Hanna-Riina Vilppola - Elämystuotanto Oy

Yrittäjätarina: Hanna-Riina Vilppola - Elämystuotanto Oy

"Kannustaisin opiskelijoita kokeilemaan kaikenlaista, sillä sitä kautta löytää sen oman juttunsa. Yrittäjyyteen ei voi lähteä mukaan väkisin, vaan se oma kiinnostava asia täytyy itse oivaltaa."

Mitä ja milloin opiskelijt JAMKilla?

Aloitin opinnot Tiimiakatemiassa syksyllä 2009 ja valmistuin jouluna 2012.

Minkälainen oli oma polkusi yrittäjyyteen?

Vanhempani ovat olleet yrittäjiä, ja sitä kautta lähti tahto löytää se oma juttu ja viedä sitä eteenpäin. Tiimiakatemian aikana suunnittelin lähteväni vaatealalle, mutta valmistumisen aikoihin huomasin kaipaavani yritysmaailmaan, ja hyppäsinkin silloisesta vakituisesta työpaikastani yrittäjäksi.

Mitä yrityksesi tekee?

Elämystuotanto tekee messutapahtumia, olemme olleet tekemässä Jyväskylässä järjestettäviä tapahtumia, ja suunnitteilla on kokoajan lisää. Osakkaita yrityksessämme on kolme, ja itse olen yksi heistä. Työnkuva on melko laaja.

Miten kannustaisit opiskelijoita yrittäjyyteen / Miten voisit olla tukemassa JAMK-lähtöisiä yrittäjiä?

Kannustaisin opiskelijoita kokeilemaan kaikenlaista, sillä sitä kautta löytää sen oman juttunsa. Yrittäjyyteen ei voi lähteä mukaan väkisin, vaan se oma kiinnostava asia täytyy itse oivaltaa.
Itse olisin mielelläni mukana tukemassa opiskelijoita esimerkiksi kertomalla yrittäjyyteen liittyvistä asioista ja auttamalla etsimään sitä kunkin omaa juttua. Haluan olla inspiroiva esimerkki.

Katso Hanna-Riinan haastattelu kokonaisuudessaan:

Takaisin