REHABWALL -PELILLINEN KUNTOUTUSSOVELLUS

Pelillisyyttä motoristen ja prosessitaitojen sekä kognitiivisten ja sensoristen valmiuksen ja toimintakyvyn edistämiseen

"RehabWall -kuntoutussovellus tuo pelillisyyttä motoristen ja prosessitaitojen sekä kognitiivisten ja sensoristen valmiuksen ja toimintakyvyn edistämiseen"

RehabWall -pelillinen kuntoutussovellus on monipuolinen laitteistokokonaisuus, mikä hyödyntää virtuaalilaseja, pyörätuolisimulaattoria, liiketunnistinkameraa ja kosketusnäyttöä.

RehabWall -kuntoutussovellus on kehitetty moniammatillisesti ja sen tarkoituksena on mahdollistaa niin VR-ympäristöissä tapahtuvaa kuntoutusta, kuin erilaisia liikunnallisia toimintoja aktivoivia peliympäristöjä. Kuntoutusseinän avulla tehtävässä kuntoutuksessa voidaan yhdistää esimerkiksi sensorisia, kognitiivisia ja motorisia tehtäviä, joita voi suorittaa erilaisen toimintakyvyn tason omaavat yksilöllisesti. Harjoittelu onnistuu niin pystyasennossa, kuin istuen, sekä yksilöllisiä säätöominaisuuksia hyödyntäen myös hyvin vähäisellä aktiivisella toiminnalla.

Jaa

Takaisin