artikkeli

Chatbottien kehittämistyön julkaisut nyt kaikkien saatavilla

Kuva
Pekka Mannermaa
Ihminen ja chatbot kumppaneina

Miten keskustelevaa tekoälyä eli chatbotteja voisi hyödyntää osana ihmisen arkea ja mitä kaikkea pitää ottaa huomioon? AIRE-projektin tiimi on koonnut hankkeen toteutusaikana (9/2021-08/2023) runsaan määrän ajankohtaista tietoa chatbottien suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyen ja nyt tämä tieto on aiheesta kiinnostuneiden saatavilla!  

Löydät kaikki julkaisumme AIRE-projektin päätyttyä Julkaisut-sivulta, jonne tietoja lisätään sisältöjen valmistuessa. Pääset tutustumaan muun muassa chatbottien kehittämistyön taustoihin, itse varsinaiseen kehittämisprosessiin, bottipilotoinneissa kerättyihin käyttäjäkokemuksiin ja chatbottien saavutettavuuteen. Lisäksi kerromme chatbottien parissa työskentelyn yhteydessä esille nousseista eettisistä kysymyksistä sekä englanninkielisessä artikkelissa ICF:n bottiin siltaamisen mahdollisuuksista.

Näitä edellä mainittuja kirjoitettuja julkaisuja tukee mainiolla tavalla AIRE-Talk -webinaarissa keväällä 2023 käyty keskustelu, jossa ovat mukana yhteistyökumppanimme. Tervemenoa kuuntelemaan mielenkiintoista ja vuorovaikutteista webinaarimme tämän Youtube-linkin kautta. 

Antoisia hetkiä lukemisen ja kuuntelemisen parissa!

Kirsi Heiskanen

Asiantuntija, Specialist
Kuntoutusinstituutti, Institute of Rehabilitation
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358405942880