uutinen 21.9.2020

JAMKin liiketoimintayksikön johtajaksi Minna-Maaria Hiekkataipale

​Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketoimintayksikön johtajaksi on valittu Minna-Maaria Hiekkataipale. Valinta tehtiin JAMKin hallituksen kokouksessa 21.9.2020.

Hiekkataipale on toiminut JAMKissa koulutuspäällikkönä matkailu- ja palvelualalla sekä JAMKin matkailun vahvuusalan vetäjänä vuodesta 2011 alkaen. Sitä ennen Hiekkataipale on pitkään toiminut esimies- ja asiantuntijatehtävissä eri korkeakouluorganisaatioissa. Koulutukseltaan Hiekkataipale on kauppatieteiden tohtori (KTT) ja hallintotieteiden maisteri (HTM).

Hiekkataipale aloittaa työssään liiketoimintayksikön johtajana välittömästi. Hän on toiminut väliaikaisena liiketoimintayksikön johtajana 11.5.2020 alkaen.

– Olen valtavan onnellinen ja ylpeä siitä, että saan jatkaa tätä työtä liiketoimintayksikön johtajana. Liiketoimintayksikkö on olennainen ja kansainvälinen osa JAMK-perhettä ja aion tehdä töitä sen eteen, että yksikön henkilöstön kaikki ammattitaito ja osaaminen saadaan käyttöön Keski-Suomen hyväksi, Hiekkataipale kertoo tuoreeltaan valinnan jälkeen.

JAMKin liiketoimintayksikössä koulutetaan tradenomeja (AMK & YAMK) ja restonomeja (AMK & YAMK) sekä suomeksi että englanniksi. Liiketoimintayksikkö tarjoaa myös kilpailukykyä parantavia ratkaisuja sekä pk-yrityksille että julkiselle sektorille. Yksikön tutkimus- ja kehittämistyö painottuu mm. digitaaliseen liiketoimintaan, uudistavaan ja vastuulliseen johtamiseen sekä vastuullisen matkailun kehittämiseen.

Lisätietoja:
Minna-Maaria Hiekkataipale, yksikönjohtaja
etunimi.sukunimi@jamk.fi
p. 0400 698 174
Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö

Jussi Halttunen, rehtori
etunimi.sukunimi@jamk.fi
p. 0400 644 913
Jyväskylän ammattikorkeakoulu