uutinen 12.5.2020

Pääkampuksen kirjaston omatoimikirjasto avautuu 14.5.2020

Kirjaston henkilökunta palvelee toistaiseksi vain verkossa.

Omatoimikirjasto

Pääkampuksen kirjasto on omatoimikäytössä 14.5.2020 alkaen. Seuraa kirjaston aukiolotiedotusta. Muut kirjaston toimipisteet on suljettu. Sisäänkäynti rakennukseen on pääovesta D1. Seuraa JAMKin ohjeistusta.

Asioithan täysin oireettomana ja vain välttämättömissä tilanteissa. Työskentely ja oleskelu kirjaston tiloissa on kielletty, tietokoneet ja monitoimilaitteet eivät ole käytössä. Pidä huoli turvaväleistä.

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa ensisijaisesti sähköpostitse. Palvelemme myös puhelimessa ja chatissa arkisin klo 10-15. Viivästyksiin kannattaa varautua.

Myöhästymismaksut

Emme peri myöhästymismaksuja 16.3–9.9.2020 Voit uusia lainasi kirjautumalla JANETiin.

Lainaus, palautukset ja uusimiset

Kirjat lainataan ja palautetaan Pääkampuksen kirjaston automaateilla. Automaateilla on desinfiointiaineista, ole hyvä ja käytä niitä. Jos et halua tulla sisään rakennukseen, voit käyttää Pääkampuksen kirjaston edessä olevaa ulkopalautuslaatikkoa (F-ovi). Laatikko tyhjennetään arkisin. Uusintakertoja on poikkeusaikaan 15 (muulloin 10), ellei aineistoon ole varauksia.

Varaukset

Siirrämme kaikki varatut kirjat Pääkampuksen kirjaston varaushyllyyn, josta ne voi poimia ja lainata omatoimisesti. (Varauksia ei voi noutaa asiakaspalvelusta.) Pyynnöstä kirjoja pyritään toimittamaan Lutakon kampuskirjastosta ja Musiikkikampuksen kirjastosta Pääkampuksen kirjastoon. Tarvaalan kampuskirjastosta aineistoa ei kuljeteta Pääkampukselle. Kuljetuksia ei tapahdu joka päivä, joten viivästyksiin kannattaa varautua. Tarvittaessa peru varaukset kirjautumalla Janetiin.

Sähköiset aineistot

Kirjaston laaja sähköinen kokoelma toimii normaalisti JANETIn kautta.

Tiedonhaun ohjaus

Tiedonhaun ohjaus ainoastaan verkossa. 

Lisätiedot
Jyväskylän ammattikorkeakoulun kirjasto
kirjasto(a)jamk.fi
PL 207
40101 Jyväskylä
puh. +358 40 552 6541