jamk.fi
toggle mainmenu toggle search

JAMKin ammatillisessa opettajakorkeakoulussa voit opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi. Tai valita lyhyemmän päivityksen ja syventää osaamistasi täydennyskoulutuksissa. Kehitämme myös kokonaisten työyhteisöjen toimintaa niin pedagogiikan perusasioiden kuin innovatiivisten koulutusratkaisuidenkin osalta. Yhdessä saamme aikaan osaamista ja asennetta, jotka kantavat myös tulevaisuudessa.

Päätoimipaikkamme on Jyväskylässä, mutta koulutamme eri puolilla Suomea ja verkossa. Näin aikuisten opiskelijoidemme on helpompi opiskella työnkin ohessa ja pääsemme käsiksi alueellisiin tarpeisiin. Toimimme aktiivisesti myös eri puolilla maailmaa ja teemme kehitystyötä siellä, missä osaamiselle on todellinen tarve. Viime aikoina olemme toteuttaneet kehittämisprojekteja esimerkiksi Argentiinassa, Kosovossa, Kazakstanissa, Nepalissa ja Etiopiassa.

 

Koulutukset

Meillä voit opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi eri puolilla Suomea. Aikuisen elämään sopivat opinnot suoritat noin 1–2 vuodessa.

 

Ajankohtaista

Hae
2. - 23.1.2020

Haluatko opetusalan ammattilaiseksi? Hae tammikuussa JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun aikuiskoulutuksiin ja opiskele:

> ammatilliseksi opettajaksi
> opinto-ohjaajaksi 
tai
> ammatilliseksi erityisopettajaksi
.

 

Opekorkea somessa

#JAMK is welcoming TECIP project's visitors from Ethiopia to Jyväskylä today. For more information: @MaijaHirvonen #TECIP #HEIICI #aokktki https://t.co/R0IeiA9xFN
Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMKJokainen ala tarvitsee näkijänsä, tekijänsä ja kehittäjänsä | Opekorkeassa tapahtuublogit.jamk.fi18.11.2019 AOKK TKI Leave a comment Jokainen ala tarvitsee näkijänsä, tekijänsä ja kehittäjänsä Ammatillisen opettajan työtä tekniikan aloilla voi hyvästä syystä kuvata tulevaisuuteen tähtääväksi ja sitä ennakoivaksi. Työelämän ja ammattien murroksissa ihmisen työn tekemisen ta...
– Ajattelen, että kouluttajina olemme työelämän palveluksessa, tuottamassa teollisuudelle uusia osaajia sekä nykytarpeeseen että tulevaisuutta ajatellen. Opettajan työ vaatii jatkuvaa oman alan seuraamista ja oman osaamisen kehittämistä, mikä tekee työstä paitsi haastavaa, myös mielekästä, kertoo JAMKin yliopettaja Olli Väänänen. Opetus- ja ohjausalalle voit pätevöityä JAMKin ammatillisessa opettajakorkeakoulussa. Hae 2.-23.1.2020!
Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMK
Tämän parin vuoden takaisen Maamme-laulun myötä Opekorkean väki toivottaa sinulle Hyvää Itsenäisyyspäivää! (osallistuimme tuolloin #kokosuomiviittoo -kampanjaan)
Instagram-kuva käyttäjältä opekorkea
Tämän parin vuoden takaisen Maamme-laulun myötä Opekorkean väki toivottaa sinulle Hyvää Itsenäisyyspäivää! (osallistuimme tuolloin #kokosuomiviittoo -kampanjaan)
Facebook post by Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMK
Opekorkeassa on syksyn mittaan panostettu video-osaamiseen yhdessä oppimalla. Haltuun on otettu rohkeasti niin suunnittelua, kuvaamista, editointia kuin julkaisemistakin. Työssä tarvitaan monenlaisia taitoja! @ Ammatillinen opettajakorkeakoulu, JAMK
Instagram-kuva käyttäjältä opekorkea
Opekorkeassa on syksyn mittaan panostettu video-osaamiseen yhdessä oppimalla. Haltuun on otettu rohkeasti niin suunnittelua, kuvaamista, editointia kuin julkaisemistakin. Työssä tarvitaan monenlaisia taitoja!
Näytä lisää

Poimintoja

Toimitamme useita verkkolehtiä sekä hankeblogia, joissa tekstejään julkaisevat niin henkilökunta, opiskelijat kuin muutkin asiantuntijat.

Pro-VET at the West Balkans Cluster Meeting in Albania
29.11.2019 9:14

Pro-VET at the West Balkans Cluster Meeting in Albania

In cooperation with our project’s Executive Agency, the EACEA, Albania’s National Erasmus+ Office (NEO) arranged the first ever West Balkans Cluster meeting in ...
Millaisia käsityksiä Ohjaamojen työntekijöillä on uraohjauksesta?
29.11.2019 7:53

Millaisia käsityksiä Ohjaamojen työntekijöillä on uraohjauksesta?

Uraohjaukseen (career guidance, career counselling) kohdistuu runsaasti yhteiskunnallisia, koulutus- ja työllisyyspoliittisia sekä yksilön tarpeista juontuvia o...
Jokainen ala tarvitsee näkijänsä, tekijänsä ja kehittäjänsä
18.11.2019 8:32

Jokainen ala tarvitsee näkijänsä, tekijänsä ja kehittäjänsä

Ammatillisen opettajan työtä tekniikan aloilla voi hyvästä syystä kuvata tulevaisuuteen tähtääväksi ja sitä ennakoivaksi. Työelämän ja ammattien murroksissa ihm...
Näytä lisää
 

Ota yhteyttä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Piippukatu 11
40100 Jyväskylä

Puhelinvaihde 020 743 8100 

www.facebook.com/opettajakorkeakoulu

Yhteystiedot-sivulta löydät esimerkiksi kampusten kartat ja koko JAMKin yhteystiedot.


Kysyttävää hausta tai opiskelusta?

Opiskelijapalvelumme tavoitat opiskelijapalvelut.aokk(at)jamk.fi
Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@jamk.fi

Opintojen ohjaaja Katariina Jouhiaho, puh. 040 7525 358
Opintoasiainkoordinaattori Marika Salminen, puh. 040 3515 261
Opintoasiainkoordinaattori Henriikka Lahtinen, puh. 040 7720 598

Henkilöstö

JAMKin henkilöhausta löydät henkilöstömme yhteystiedot. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@jamk.fi.