Tapahtuma

4.4.

Mission Positive Handprint -hankkeen aloitustapahtuma

Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Laurea-ammattikorkeakoulun, ja Savonia-ammattikorkeakoulun yhteinen Mission Positive Handprint -hanke tukee ravintoloiden muutoskyvykkyyttä ja kehittää ravintoloiden vastuullisuutta. Missiona on kääntää ravitsemisalan yritysten negatiivinen hiilijalanjälki positiiviseksi kädenjäljeksi, eli pienentää päästöjä ja saada aikaan positiivisia vaikutuksia sekä yritykselle itselleen että sen asiakkaille ja ympäristölle. 

Hanke verkottaa ravitsemisalan toimijoita sekä luo mahdollisuuksia keskustelulle, ideoiden vaihdolle ja innovaatioille tapahtumien, työpajojen ja tietoiskujen avulla. Toiminta-alueena ovat Keski-Suomi, Pohjois-Savo ja Uusimaa. Hankkeen tulokset ja kehitetyt toimintamallit julkaistaan avoimesti kaikkien hyödynnettäväksi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan hankkeen aloitustapahtumaan.

Huomaathan, että Helsingissä järjestettävään livetilaisuuteen ilmoittautuminen päättyy jo 27.3.2022, mutta etätilaisuuteen voi ilmoittautua vielä tämän jälkeen. 

Ohjelma:
15.00 Ovet avautuvat, tarjolla pientä purtavaa
15.30 Ohjelma alkaa

  • Tervetulotoivotus: Anne Turunen, projektipäällikkö
  • Sesonkien kunnioittaminen, vastuullinen maailmankuva ja personoitu näkemys: Linnea Vihonen, chef+food designer
  • Ilmastotekoja keittiössä: Sanna Mansikkamäki, toimittaja, Otavamedian food manager
  • Verkostoitumista
  • Mitä suomalaiset odottavat ravintoloiden vastuullisuudelta?: Heidi Huttunen, vastuullisuusasiantuntija, Kespro
  • Vastuulliset juomavalinnat, minipaneeli: Joonas Vainio, Anikó Lehtinen & Tomi Hiltunen
  • Tie vastuullisten raaka-aineiden ravintolaksi: Sasu Laukkonen, keittiömestari, Ora Restaurant
  • Mission Positive Handprint esittäytyy

18.00 Tilaisuus päättyy

Juontajina Anikó Lehtinen ja Tomi Hiltunen

Tervetuloa!

Lisätietoja ja mahdolliset peruutukset: [email protected]

Mission Positive Handprint -hankkeesta saat lisätietoa hankkeen nettisivuilta: https://missionpositivehandprint.fi/

Mission Positive Handprint jatkaa Mission Zero Foodprint -hankkeen jalanjäljillä ravintola-alan vastuullisuuspolulla ja tärkeillä vastuullisuusteemoilla. Mission Zero Foodprint -hankkeen työkirja Ravintolat hiilijalanjäljillä on ilmestynyt. Työkirja toimii käsikirjana vastuullisuuspolulle lähteville ravintola-alan toimijoille.

Mission Positive Handprint logot ja spaghettia lautasella
Ajankohta
04.04.2022 15:30 - 18:00
Hinta

Maksuton

Osoite

Dylan Marmoripiha
Keskuskatu 3 A
00100 Helsinki
Suomi