Tapahtuma

8.2.

Aikaansaamisen taika, avaimia itsensä johtamiseen

Webinaarissa kuulemme konkreettisia vinkkejä itsensä johtamiseen, puhumassa on itsensä johtamisen valmentaja ja kouluttaja, tietokirjailija Satu Pihlaja. Tapahtuma on osa Etäjohtamisen helmikuuta, jonka järjestää Jamkin hallinnoima Virtual Leaders -hanke.

Etäjohtamisen helmikuun 2023 viikon 6 teemana on itsensä herra.
Ajankohta
08.02.2023 15:00 - 16:30
Tapahtuman tyyppi
Webinaari
Tapahtuman kieli

Suomi

Hinta

Ilmainen

Webinaarissa kuulemme muun muassa oman työn johtamisesta ja priorisoinnista, ajanhallinnan apukeinoista sekä ajatusten ja tunteiden johtamisesta. Saamme myös konkreettisia vinkkejä itsensä johtamiseen. Webinaarissa on puhumassa itsensä johtamisen valmentaja ja kouluttaja, tietokirjailija Satu Pihlaja.

Aika: Keskiviikkona 8.2.2023 klo 15.00-16.30
Paikka: Zoom (linkki toimitetaan ilmoittautuneille)
Kenelle: Etäjohtamisen helmikuun tapahtumat on suunnattu pk-yrityksissä kaikille, jotka haluavat kehittää omaa työpaikkaansa ja sen etäjohtamista.

Webinaari on maksuton. Huom! Tilaisuutta ei tallenneta.

Lisätietoja tapahtumasta antaa:

Kaisa Sulasalmi

Projektipäällikkö, Project Manager
LIKE T&K, Research and Development
Liiketoiminta, School of Business
+358505758543

Virtual Leaders -projektin (ESR) tavoitteena on auttaa keskisuomalaisia pk-yrityksiä ottamaan käyttöön tuottavia ja työhyvinvointia tukevia virtuaalijohtamisen toimintatapoja työyhteisöissä, joissa henkilöstö toimii ja työskentelee osittain tai kokonaan etänä. Läpileikkaavana teemana projektin työpaketeissa on henkilöstön työhyvinvointi. Projektin toteuttaa Jyväskylän ammattikorkeakoulu ajalla 1.9.2020–31.8.2023 ja rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus (ESR-rahoitus 75 %, Jamkin rahoitus 25 %).