uutinen 18.11.2021

Virtuaalinen Hakijan päivä @JAMK houkutti yli 700 osallistujaa tutustumaan Jyväskylän ammattikorkeakouluun

Hakijan päivä @JAMK kutsui jälleen virtuaalisesti toisen asteen opiskelijat ja opinto-ohjaajat tutustumaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun opintoihin ja muihin mahdollisuuksiin.

Virtuaalinen Hakijan päivä @JAMK houkutti yli 700 osallistujaa tutustumaan Jyväskylän ammattikorkeakouluun.jpeg

Virtuaalinen Hakijan päivä @JAMK esitteli Jyväskylän ammattikorkeakoulun tutkintokoulutusta, eri aloja ja muita mahdollisuuksia perjantaina 12.11.2021. Tapahtuma keräsi yhteensä 719 osallistujaa ympäri Suomen. Täysin verkossa toteutettu tapahtuma mahdollisti jälleen osallistumisen muualtakin kuin vain Keski-Suomen kuntien oppilaitoksista, joista tapahtumaan on perinteisesti osallistuttu.

– Osallistujia oli lähes yhtä paljon kuin viime vuonna, mikä osaltaan voi kieliä siitä, että kokonaan tai osittain virtuaalisille tapahtumille saattaa olla paikkariippumattomuutensa vuoksi tilausta myös koronan jälkeen, arvelee JAMKin markkinointipäällikkö Heli Toivola.

Tapahtumassa toisen asteen opiskelijat ja opinto-ohjaajat pääsivät tutustumaan JAMKin opintoihin ja siihen, millaista opiskelu ammattikorkeakoulussa on. Tapahtumassa pääsi jututtamaan niin koulutuksesta vastaavia kuin opiskelijoitakin, sekä tietenkin kuulemaan JAMKista valmistuneilta alumneilta, millaista on työelämä valmistumisen jälkeen.

Virtuaalilähetyksen vauhdikkain osio toteutettiin suorana kamera kiertää -tyyppisenä ohjelmana, jonka aikana tapahtuman juontaja Johannes Malkamäki kiersi JAMKin kampuksilla, Digi & Game Centerillä sekä Musiikkikampuksella. Pääsipä Johannes etäyhteyden avulla myös Saarijärven Tarvaalaan saakka – suoraan kosteikon äärelle.

– Kampuskierroksesta saimme kosolti positiivista palautetta. Vauhdikas ohjelmaosio tasapainotti varmasti tapahtumaa, jossa pääideana kuitenkin ovat JAMKin tutkintokoulutuksen alakohtaiset esittelyt, tuumaa tapahtuman tuottaja Katja Pihkasalo Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

Hakijan päivä @JAMK järjestettiin samaan aikaan Jyväskylän yliopiston Hakijan päivä -tapahtuman kanssa. Perinteisesti tapahtumat on järjestetty oppilaitosten kampuksilla, mutta koronan vuoksi JAMKin tapahtuma on järjestetty virtuaalisesti nyt kahdesti.

Lisätietoja:
Katja Pihkasalo, tuottaja
etunimi.sukunimi@jamk.fi
p. 050 597 2411
Jyväskylän ammattikorkeakoulu