Onko sinulla ohjelmointiosaamista ja kiinnostusta oppia hyödyntämään data-analytiikkaa ja tekoälyä? Syvenny AI:n ja data-analytiikan kiehtovaan maailmaan avoimen AMK:n opintokokonaisuudella.

Data-analytiikkaa ja tekoälyä ohjelmoinnin perusteet hallitseville

Kiinnostaako tekoäly (AI) ja data-analytiikka? Tämän koulutuksen käytyäsi tunnet tekoälyn ja data-analytiikan terminologian, yleisimmät algoritmit ja osaat soveltaa niitä käytännössä. Jos sinulla on jo Python-ohjelmointikielen osaamista, ilmoittaudu mukaan.

Koulutus on avoimen ammattikorkeakoulun 30 opintopisteen napakka kokonaisuus.

 

Teoriasta käytännön harjoituksiin

Data-analytiikka ja tekoäly -koulutuksessa opiskelet mm. ohjelmoinnin perusteita, datan esikäsittelyä ja analysointia, koneoppimista sekä tekoälyä.

Opinnot sisältävät teknologioiden teorian lisäksi paljon käytännössä tehtäviä harjoituksia, joissa sovelletaan data-analytiikkaa, koneoppimista ja syväoppimista.

Opinnot toteutetaan käyttäen avoimen lähdekoodin ratkaisuja.

Opintojaksot, 30 op

  • Ohjelmoinnin perusteet, 5 op
  • Datan esikäsittely, 3op
  • Datan analysointi, 4op
  • Kone-oppiminen, 5op
  • Syväoppiminen, 5op
  • Projektityö: Tekoäly, 4op
  • Projektityö: Data-analytiikka, 4op

Lue lisää opintojaksoista

 

Aikataulut

Koulutus toteutetaan täysin verkossa, mikä mahdollistaa opiskelun milloin ja mistä vain.

Lue lisää

 

Hinta

Avoimen ammattikorkeakoulun opintokokonaisuudet maksavat 10 € / opintopiste. 30 opintopisteen opintokokonaisuudesta maksat 300 €. Mikäli olet työtön työnhakija, lomautettu tai turvapaikan hakija, olet oikeutettu maksuttomaan koulutukseen.

Lue lisää opintomaksuista

Voit jatkaa myöhemmin AMK-tutkintoon

Data-analytiikka ja tekoäly -kokonaisuuden opintojaksot (30 op) ovat osa tieto- ja viestintätekniikan insinööri (AMK) -tutkintoa. Mikäli haluaisit jatkaa insinöörin AMK-tutkintoon, suorita ensin avoimen polusta puuttuvat 25 opintopistettä ja hae myöhemmin tutkinto-opiskelijaksi.

 

Lue lisää

Tutustu data-analytiikan ja tekoälyn projekteihin

Sovellamme tekoälyn ja data-analytiikan avoimeen lähdekoodiin perustuvia tuotteita todellisiin yrityselämän haasteisiin ja ongelmiin tai muihin mielenkiintoisiin tapauksiin.

Tutustu projekteihin

Miten ilmoittautuminen meni vuonna 2019?

Voit katsoa videon myös täältä »
 

Ota yhteyttä

Rantonen Mika

Rantonen Mika

Lehtori, Senior Lecturer
IT, Institute of Information Technology
Teknologia, School of Technology
+358407167269
Evästeasetukset voivat vaikuttaa lomakkeen toimintaan. Voit muuttaa asetuksia Evästeilmoitus-sivulla
 

Aiheeseen liittyvää

Artificial Intelligence and Data-analytics, insinööri (YAMK)

Kiinnostaako tekoälyn ja data-analytiikan hyödyntäminen ja soveltaminen käytännössä? Koulutuksessa opit valitsemaan ja käyttämään oikeita menetelmiä oikeassa ympäristössä oikeaan dataan. Pystyt suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan tekoälyä ja data-analytiikkaa hyödyntäviä projekteja. Jos olet insinööri (AMK) ja sinulla on jo ohjelmointiosaamista, hae!

Tarinat

Englanninkielisestä tutkinnosta hyötyä monikansallisessa teknonologiakentässä

Englanninkielinen koulutusohjelma antaa laajat taidot työskennellä nykymaailman monikansallisessa teknologiakentässä. Ohjelmistoala on perusteiltaan kansainvälistä, ja nykyinen etätyöskentelytrendi nopeuttaa tätä kehitystä.

Näytä lisää