Työhyvinvointi ja työkykykuntoutuminen on yksi Kuntoutusinstituutin asiantuntijaryhmien kärkiteemoista. Muita kärkiteemojamme ovat digitaalinen kuntoutus ja ohjaus, aktiivinen elämäntapa ja liikunta, ikääntyneiden toimijuus ja kotikuntoutus sekä palvelupolut ja asiakasohjaus.

Panostamme kärkiteemoihimme koulutuksen, TKI-toiminnan, tutkimuksen, kumppanuus, yrittäjyys ja innovaatiotoiminnan, kansainvälisen toiminnan sekä Kuntoutusalan osaamiskeskittymän alueilla.

Toimintamme keskiössä ovat työikäisten hyvinvointiin ja työkykyyn vaikuttavat tekijät

Työhyvinvointi ja työkykykuntoutuminen -asiantuntijaryhmä on kiinnostunut työssä olevien, sekä työnhakijoiden hyvinvointiin ja työkykyyn vaikuttavista tekijöistä ja tukitoimista sekä laajasti työelämän muutoksesta. Tarkastelemme näitä teemoja eri tasoilla, kuten ennaltaehkäisevää toimintaa, työhyvinvoinnin ja työkyvyn tukemista työssä, työhön palatessa ja työttömyyden aikana. Toteutamme monipuolisesti koulutusta, kehittämishankkeita sekä tutkimusta.

Tutustu projekteihimme ja tule mukaan toimintaamme!

Asiantuntijamme

Työhyvinvointi ja työkykykuntoutuminen-asiantuntijaryhmässä toimivat seuraavat asiantuntijat: Anu Pelkonen (asiantuntijaryhmän koordinaattori), Minna Haapakoski, Sanna Hajula, Kirsi Heiskanen, Katriina Hyvönen, Johanna Juola, Kristiina Juntunen, Taja Kiiskilä, Maaret Rutanen, Asta Suomi, Anja Tanttu, Mia Tammelin, Sanni Tiitinen ja Satu Tuomimäki.

Kaikkien Kuntoutusinstituutin asiantuntijaryhmien vastuuhenkilönä toimii Mia Tammelin.