoCAD- ja 3D-koulutuksiin 3.8. alkaen Ilmoittaudu

Opiskelijatarina: Petri Koskisuo, avoin amk, tekniikan ala

"Sitä olen ihmetellyt, miten en ole aikaisemmin tullut tehneeksi enemmän opintoja. Ja sitä, kuinka innostunut olen!"

Lue lisää
 

Aikataulut

AutoCAD-, 3D-mallinnus - ja -tulostuskoulutukset toteutetaan täysin verkossa. Voit siis opiskella milloin ja mistä vain, kunhan sinulla on tietokone käytössäsi.

Lue lisää

Missä järjestyksessä opintojaksot kannattaa suorittaa?

Videolta näet, missä järjestyksessä sinun kannattaa AutoCAD- ja 3D-opintojaksoja suorittaa.

Voit katsoa videon myös täältä »
 

Ota yhteyttä

Henell Antti

Henell Antti

Lehtori, Senior Lecturer
Teollisuustekniikka, Industrial Engineering
Teknologia, School of Technology
+358504488319
Näytä lisää
Evästeasetukset voivat vaikuttaa lomakkeen toimintaan. Voit muuttaa asetuksia Evästeilmoitus-sivulla
 

Aiheeseen liittyvää

Tekniikan alan tunnus

Tekniikan ala avoimessa

Haluaisitko syventää tietojasi ja taitojasi tekniikan alalla? Avoiman AMK:n opinnot soveltuvat sinulle, joka aiot hakea insinööriopiskelijaksi tai haluat lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamista tai yleissivistystäsi. Monipuoliset laboratorio- ja oppimisympäristömme tekevät oppimisesta käytännönläheistä myös avoimen amk:n opintojen kautta.

Tekniikan ala

Opiskele AMK- tai YAMK-insinööriksi tai valitse muu itseäsi kiinnostava kokonaisuus tai vaikkapa vain yksi opintojakso avoimen amk:n tarjonnasta. Meiltä valmistuneet osaavat suunnitella, johtaa ja kehittää ympäristöään luovasti uusia ratkaisuja etsien.

Ryhmä opiskelijoita

AMK-opinnot lukiolaisille ja ammattiin opiskeleville

JAMK tarjoaa useita vaihtoehtoehtoja tehdä korkeakouluopintoja jo toisen asteen aikana. Toimimme sekä paikallisesti, alueellisesti että valtakunnallisesti. Tutustu mahdollisuuksiimme!

Näytä lisää