uutinen 29.11.2019

Jyväskylä yhteisosastolla Studia-messuilla

Jyväskylän oppilaitokset ja Jyväskylän kaupunki yhdistävät näkyvyytensä yhteisellä osastolla Studia-messuilla 3.-4. joulukuuta Helsingin Messukeskuksessa.

Jyväskylä-osastolla ovat mukana Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia ja Jyväskylän Urheiluakatemia sekä Jyväskylän kaupunki. Yhdessä nämä muodostavat EduFutura Jyväskylä -yhteisön, joka mahdollistaa opiskelijalle joustavan opintopolun ja ristiinopiskelua eri oppilaitoksissa.

Jyväskylä on #paraspaikkaopiskella ja #paraspaikkatreenata

Yhteisosastolla esitellään maamme kärkeä olevia oppilaitoksia ja niiden monipuolista koulutustarjontaa. Jyväskylä on koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen huippukaupunki. Jyväskylässä on yli 42 000 opiskelijaa, eli kaupungissa joka kolmas vastaantulija on opiskelija. Jyväskylässä lyhyet välimatkat taittuvat kätevästi vaikka fillarilla, ja opiskelijoille on tarjolla paljon opiskelija-asuntoja oppilaitosten läheisyydessä.

Liikuntapääkaupunki Jyväskylässä urheilijalla on parhaat puitteet opiskeluun ja urheiluun. EduFutura Sport Path yhdistää opiskelun, urheiluharjoittelun ja arjen sujuvuuden, jotta opiskelija voi menestyä niin opiskelussa kuin ammattimaisessa urheilussa.

Osastolla todetaankin, että Jyväskylä on #paraspaikkaopiskella ja #paraspaikkatreenata. Oppilaitosten asiantuntijoiden lisäksi osastolla on opiskelijoita kertomassa kokemuksiaan opiskelusta Jyväskylässä. Isolla screenillä pyörii Jyväskylää ja oppilaitoksia esittävä video ja Urheiluakatemian Harjun portaat -simulaattorissa voi testata hyppyvoimansa. Screenin video on katsottavissa myös Jyväskylän kaupungin YouTube-kanavalla: https://youtu.be/zazhbk4oMLU

Studia-messut ovat Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma. Studiassa on yli 150 näytteilleasettajaa ja tapahtumaan odotetaan yli 13 000 kävijää.

Lisätietoja:

Jyväskylän ammattikorkeakoulu: markkinointipäällikkö Heli Toivola, 040 580 1659, etunimi.sukunimi@jamk.fi
Jyväskylän yliopisto: markkinointivastaava Katri Lehtovaara, puh. 040 805 3097, etunimi.sukunimi@jyu.fi
Jyväskylän kaupunki: viestintäjohtaja Helinä Mäenpää, 050 548 7422, etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia: yhteyspäällikkö Jenni Hyvärinen, 040 341 5299, etunimi.sukunimi@gradia.fi
Jyväskylän Urheiluakatemia: Palvelu- ja viestintäkoordinaattori Heli Nieminen, 050 300 5762 etunimi.sukunimi@kihu.fi
EduFutura Jyväskylä: viestintäasiantuntija Tiina Riuttanen, 040 341 5853, viestinta(a)edufutura.fi
www.jyvaskyla.fi/opiskelijakaupunki