Video: Katja Hämäläinen | Ammatillinen opettajankoulutus

Opettajan töitä ja opintoja

"Pedagogisten AmO-opintojen jälkeen olen erittäin paljon vahvemmilla ohjaavan otteen kanssa. Pedagogiset taidot, yksilön ja ryhmän ohjauksen taidot ovat vahvistuneet. Lisäksi koen, että koulutuksen muutoksessa olen etuajassa, ohjaavan opettajan rooli on siinä merkityksellinen."

Videolla oman opiskelutarinansa kertoo Katja Hämäläinen, jolla on takanaan vilkas vuosi määräaikaisena kuntoutusalan opettajana sekä samanaikaisesti ammatillisen opettajankoulutuksen opiskelijana. Vaikka uuden työn ja opintojen yhdistäminen tuntui alkuun hurjalta ajatukselta, toteaa Katja yhtälön olleen lopulta loistava: opintojen ja työn tarjoama synergia on todella vienyt eteenpäin. Katja sai opinnot valmiiksi suunnitelmansa mukaan vuodessa ja töillekin on luvassa jatkoa. Syksyllä Katja saa luotsattavakseen myös sosionomiopiskelijoita.

Videolla lisää Katjan ajatuksia AmO-opinnoista ja aikuisena opiskelusta yleensä.

Kiinnostuitko? Jätä meille sähköpostiosoitteesi ja pidämme sinut ajan tasalla opettajankoulutuksen hakemiseen liittyvissä asioissa. Jätä yhteystietosi!

Kiinnostuitko opinnoista?

Ammatilliseen opettajankoulutukseemme voit hakea opiskelemaan vuosittain tammikuussa. 60 opintopisteen laajuinen koulutus antaa pätevyyden opettaa omaa alaasi. Suuri osa aikuisista opiskelijoistamme työskentelee opintojensa ohessa.

Lue lisää opettajaopinnoista!

Takaisin