uutinen 12.1.2022

Potilas tai läheinen: Kerro kokemuksiasi palliatiivisesta hoidosta

Onko sinulla ystävä tai läheinen, joka sairastaa tai on sairastanut parantumatonta ja henkeä uhkaavaa sairautta? Onko sinulla kokemusta läheisen roolista palliatiivisesta hoidosta? Onko sinulla kokemuksia ja ajatuksia, joita voisit jakaa?

Kutsumme Sinut, jolla on kokemusta palliatiivisesta hoidosta potilaana, asiakkaana tai läheisenä, kirjoittamaan vapaamuotoisesti omista kokemuksistasi ja niihin liittyvistä ajatuksista ja tunteista. 

Voit kirjoittaa kokemuksistasi nimettömänä suoraan sähköiselle lomakkeelle tästä linkistä:

https://link.webropolsurveys.com/S/701357E9B969DC4D

Kokemuksia on myös mahdollista lähettää osoitteeseen tarmu@jamk.fi tai JAMK, Hyvinvointi TarMu-projekti, Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä. Voit myös halutessasi kertoa kokemuksiasi äänitallenteella sähköpostin liitteenä. 

Luottamuksellisuus

Saatua aineistoa käsittelevät ainoastaan projektin asiantuntijat. He poistavat siitä lähettäjän mahdolliset tunnistetiedot ja sellaiset mahdolliset viitteet, joista kirjoittajan, muun mainitun henkilön tai organisaation voisi tunnistaa. Yksittäisistä tarinoista kootaan yleisempiä teemoja, joita työstetään yhdessä palliatiivista hoitotyötä tekevien ammattilaisten kanssa työhyvinvoinnin kehittämiseksi.

Ole hyvä ja kirjoita kokemuksistasi 31.11.2021 mennessä. 

Kirjoituskutsu ladattavissa tämän linkin takaa!