Asiantuntijapalvelut

Kyberturvallisuustestaukset

Teemme kyberturvallisuustestausta yrityksesi ja organisaatiosi ohjelmistotuotteille. Testauksen aikana kommunikoimme asiakkaalle testauksen edistymisestä. Testauksen jälkeen toimitamme raportin, josta löydät kaikki tunnistetut haavoittuvuudet ja ehdotukset niiden korjaamiseksi.

kyberturvallisuustestaukset

Tilaamalla testauspalveluitamme, autamme sinua löytämään ja korjaamaan haavoittuvuuksia tuotteistasi.

Testauksen tarkka sisältö ja suoritustapa sovitaan ennen testauksen aloittamista. Meillä on kokemusta mm. seuraavista osa-alueista:

Web-applikaatiotestaus

Web-applikaatiotestauksessa web-applikaatio käydään läpi yleisimpien haavoittuvuuksien varalta. Työ voidaan yhdistää myös esim. koodikatselmointiin.

Koodikatselmointi

Koodikatselmoinnissa kohdejärjestelmän lähdekoodi käydään läpi ja siitä etsitään haavoittuvuuksia lähdekoodia lukemalla.

Stressitestaus

Stressitestauksessa pyritään löytämään kohdejärjestelmän kestävyysrajat. Kohdejärjestelmään usutetaan satoja tai tuhansia yhtäaikaisia simuloituja käyttäjiä. Tällä tavalla on mahdollista löytää järjestelmän arkkitehtuurin pullonkauloja.

Fuzzaus

Fuzzauksessa kohdejärjestelmää tai sen osaa testataan syöttämällä sille suuri määrä automaattisesti generoituja virheellisiä syötteitä. Testauksen tarkoituksena on testata kohdejärjestelmän kykyä reagoida virheelliseen syötteeseen.

Ota yhteyttä

Jarno Lötjönen

Johtava asiantuntija, Chief Specialist
IT, Institute of Information Technology
Teknologia, School of Technology
+358406565240