uutinen 19.12.2023

Petri Lakka valittiin Jamkin teknologiayksikön johtajaksi

Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallitus valitsi kokouksessaan 18.12.2023 Jamkin teknologiayksikön johtajaksi tekniikan lisensiaatti Petri Lakan.

Mies hymyilee kameralle

Lakka toimii tällä hetkellä johtajana Valmet Technologies Oy:ssä. Hän on aiemmin työskennellyt teknologiateollisuudessa johtajana muun muassa Raute Oyj:ssä, Ramboll Finland Oy:ssä ja Metso Paper Oy:ssä. Tehtävä kiinnosti laajasti ja sitä haki yhteensä 78 henkilöä. 

”Odotan innolla, että pääsen liittymään Jyväskylän ammattikorkeakoulun huipputiimiin ja kehittämään luovan, uuden sukupolven ammattikorkeakoulua. Haluan tuoda oman panokseni jatkaa teknologiayksikön kehitystä oppimisen, osaamisen ja kilpailukyvyn osa-alueilla”, iloitsee Petri Lakka.

”Jamkin arvot – vastuu, luottamus ja luovuus – heijastavat vahvasti myös omia arvojani työssäni. Haluan tukea ja edistää niiden toteutumista”, toteaa Lakka.

Teknologiayksikössä työskentelee 230 henkilöä ja 3 000 insinööri- ja agrologiopiskelijaa. Yksikkö on vahvasti kansainvälinen ja tarjolla on seitsemän englanninkielistä tutkinto-ohjelmaa. Teknologiayksikkö jakaantuu Biotalousinstituuttiin, IT-instituuttiin ja Uudistuvan teollisuuden instituuttiin sekä teknologian kehittämispalveluihin.

Lisätietoja

Vesa Saarikoski

Rehtori, Rector
Konsernin hallinto, Administration
Korkeakoulupalvelut, University Services
+358504471003