Onko sinulla ohjelmointiosaamista ja kiinnostusta oppia hyödyntämään data-analytiikkaa ja tekoälyä? Syvenny AI:n ja data-analytiikan kiehtovaan maailmaan avoimen AMK:n opintokokonaisuudella.

Data-analytiikkaa ja tekoälyä ohjelmoinnin perusteet hallitseville

Kiinnostaako tekoäly (AI) ja data-analytiikka? Tämän koulutuksen käytyäsi tunnet tekoälyn ja data-analytiikan terminologian, yleisimmät algoritmit ja osaat soveltaa niitä käytännössä. Jos sinulla on jo Python-ohjelmointikielen osaamista, ilmoittaudu mukaan.

Koulutus on avoimen ammattikorkeakoulun 30 opintopisteen napakka kokonaisuus, joka on osallistujille maksuton. Se on saanut opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän avustuksen osaajapula-aloille.

 

Ilmoittaudu 16.11. - 13.12.2020

Ilmoittaudu data-analytiikan ja tekoälyn 30 opintopisteen kokonaisuuteen 16.11.2020 - 13.12.2020 ja aloita tammikuussa 2021.

Ilmoittaudu tästä

 

Teoriasta käytännön harjoituksiin

Data-analytiikka ja tekoäly -koulutuksessa opiskelet mm. ohjelmoinnin perusteita, datan esikäsittelyä ja analysointia, koneoppimista sekä tekoälyä.

Opinnot sisältävät teknologioiden teorian lisäksi paljon käytännössä tehtäviä harjoituksia, joissa sovelletaan data-analytiikkaa, koneoppimista ja syväoppimista.

Opinnot toteutetaan käyttäen avoimen lähdekoodin ratkaisuja.

Opintojaksot, 30 op

  • Ohjelmoinnin perusteet, 5 op
  • Datan esikäsittely, 3op
  • Datan analysointi, 4op
  • Kone-oppiminen, 5op
  • Syväoppiminen, 5op
  • Projektityö: Tekoäly, 4op
  • Projektityö: Data-analytiikka, 4op

Lue lisää opintojaksoista

 

Aikataulut

Koulutus toteutetaan täysin verkossa, mikä mahdollistaa opiskelun milloin ja mistä vain.

Lue lisää

Voit jatkaa myöhemmin AMK-tutkintoon

Data-analytiikka ja tekoäly -kokonaisuuden opintojaksot (30 op) ovat osa tieto- ja viestintätekniikan insinööri (AMK) -tutkintoa. Mikäli haluaisit jatkaa insinöörin AMK-tutkintoon, suorita ensin avoimen polusta puuttuvat 25 opintopistettä ja hae myöhemmin tutkinto-opiskelijaksi.

 

Lue lisää

Tutustu data-analytiikan ja tekoälyn projekteihin

Sovellamme tekoälyn ja data-analytiikan avoimeen lähdekoodiin perustuvia tuotteita todellisiin yrityselämän haasteisiin ja ongelmiin tai muihin mielenkiintoisiin tapauksiin.

Tutustu projekteihin

Miten ilmoittautuminen meni vuonna 2019?

Voit katsoa videon myös täältä »
 

Ota yhteyttä

Rantonen Mika

Rantonen Mika

Lehtori, Senior Lecturer
IT, Institute of Information Technology
Teknologia, School of Technology
+358407167269
Evästeasetukset voivat vaikuttaa lomakkeen toimintaan. Voit muuttaa asetuksia Evästeilmoitus-sivulla
 

Aiheeseen liittyvää

Artificial Intelligence and Data-analytics, insinööri (YAMK)

Kiinnostaako tekoälyn ja data-analytiikan hyödyntäminen ja soveltaminen käytännössä? Koulutuksessa opit valitsemaan ja käyttämään oikeita menetelmiä oikeassa ympäristössä oikeaan dataan. Pystyt suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan tekoälyä ja data-analytiikkaa hyödyntäviä projekteja. Jos olet insinööri (AMK) ja sinulla on jo ohjelmointiosaamista, hae!

Rakentamisen logistiikkaosaaja, 31 op

Rakentamisen logistiikkaosaaja -koulutuksessa opit, miten rakennustyömaiden logistiikkaketjut toimivat ja miten niitä hallitaan turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Laajenna osaamistasi rakennusalan logistiikkaan!

Näytä lisää