uutinen 12.8.2020

Kirjaston asiakas, lue ohjeet Janetiin kirjautumisesta ja jatka käyttöä sujuvasti

JAMK opiskelijat ja henkilökunta
JAMKin opiskelijat ja henkilökunta kirjautuvat jatkossakin Janetiin HAKA-tunnuksilla. Järjestelmänvaihdon vuoksi kirjastokortti pitää lisätä tiliin uudelleen. Vasta liittämisen jälkeen voit taas tehdä varauksia ja uusia omat lainasi.

Kirjastokortin liittäminen
• Kun olet kirjautunut HAKA-tunnuksilla, valitse Oma tili > Kirjastokortit.
• Kirjoita sähköposti-kohtaan sähköpostiosoitteesi.  Sähköpostiosoitteen täytyy olla täsmälleen sama kuin mikä löytyy kirjaston tietokannasta. Valitse tallenna.
• Mene sähköpostiisi samalla laitteella ja samalla selaimella kuin tilasit linkin. Klikkaa linkkiä. Kirjastokorttisi on nyt liitetty Janet-tilillesi.

Ongelmia?
Jos Janetiin kirjauduttuasi tulee ilmoitus, ettei kirjastojärjestelmä ole käytössä, tai jos näet Janetissa lainasi, mutta et pysty uusimaan niitä, tai jos lainatiedot eivät ole ajan tasalla tai et pysty tekemään varauksia, toimi näin:

Kirjaudu Janetiin Haka-kirjautumisella. Mene Omat tiedot -kohtaan ja selaa alareunaan osoitetietojen alle. Klikkaa punaista painiketta  "Poista oma tili". Klikkauksen jälkeen sinut kirjataan automaattisesti ulos Janetista. Tilin poistaminen ei poista lainojasi tai asiakastietojasi kirjastosta vaan ainoastaan linkki vanhaan kirjastojärjestelmään poistuu.

Kirjaudu uudelleen ja liitä kirjastokorttisi uudestaan aikaisemmin mainittujen ohjeiden mukaisesti. Nyt tietojesi pitäisi olla kunnossa Janetissa. Jos ei ole, kokeile toista laitetta tai selainta.

Muut asiakkaat
Kirjaudu käyttäen JAMKin kirjaston asiakastietoihin tallennettua sähköpostiosoitetta. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen kertakäyttöisen linkin, jonka avulla pääset tekemään varauksia ja uusimaan lainojasi.

PIN-koodia ei toistaiseksi tarvita
Vanha PIN-koodi ei enää toimi. Omatoimikirjasto ja automaatit toimivat toistaiseksi ilman PIN-koodia.

Lisätietoja
JAMK kirjasto, kirjasto(a)jamk.fi, 040 552 6541